BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Kasdienybe uz BB ribu - Futbolas

Kasdienybe uz BB ribu - Futbolas (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
205389.701 in reply to 205389.700
Date: 3/11/2012 1:13:30 PM
Pensionatas ''Atgrubnagiai''
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Pensionatas Atgrubnagiai II
Nu dar toli grazu,10 turu like.Be to rungtynes su City sveciuose.Bet siaip paemus,tai musu tvarkarastis lengvesnis.Gal net verta pakovot su Bilbao isvykoj.Nors po to Wolves isvykoj,kietas riesutelis.

This Post:
11
205389.702 in reply to 205389.701
Date: 3/15/2012 4:32:02 PM
Overall Posts Rated:
561561
Geda man u. Pralose ir isvykoj beviltiskai 1-2. Net ir is europos lygos iskrito. Siaubingi jie siemet...Dabar gali pykti, gali ne, bet premiere palaikysiu man c, kad man u liktu isvis be jokio titulo, nes jie neverti jokio titulo su siemetiniu zaidimu

From: Paulius V

To: MJO
This Post:
00
205389.704 in reply to 205389.703
Date: 3/16/2012 11:46:40 AM
Overall Posts Rated:
561561
Maciau :D:D Anglu futbolas siemet didziausia geda turbut per 100 metu patiria :D:D:D Vienintelis Chelsea per stebukla issisuko ir sukovojo, pakeistas treneris matyt dave motyvacijos. Gaila Napoli, bet ka jau padarysi, patys kalti :)

This Post:
00
205389.705 in reply to 205389.704
Date: 3/16/2012 12:24:52 PM
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Nematau as jokios gedos.I CL ketvitfinaly pateko 7 saliu komandos.Ispanijos 2,kitu po viena.Mazai truko,kad Arsenalas ta pati isgirta Milana praspirtu.Nematau per kur cia anglu klubai pasirode prasciau,nei kitu saliu(nu neskaitant ispanu).

This Post:
00
205389.706 in reply to 205389.705
Date: 3/16/2012 1:00:50 PM
Overall Posts Rated:
561561
Tai atsimerk. Net portugalai geriau pasirode uz jus. 1 cempu lygoje ir numuse Man c europos taureje. O nedaug truko geras pasakymas :D vakar nedaug truko kad man c vartininkas banke imustu ir butu pateke, tai ka dabar daryti ? :D Sakyti kad pasaulis neteisingas ? Ar kad tiesiog ivyko kas turejo ivykt. Nelose 135 min man city ir per 45 min nesutvarkysi reikalu...O portugalai zinoma atsitrauke.
Taigi, jus aplenke ispanai 2 cemp. l. (barca, real) + 2 europos taure(valencia, bilbao athletic), portugalai 1 cemp.l. (Benfica)+1 taure (Sporting), vokieciai 1 cemp. l (bayern) + 2 taure (Schalke, Hannover),
Vienodas kolkas pasirodymas su Italija 1 cemp. l (Milan).
Kipras 1 cemp. l (APOEL1 ekipa ir pasirode vienodai kaip visas anglu elitas :D:D:D:D todel ju pasirodymas ir yra geresnis nes 1/1...).
Na, jei lygiuojates i Kipra...Tai tikrai gerai pasirodet...
Is tu vadinamu silpnesniu saliu ispanija, vokietija, italija, portugalija netik neaplenket ne vienu, bet 3 salys aplenkes is cia juss + 1 lygus pasirodymas ir aisku kipras vienodas pasirodymas. Na, tai stipriausia premiere lyga tikrai esate...
O dar pries koki menesi lojote nevienas kas ta ispanu lyga tik barca ir real...O kad bilbao atletico nesugeba praeiti didieji didvyriai...Sneketi ir tesugeba anglai.

