S prvnhí částí vesměs souhlas, ale proti té druhé se musím ohradit.
1) Opravdu netuším, který "manažer bez výsledků tak ze třetí ligy" tě kontaktoval. Ale i kdyby někdo jo, tak nevím, co je špatnýho na týmu ze třetí ligy. Za prvé, není tady tak široká komunita kolem Národních týmů, abychom si mohli vybírat pouze manažery s výsledky jako rwystyrk. Za druhé, myslím, že oba dlouhodobí skauti dělají svou práci velmi dobře. Jsou s týmem už spoustu sezón, vědí co a jak chodí, proto i když nejsou každoročně v play-off První ligy, nemám důvod žádného z nich měnit.
2)Rád bych viděl tu zprávu od skauta, o které mluvíš (kdyžtak mi ji můžeš poslat do pošty). Proche zatím moc manažerů neobepsal a jeho styl zprávy jsem mu kontroloval. Jardík i Caprfild psali bráchovi (aniž by věděli že je to on) a byl jsem stylem zpráv příjemně překvapen. Já zprávy píšu výhradně tím způsobem, že manažerovi řeknu o šancích jeho hráče na U21, zeptám se ho, co by mu podle sebe trénoval a navrhnu nejlepší způsob tréninku, aby se dostal do U21. Poté manažera požádám, zda by mi mohl napsat, až dotrénuje jeden ze skillů na dohodnutou hodnotu, aby mohl přejít na další. Caprfild třeba píše o zprávu po každém skoku, to je pravda. Ale určitě to není nějaký arogantní tebou zvaný "Požadavek". Každopádně nechápu, kde je problém napsat mu, že mu prostě nebudeš o skocích psát a budeš dodržovat dohodnutý trénink bez informací.
3)Pokud si dobře pamatuju, byl jsi to zrovna ty, komu jsem psal něco ve smyslu, že nepředpokládám jeho trénink u tebe kvůli ostatním hráčům. Tys mi napsal, že hráče (Janků?) trénovat budeš. Takže opět: kde je problém?
4)Musíš pochopit a někdy si třeba vyzkoušet, že manažer obzvláště seniorského NT má velkou zodpovědnost vůči komunitě. Tudíž když pár manažerů nedodržuje formy (zatímco ostatní jo, tak v tom asi zas tak velký problém nebude ne?), je samozřejmá jeho určitá naštvanost a apelování na jejich dodržování.
Souhlasím s tebou v tvém chápání podstaty hry. I proto jsem se nikdy nezapojoval a ani nezapojím do nějakých dohadů, ve kterých už to přerůstá do osobních urážek apod.