BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
47074.701 in reply to 47074.698
Date: 6/10/2010 9:09:08 AM
Overall Posts Rated:
22452245

opet ti pricas o stvarima koje sa ovom igricom nemaju veze....i tak stalno...niti si ti neka buffer zona izmedju izbornika i drugih,niti izbornici trebaju tebe za advokata, ljudi svoj posao rade dobro, ali zasto sad ti pokusavas rec da je to jedini put??
valjda smijemo imat svoje misljenje,nikoga ne vrijedjamo,niti nista takvog mislimo ali kaj bi trebali samo kimat glavama...ja osobno necu,podrzat cu svakog izbornika,i ako bilo kome treba pomoc,slobodno mi se moze obratiti,ali i da cu biti najveci kriticar hocu,nadam se ne i kriticar bez argumenata...niti ja nekom kopam rupu,i dapace svjestan sam da na sljedecim izborima,tko god da se suprotstavi Riku ili Chodi nema sanse,ali se bar moze napraviti ravnopravna utrka,ili bar pokusavati...ne, po tvojem bi trebali ostati u totalitarnom sistemu, i ako si podoban,onda super...ili sta,pa brate mili slobodni smo ljudi...i nemoj bas stalno podilazit svima,nije to dobro,niti za tebe niti za druge...aktivan si,razumijes igru,to svi znaju,i svaka cast,ali ponavljam ne trebas ti biti tampon zona...i hvatati se za neke stvari,zajedno smo jaci,ljubav,sentimenti, kao da sam u Avataru...stari,ovo je igra,managerska igra, i najsposobniji,uvijek isplivaju,imas sada takva 2 primjera na vodecim funkcijama,uz to ova igra trazi dugotrajnu analizu sitnih stvari da bi se bilo uspjesno,i ponavljam ono sto sam ranije rekao,za uspjeh treba vise sezona,puno padova, pametni uce na svojim greskama, i tako se jedino moze napred....
da ne govorim,da se ljudima u prvoj ligi moze suprostaviti eventualno jos 3-5 ekipa iz druge lige, i to je to...treba raditi sa ostalima,sirina lige,jacina drugih liga, ce nam dati i kvalitetniju bazu...sa sirom bazom biti ce lakse i izbornicima,ljudi iz 4 i 3 lige odustaju iz bas tih razloga,nemaju strpljenja,gleda ih se s visoka,citaju forume,gledaju ekipe iz prve i druge lige onda vide svoju....i neda im se...treba im netko pokazati,usmjeriti,pomoci...
.

pobogu pa ja ni nisam rekao da moraju biti izbornici riko i choda, niti ja ikome podilazim to najmanje a i da podilazim kakvu ja korist od toga imam ili klub koji vodim .............

ja sam samo rekao da bi bilo bolje da se svi ujedinimo pa da zajednički mi koji smo aktivni i koji do nekle kužimo igru međusobno izaberemo izbornika a svi ostali da mu pomažemo a ne da mu buemo opozicija i da samo čekamo njegov krivi potez da ga možemo popljuvati ..................

znači ajmo svi dati neki prijedlog ko bi bio najbolji izbor od svih koji se kandidiraju, neka svi koji se misle kandidirat napišu svoj plan za repku pa ko bude najbolji neka pobijedi ali da ga i mi ostali onda podržimo i da mu pomažemo jer samo tako može nađa repka napredovati ...........

ja stvarno ne kužim kaj ti imaš toliko protiv mene , i skačeš na svaku moju riječ, s čime sam te toliko iziritirao da si čak i od privatne lige odustao zato kaj je alkar mene pozvao u nju imam osječaj .Ja nisam ničiji advokat niti nikakva tampon zona , ja sam jedinka za sebe, to što sam aktivan po svim forumima i poznajem puno ljudi, ne znači da sam sa nekima bolji a sa drugima lošiji, jednako sam dobar koliko se to može biti ovako virtualno i sa prvoligašima kivanom, styxom, chodom i još nekima koji su po tebi riječki klan ali isto tako sam si dobar i sa carom Alkarom,Pogrebnikom ,Anabolicom a da ne pričam o ovim mojim vucibatinama iz 3-1 lige moje bivše, a evo čak sam i 2-2 uspio trgnuti iz letargije pa se sada i tamo još žešče igra...........

