K prvej časti tvojho príspevku snáď iba toľko, že ja verím tomu, že na SR máme viac schopných manažérov ochotných pmôcť národnému tímu, týmto by som to uzatvoril...
Z toho jak to tady psal Asasasa (jestli se nemýlím), tak si nemyslím, že to bude s tím počtem manažerů, co by se chtěli každý týden více zapojovat do debaty o U21/NT až tak žhavé.
A nerad bych se někoho dotknul, ale s tou schopností těch manažerů to nebude taky nijak žhavé, zajinův Low Post v rozhodujícím finále jsem fakt nepochopil.
Moderný basketbal sa hrá podľa mňa pod košom
K tomu bych poznamenal, že nejde o moderní basketbal, ale o principy game engine BB. U nás taky bylo plno hráčů, co se snažilo využívat poznatky z reálného basketbalu a nevěnovali se tomu, jak skutečně funguje BB engine.
3. V prvom rade by som inicioval zalozenie fora, kde by som predstavil svoj najblizsi tim spolupracovnikov, dalej by som /sme si/ urcili priority a ciele pred kvalifikacnym cyklom...Rad by som tiez navrhol uskutocnenietzv. pravidelnych "porad", kde by sme prebrali vsetky zalezitosti tykajuce sa U21 a dalsie, dalsie veci...
Nešlo mi o první týden po zvolení, ale po sezoně, co by si dělal po draftu ... Např. já jsem během úterý a středy projel všech cca. 330 českých týmů, abych nabral jejich 18 a 19 leté hráče do U21 a následně propustil a ty z nich, co za něco stojí, si zapsal do databáze talentů. Samozřejmě jsem si i zaktualizoval data hráčů, které mám v databázi z minulých sezon. Následuje přes BB poštu oslovení majitelů evidovaných hráčů, abychom se domluvili na jejich tréninku, případně prodeji apod., aby se neztrácel zbytečně čas v rozvoji talentovaných hráčů.
4. V klube sa snazim pracovat s 12 hracmi, pricom vzdy na zaciatku sezony ich mam viac /po drafte/ - tusim v repre je maximalny pocet 18, mozno na uvod by som chcel pracovat s vacsim "materialom" a postupne to zredukoval - predsa len sa musim s tym hracmi zoznamit a pod...
Jen tak pro informaci, v sobotu před prvním kvalifikačním zápasem je nálada v U21 zresetovaná na hodnotu 5. Po té každý propuštěný hráč z U21 znamená pokles nálady v týmu. Nechceš na základě těchto informací svou odpověď změnit?