This Post:
00
205389.707 in reply to 205389.706
Date: 3/17/2012 5:31:53 AM
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Nu O.K.,nesigincysiu,kad kol kas pasirode anglai sudinai(nu nebent Chelsea pasiektu finala).Bilbao laimejo musi jau pirmose rungtynese.Px kad antra gola imuse is nuosales ir kad trecias krito po vaikiskos Rafaelio klaidos ar atsainaus poziurio i ginyba.Net vaikiska klaida tai negalima vadint,nes tai zeidzia niekuo detus vaikus :))
Nemaniau,kad seras Alexas leis tokia stipria sudeti atsakomose.Panasu,kad jis tik vienas norejo laimet.Prisipazinsiu,kad tu rungtyniu nemaciau,bet is komentaru susidariau vaizda,kad zaidejai nemotyvuoti buvo.Kita vertus is Bilbao kovingumo neatimsi.Labai techniska komanda,kas anglu futbolui neikandamas riesutas.Vienintele komanda zaidzianti Premier lygoj "ant zemes" yra lygos naujokai.Ir tie patys net ne is Anglijos.Nu ir sekasi jiems labai neblogai,ar net tiesiog puikiai kaip naujokams.
Kad MU iskrito is Europos Lygos,tai neikiek negaila.Gaila buvo ziuret,kaip pries Ajaxa atsakomasias lose namie,nu ir namie pries Bilbao.Keista,kad seras neatsiprase sirgaliu,tik pabreze,kad jo komanda neturejo jokiu sansu.WTF?Jokiu sansu namie?Tada tikrai buvo geda.Atsakomosios jau man nerupejo,nes zinojau(jauciau),kad palankaus rezultato nepasieksim.Jei burtai butu leme atsakomasias namie,tada gal tada palankiau butu siekt palankaus rezultato po pralaimejimo.Vistik sutiksiu su kazkieno Hattrick forume issakyta nuomone-jei butu tos pacios komandos susitike Chempionu Lygoj,rezultatas butu kitoks abiems Manchesterio komandoms(nu bent jau tikriausiai)
Dabar liko tik vienas tikslas,kaip kad Evra(?) savo FB profilyje paskelbe-butinai reikia laimet Premier Lyga,kad isgelbetum sezona.
Zodziu Europos arenoj pasirodem prastai,bet nemanau,kad tinka zodis "gedingai".Priprato cia visi greitai,kad po 3 komandas is Anglijos ketvirtfinaliuose ar net pusfinaliuose :)

This Post:
00
205389.708 in reply to 205389.707
Date: 3/17/2012 5:44:37 AM
Overall Posts Rated:
561561
Na, tai zinoma ,salyginai gedingai. Lietuva niekad net nera buvus cempu lygoje :)) O gyvenam ir nemirstam is gedos :D Esme yra kad jei jau sako kad nr 1 lyga pasaulyje, tai ir rezultatu norisi. O del Man u matem kas buvo su basel. namie vos vos 3-3 istempe rungtyniu gale, isvykoj pralose. Tai kai tokie varzovai neiveikiami, nebutu ir bilbao paaimtas. Su man c irgi ta pati istorija, parode ka gali jie pries Napoli, kovojo lemiamose tiek vieni tiek kiti, abiem butu uzteke tik laimet ir butu kitame etape, abi ekipos kovesi zutbutinese kovose ir pralose ne ka stipresnems ekipoms. Nieko nebutu ir dabar tai pakeite. O del Chelsea keista buvo bet atsakomosiose jau palaikiau juos, norejosi bankiu ir kad idomiau butu :)) Deja, pasidare per daug idomu ir laimejo net :))) ISties norejau pendeliu :))

