Jukić:
Mislim da tu nema neke velike dileme ... udari po obrani pa kud puklo ... ljep raspored skillova u svakom slucaju, iako sta se tice mlade repke vec sam rekao ovim konstantnim procesom treniranja krila mlada repka gubi kvalitetne igrace koji bi mogli dati i dobar doprinos do 21 godine.
Nije nužno da moram trenirat krilo. Ja sam to rekao s obzirom na njegovu visinu i raspored skilova jer se prije u takvim situacijama od takvih pravilo krilo. Nemam ja nikaj protiv ta se pravi PL sa visokim unutarnjim šutem ili BŠ sa višljim dodavanjem i dobrim unutarnjim šutem. Ja sam otvoren za sve opcije.
Ibra:
Sad mi je jos vise zao sta taj nije nekako uspija doci kod mene [ :`-(]
Napraviti cu skauting, pa ti recen sta bi bilo najbolje za njega do kraja tjedna, za pocetak ne mozes fulati sa 1on1 (sf/pf).
Ovo će ti i biti vjerojatno ko da ga ti treniraš jer ću ga prepustit u vaše ruke i bum treniral kak vi kažete. ;)
Isto tak, probat ću si nabaviti trenera svjetski priznat kao i onog pomoćnog trenera. Imam nekaj para a pošto se ne bavim nekim ozbiljnim buzzerom više nemam nikaj protiv da utrošim pare na najbolje trenere.
Ovaj tjedan će ostat na treningu vanjske obrane jer pokušavam dići Vertui vanjsku obranu za jedan. I to je Vertui zadnji trening koji će dobit a ondak mladac ide po vašem, kak vi mislite da je najbolje.
Driver:
1 on 1 za sf/pf do 11 nakon toga kreni na vanjsku obranu.
Nema problem. Od idućeg tjedna može 1na1 (KR/KC) koliko god hoćete. Do 11 čega? Pretpostavljam ulaz da bude 11?