Vili, Ok, koszi.
"Robbantani" haat en a sajat speckon felepitett csapatomat amivel bajnok is lettem, 3 sajat neveltre plusz 3-4 vasaroltra epitettem. A bevasarlas reszet eltoltam 2 szezonra (nem egyszerre, nehogy nagyon befurodjek) es ha jol emlekszem max 10 millabol volt meg a csapatom a sajat neveles melle.
Amin lehetne meg finomhangolni ha az eredmeny ujra cel lesz, az a jobb idozites, hogy hosszabb tavon maradjak versenykepes komplett ujjaepites nelkul. Amikor vettem jatekost az alapelvem (a sok kozul egy) az volt hogy 28 evnel idosebbet nem vettem, de igy is gyakorlatilag 4-5 szezonra vagy eleg.
Meglatom, ezt a kereskedes reszt, annyi idom sajnos nem lesz hogy tozsde szeruen tradeljek, inkabb evente edzes utan.
most pl az idei 19 eveseket fogom piacra dobni had vigyek. ok a 3db 18 evesem mellett kaptak edest egeszen eredmenyesen. Nem kiugroak, de 19 evesen kerultek hozzam a draftbol, ahhoz kepest az atlagnal jobbak, oket biztosan eladom, amennyiert mennek.
A 3 fiatal a sajat edzestervem alapjan megy tovabb mellejuk draftolok most 1 vagy 2 18 evest. A kovetkezo szezon vegen meglatjuk kitol valok meg, mert az edzestervem alapjan a masodik szezon kozepe fele, extrem esetben a vegen tehat 3. szezontol valtok edzesben 1 posztosra, onnantol nincs ertelme megtartani 5 fiatalt, kettonek mennie kell.
Sz.