This Post:
00
205389.709 in reply to 205389.708
Date: 3/17/2012 7:03:10 AM
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Na siaip MU labai neiprastas sezonas sis.Tvarkarastis toks,kad pradzioj stiprus varzovai lygoj,veliau jau lengviau kvepuot.Antras ratas tas pats.Todel pradzioj igauta suprine forma,veliau veliau prognozuotas nuosmukis,su mintim"ai kaip nors".Kaledoms jau vel turetum igaut forma,bet se tau,pralaimejimas namie pries 20! komanda lentelej.Kol kas kapstomes,bet nesu tikras,kad i miesto derbi vaziuosim su tuo esamu tasku pliuse.Nera to uztikrintumo komandos zaidime,kaip kad pacioj pradzioj sezono buvo.Labai daug traumu siam sezone,kurias tiurbut itakojo tas psiruosimas sezonui(vel tas pats tvarkarastis sugrojo nepaskutine role).Nepagainam savo zaidimo.Nu ir seras jaunima bando kist i sudeti,kai tik gali.Cleverley pastoviai tik ant koju-ir i aikste.Berbatovo va neleidzia,nors anas nieko kito nedaro,kaip tik musa ivarcius tik pasitaikius progai.Nu bet cia kartu kaita ir,manau,kad seras zino geriau uz tokius kaip as,tai tokius jo sprendimus priimu palankiai.Vat kai nieko nelaimesim si sez,tada busiu piktas,kad galejom koncentruotis i kazkuri 1 turnyra is 4.
Kol kas komandos pasirodyma sezone vertinu daugiau teigiamai,nei priesingai.Ziuresim kas gausis is to :)

P.S. pamirsau sia sav paminet,kad biski atsilosiau statymuose.Po fiasko pries Bilbao namie,uzmeciau 40lt uz Chelsea pergale pries Napoli ir Real pergale bent 2-iem varciais vienam biliete.Grizo 88.

This Post:
00
205389.711 in reply to 205389.709
Date: 3/17/2012 8:27:01 AM
Overall Posts Rated:
561561
Na, nzn gal as man u kluba vertinu geriau nei tu, bet man sis ju sezonas prasciausias kiek esu mates per savo gyvenima :) Jie amzinai budavo visur tarp lyderiu arba pirmi, o dabar is visur out kartu su outsaideriais, premiere lyga ir liko. Tikiuosi kad man c juos aplos ir laimes cempionata, taip vainikuojant toki nesekminga sezona. Matosi ten vyrai be ugneles net nenori zaisti, nekenciu tiek chelsea tiek man c, del to kokiu budu tie klubai tapo tokiais kokiais tapo, bet abejuose losia geri zaidejai ir losia grazu futbola. Chelsea koki pademonstravo pries Napoli(nors cempu lygoje kazkaip visa seza Napoli palaikiau), kad dziaugiausi zaidimu ir palaikiau pirmakart gyvenime Chelsea, nes kazkokie atrodo jie isproteje geraja prasme, uzsidege, atrodo sues vietoj tuos italus :)) Iskart matesi kad su tokiu nusiteikimu cia tai bus varzybos ir cia tai jie parodys kur veziai ziemoja :)) O man C isvis per si seza pamegau del Aguero. Nu, kai jis graziai losia :)) Ir pati ekipa tokia kovotoju, kad ir kiek atsilikinetu, atsitiesia ir kovoja iki pat svilpuko teisejo ir daznai sekasi sukovot ir atlost priesininku pranasuma. Matem patys kas dejosi su Benfica...0-2 po pirmo bendras 0-3, o baigesi 3-2 ir bendras 3-3, gaila kad del namuose praleistu ivarciu iskrito. Ir to paskutine ataka buve per Brazauskienes putkos plauka nuo ivarcio...net vartininkas pyle gera smugi galva i vartus ir jei ne Benficos vartininko palietimas kamuolio pirstu galais ir nukreipimas palei stanga, net ja liete atrodo is isorines puses, tai 100 % banke...Megsti ar nemegsti klubo, bet kai matai taip kovojant net beviltiskoj padetyje esant klubui, tai atsiranda jiems pagarba ir pries kitas varzybas jau sau sakai, ai pabusiu neutralius sirgalius. Ir vel matai ta kova, kitose jau galvoji, ai gal pasirgsiu uz man c koki, niekas gi nesuzinos :D:D Taip ir gaunasi kad nebelieka bent man tu klubu kuriems jausciau neapykanta :) Aisku tie sirgimu pasirinkimai buna tada, kai losia klubai tie, kuriu tu abieju nesi fanas :)

Advertisement