opet ti pricas o stvarima koje sa ovom igricom nemaju veze....i tak stalno...niti si ti neka buffer zona izmedju izbornika i drugih,niti izbornici trebaju tebe za advokata, ljudi svoj posao rade dobro, ali zasto sad ti pokusavas rec da je to jedini put??
valjda smijemo imat svoje misljenje,nikoga ne vrijedjamo,niti nista takvog mislimo ali kaj bi trebali samo kimat glavama...ja osobno necu,podrzat cu svakog izbornika,i ako bilo kome treba pomoc,slobodno mi se moze obratiti,ali i da cu biti najveci kriticar hocu,nadam se ne i kriticar bez argumenata...niti ja nekom kopam rupu,i dapace svjestan sam da na sljedecim izborima,tko god da se suprotstavi Riku ili Chodi nema sanse,ali se bar moze napraviti ravnopravna utrka,ili bar pokusavati...ne, po tvojem bi trebali ostati u totalitarnom sistemu, i ako si podoban,onda super...ili sta,pa brate mili slobodni smo ljudi...i nemoj bas stalno podilazit svima,nije to dobro,niti za tebe niti za druge...aktivan si,razumijes igru,to svi znaju,i svaka cast,ali ponavljam ne trebas ti biti tampon zona...i hvatati se za neke stvari,zajedno smo jaci,ljubav,sentimenti, kao da sam u Avataru...stari,ovo je igra,managerska igra, i najsposobniji,uvijek isplivaju,imas sada takva 2 primjera na vodecim funkcijama,uz to ova igra trazi dugotrajnu analizu sitnih stvari da bi se bilo uspjesno,i ponavljam ono sto sam ranije rekao,za uspjeh treba vise sezona,puno padova, pametni uce na svojim greskama, i tako se jedino moze napred....
da ne govorim,da se ljudima u prvoj ligi moze suprostaviti eventualno jos 3-5 ekipa iz druge lige, i to je to...treba raditi sa ostalima,sirina lige,jacina drugih liga, ce nam dati i kvalitetniju bazu...sa sirom bazom biti ce lakse i izbornicima,ljudi iz 4 i 3 lige odustaju iz bas tih razloga,nemaju strpljenja,gleda ih se s visoka,citaju forume,gledaju ekipe iz prve i druge lige onda vide svoju....i neda im se...treba im netko pokazati,usmjeriti,pomoci...
.
pobogu pa ja ni nisam rekao da moraju biti izbornici riko i choda, niti ja ikome podilazim to najmanje a i da podilazim kakvu ja korist od toga imam ili klub koji vodim .............
ja sam samo rekao da bi bilo bolje da se svi ujedinimo pa da zajednički mi koji smo aktivni i koji do nekle kužimo igru međusobno izaberemo izbornika a svi ostali da mu pomažemo a ne da mu buemo opozicija i da samo čekamo njegov krivi potez da ga možemo popljuvati ..................
znači ajmo svi dati neki prijedlog ko bi bio najbolji izbor od svih koji se kandidiraju, neka svi koji se misle kandidirat napišu svoj plan za repku pa ko bude najbolji neka pobijedi ali da ga i mi ostali onda podržimo i da mu pomažemo jer samo tako može nađa repka napredovati ...........
ja stvarno ne kužim kaj ti imaš toliko protiv mene , i skačeš na svaku moju riječ, s čime sam te toliko iziritirao da si čak i od privatne lige odustao zato kaj je alkar mene pozvao u nju imam osječaj .Ja nisam ničiji advokat niti nikakva tampon zona , ja sam jedinka za sebe, to što sam aktivan po svim forumima i poznajem puno ljudi, ne znači da sam sa nekima bolji a sa drugima lošiji, jednako sam dobar koliko se to može biti ovako virtualno i sa prvoligašima kivanom, styxom, chodom i još nekima koji su po tebi riječki klan ali isto tako sam si dobar i sa carom Alkarom,Pogrebnikom ,Anabolicom a da ne pričam o ovim mojim vucibatinama iz 3-1 lige moje bivše, a evo čak sam i 2-2 uspio trgnuti iz letargije pa se sada i tamo još žešče igra...........
zato te lijepo molim da mene ne stavljaš stalno u neki kontekst sa podilaženjem drugima .............a to što ja nekad napišem pozdrav velikom GM-KIvanu to je zajebancija a ne podilaženje, jer mi je več stoput napisao da ga prestanem tak zajebavati i da bu mi zabranio na forume mjesec dana ak to samo još jednom napišem jel tak o veliki, o močni o preveliki GM-e
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!