zato te lijepo molim da mene ne stavljaš stalno u neki kontekst sa podilaženjem drugima .............a to što ja nekad napišem pozdrav velikom GM-KIvanu to je zajebancija a ne podilaženje, jer mi je več stoput napisao da ga prestanem tak zajebavati i da bu mi zabranio na forume mjesec dana ak to samo još jednom napišem jel tak o veliki, o močni o preveliki GM-e

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
47074.702 in reply to 47074.701
Date: 6/10/2010 9:25:42 AM
Overall Posts Rated:
9494
"a da ne pričam o ovim mojim vucibatinama iz 3-1 lige moje bivše"
dal je to ona poznata 2-5 liga od milja nazvana

za pocetak stavi prase pec konfederacijsko ili dva po 25kg onda zovi ljude sve koje znas iz managera .......................... i onda ces vidjet koliko ce ekipe doc ...............

........to bi bio pocetak spolnog odnosa virtualnog sa realnim svijetom.............. i nemoj cekat dugo sad su jos mali ..............

:)

This Post:
00
47074.703 in reply to 47074.702
Date: 6/10/2010 10:19:52 AM
Overall Posts Rated:
22452245
"a da ne pričam o ovim mojim vucibatinama iz 3-1 lige moje bivše"
dal je to ona poznata 2-5 liga od milja nazvana

za pocetak stavi prase pec konfederacijsko ili dva po 25kg onda zovi ljude sve koje znas iz managera .......................... i onda ces vidjet koliko ce ekipe doc ...............

........to bi bio pocetak spolnog odnosa virtualnog sa realnim svijetom.............. i nemoj cekat dugo sad su jos mali ..............

:)

?????????????????????????????????????????????????'

zašto????????????????kaj ti to znači

This Post:
00
47074.704 in reply to 47074.703
Date: 6/11/2010 3:46:10 AM
Overall Posts Rated:
1010
ja skacem na svaku tvoju???!!!!
pa to je paradoks,ti ne da skaces na svaku moju nego si poklopac svakom,apsolutnom svakom loncu u igri...da znas swahili, vjerojatno bi se i na africkim forumima dalo cut za tebe....
i uostalom,rekao sam u zadnjem postu,kraj price, neda mi se sa tobom prepucavat...te koliko ko ima postova na kojem forumu,te tvoja legendarna 2.5. liga, te ovo,te ono....dosadno je....
sto se tice klanova, ja nisam niti znao da su doticni ljudi iz rijeke...to me ne interesira,svaka cast,neka se ljudi druze,ja sam govorio o monopoliziranju BB-a ali ti ocigledno ne razumijes o cemu se prica....
i ne zelim vise trosit rijeci na tvoje pametne komentare a ti to shvati kako god hoces

This Post:
00
47074.705 in reply to 47074.704
Date: 6/11/2010 5:00:37 AM
Overall Posts Rated:
00
sto se tice treniranja nasih mladih krila, od sljedece ili sezone poslije, ne bih imao nista protiv. bilo seniorskih brusenja ili usmjeravanja od mlade dobi...

zasad sam radi samo sa mladim igracima niskog potencijala- tipa allstar-utkovic i buduci prvi ili drugi suter mlade repke kurta, a ne bi bilo lose da se pozabavim i sa bojim talentima...

skilove utkovica vise nemam, ali kurta u 20.toj izgleda trenutno ovako:

Skok-šut: natprirodan Domet šuta: veličanstven
Vanjska obrana: strahovit Vođenje lopte: sjajan
Ulaz: impresivan Dodavanje: dobar ↑
Šut iznutra: nikakav Unutarnja obrana: odličan
Skok: slab Blokiranje: loš
Izdržljivost: slab Slobodna bacanja: dobar

nazalost uskoro hvata krov po placi, dalje ce trening biti usporen. mislio sam mu sljedece sezone dignuti ulaz i da dobija skok sutkad se bude dizao ostalim bekovima. ove ce jos skociti jednom dodavanje...

