to totalne zgnojenie organizatora.
Być może jest taki odbiór (według mnie krzywdzący dla większości wypowiadających się w tym wątku osób) po wpisie Mario. Z tym, że to był tylko jeden wpis. Poza tym uważam było ok.
Mario nazwał PeWu oszustem, Ty i nie tylko Ty oskarżyliście też PeWu, że obłudnie zorganizował konkurs, jako pretekst do tego aby ktoś mu wytrenował grajków i jeszcze próbuje wykorzystać niedoświadczonych graczy nagrodą, która jest ściemą i że tylko on może w tym konkursie wygrać i w ogóle że to nie jest żaden konkurs.
Bzdura. Jest to konkurs bo jest nagroda. Jest gwarancja że po określonym czasie zwycięzca dostanie za grajka 2 mln. Czy jest to niska czy wysoka nagroda, czy wystarczająca do zwrotu kosztów treningu to inna kwestia (swoją drogą to używany tak powszechnie wzór na koszt treningu jest moim zdaniem błędny i tylko wprowadza błąd ale to inna sprawa). Nagroda jednak jest. Co do tego że tylko PeWu na tym wygra to tego nie wiesz. On może na tym stracić. Możliwe, że za 4 sezony ceny na TLu spadną, a inne nacje sobie takich zawodników wytrenują, i takich zawodników będzie można dostać za 1 mln. A PeWu się zadeklarował, że zapłaci 2 mln. Nie mówię że tak będzie, ale Ty też nie wiesz że tak nie będzie.
I jeszcze to czepianie się czemu SG a nie C... Czepianie się dla samego czepiania. Poza tym odpowiedź jest tak oczywista że aż się dziwię że ty jako ktoś kto od tylu lat jest wokół kadry, a 4 sezony był coachem NT w ogóle zadał takie pytanie.
Polska mentalność mówicie...Jak coś jest dobre to chwalę. Jak nie, to mówię że mi się nie podoba. Jeśli to jest ta wyświechtana polska mentalność to chyba nie mam się czego wstydzić:P
Mam klaskać w dłonie bo ktoś stworzył słaby konkurs?:-) Wtedy to by była jakaś lepsza niepolska mentalność?
Możesz tego po prostu nie komentować wcale zamiast go torpedować o detale jak nazwa czy jakość nagrody.Lepszy taki konkurs niż żaden. Jeśli większość uznałaby go za słaby to by się po prostu nie zapisała i umarłby śmiercią naturalną.
Jakoś jak borczi ogłosił swój konkurs, teraz jeszcze jest kolejny na C do U21, jako nagrody są supportery i jakoś nie widzę abyś tam nie tylko wniósł coś konstruktywnego, ale chociaż nawet je pochwalił.
Ja z kolei ubolewam nad polską nieumiejętnością radzenia sobie z krytyką. Ktoś usłyszy tylko pół słowa mało pochlebnego i już zaraz mu się odechciewa:(
Jeśli dla Ciebie 30+ plus postów jadących po organizatorze określających go jako oszusta i oskarżających o to co napisałem
w pierwszym akapicie to dla Ciebie "pół słowa" to ładnie przeinaczasz fakty. Już ktoś ci kiedyś to wypomniał zresztą.