This Post:
00
47074.706 in reply to 47074.704
Date: 6/11/2010 5:43:21 AM
Overall Posts Rated:
22452245
ma ,samo mi jedan primjer navedi di sam ja to tebe kritizirao i ja ču odustati od ove igre.............da se ti više nemoraš nervirati.........očito da sam po tebi ja mnopolizirao ovu igru i da znaš da znam i swahili ali ga ne koristim...............::))

This Post:
00
47074.707 in reply to 47074.705
Date: 6/11/2010 5:56:23 AM
Overall Posts Rated:
222222
Samo bih napomenuo par stvari sto se tice seniorske repke... Ovo nisu savjeti koji će možda biti optimalni za vaš klub ali za reprezentaciju jesu.

Ovo se odnosi na igrače koji sad imaju 18-19 godina i na buduće draftije

Ukoliko mislite istrenirati igrače za repku ima par novih napomena:

-Potencijal koji ulazi u obzir je minimalno MVP (centar bi mogo bit i superstar/superzvijezda), jer već u treningu imamo dovoljno nižih potencijala i kad dođe vrijeme tih mulaca samo će ti potencijali moći konkurirati

-Hall of famer/član kuće slavnih potencijali su zlata vrijedni, isto tako all time great/najbolji ikad. Trening je potvrdio da ti igrači mogu puno više treninga primiti od onih nižeg potencijala. Zato treba paziti da igrači tog potencijala ne propadaju! Dakle ako možeš kupiti igrače nižeg potencijala sa malo boljim skilovima, prije se odluči za ova 2 potencijala jer će se u konačnici isplatiti! Naravno, one sa dosta lošim skilovima se može ipak u startu otpisati...

-Trebaju nam SVE pozicije. Nije naglasak više na krilu pošto imamo već par potencijalnih u treningu. Što ne znači da ovi koji treniraju krila ne nastave sa tim treningom jer će nam uvijek trebati i krila :)

-Naglasak za vanjske igrače je na obrani. To se odnosi i na krila... Ukoliko igrač nema obranu MINIMALNO 14 (natprirodan, wondrous) nema što tražiti u reprezentaciji. Naravno, očekuje se da nakon što uđe u reprezentaciju to još podeblja :)

-Čak nam fali i šutera, dakle plejeva i bekova sa podjednako visokim skok šutom i dometom

-Za reprezentaciju nema smisla trenirati nekog igrača nižeg potencijala, ali ga se isplati trenirati za vaš klub. Uvijek će u mladoj reprezentaciji biti mjesta i za takve igrače ali takvi nikad neće biti dovoljno dobri za seniorski repku

Last edited by biro at 6/11/2010 6:10:26 AM

From: Jukic

To: biro
This Post:
00
47074.708 in reply to 47074.707
Date: 6/12/2010 7:25:53 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484

[Hrvatska]
Mato Tot (12081521)
Centar

Tjedna plaća: $ 13 802

DMI: 220200
Starost: 19
Visina: 7'2" / 218 cm
Potencijal: superzvijezda
Forma igrača: odličan

Skok-šut: očajan Domet šuta: slab
Vanjska obrana: slab Vođenje lopte: nikakav
Ulaz: nikakav Dodavanje: nikakav
Šut iznutra: veličanstven ↑ Unutarnja obrana: impresivan
Skok: sjajan Blokiranje: odličan
Izdržljivost: nedovoljan Slobodna bacanja: slab

Iskustvo: nikakav

hebes mvp kad mu niko nije ravan))

This Post:
00
47074.709 in reply to 47074.708
Date: 6/12/2010 8:32:42 AM
Overall Posts Rated:
113113
da je još MVP bio bi samo takva igračina (i ovako je, ali će prije doseć vrhunac)

This Post:
00
47074.710 in reply to 47074.709
Date: 6/12/2010 10:33:34 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
sad ga opet triba malo pribacit samo na jednu poziciju trening + visina + moja genijalnost i dobra rezerva na bank. racunu i mogu ga razvijat josh par sezona.

From: IvanZD

This Post:
00
47074.711 in reply to 47074.710
Date: 6/15/2010 3:38:42 PM
Overall Posts Rated:
3232
ko želi nastavit trenirat u21 reprezentativca neka ga kupi jer je kod mene na TL..jer renoviram momčad... :(

Advertisement