Перші зміниПо перше Дякую
усім без винятку хто віддав за мене свій голос.Я приємно здивувався від такої кількості голосів))))Двом іншим кандидатам дякую за конкуренцію)
Наступне (для того щоб знати в кінці свого строку чи зміг я покращити рейтинг збірної напишу тут теперішнє становище на час початку мною роботи з нею)Після двох сезонів побачимо чи шось вийшло, отож:
Місце в рейтингу/Країна/Континет/Перемоги/Поразки/коефіцієнт/Забито мячів/пропущено мячів/довіра/рейтинг.
46 Ukraina Europe 89 92 0,492 18012 18220 100% 179,4
Переглянувши всі доступні списки кандидатів, та гравців , які я мав, переривши ББстатс 2 рази вздовж і впоперек я практично на 90% укомплектував склад на цей сезон.Перші мої враження вроді і є вибирати з кого , але поки у нас немає великого вибору гравців , тому кардинальних змін не буде, кістяк команди впринципі минулорічний, я тіки роблю косметичні поправки.
Збірну покинули:
(5975068) Уштан , в минулому був хорошим гравцем, але тепер його час пройшов, підростає молодь, і старічків висувають з команди.Удачі йому в команді.
(9560255) Рикун, цей гравець, є унікальним, Але відсутність на належному рівні одного профільного навика робить великий мінус в його грі.Я написав власнику, якщо він погодиться покращити цей навик то можливо ми ще побачимо цього гравця в майбутньому:)
Збірну поповнили:
(9560393)Сіверчук не дивлячися на його заробітну плату має дуже непоганий набір скілів, я з власницею!(наскільки я зрозумів це вона) списувався, поки остаточної відповіді щодо тренувань від неї не отримав.
Поки що це всі зміни.
Також сьогодні було переглянуто 100500 різних гравців з віком 22 роки + , я створив базу невеличку з 19 гравців(потенційних кандидатів) всім власникам розіслав повідомлення.І не тільки потенційним збірникам , також повідомлення було надіслано менеджерам ключових гравців збірної.Якщо потрібно можу вивісити список потенційних збірників.
В пятницю можливо після тренування будуть певні перестановки, подивимося на форму.Якщо у вас є хороший гравець і , ви вважаєте що він може попасти в збірну, але ви не отримали листа то пишіть в ББ-пошту розберемося.
Нагадаю набір кандидатів буде до суботи , я не буду ризикувати ентузіазмом тому поспішіть.
Такі підсумки , мого першого дня на посаді тренера Національної збірної України.
В п*ятницю після тренування всі запрошуються на офф сайт для обговорення тактики , і всього іншого на Іспанців, Хто не може/ не хоче на офіційний сайт зайти то ББ-пошта завжди відкрита:)Вроді все сказав, якшо у когось є поради , побажання пишіть сюди і в ББ-почту.А також хотів би запитати чи не пора нам поміняти лого?
П.С.Джозеф чекаю завтра список, можливо когось пропустив:)
Last edited by GM-Armin at 8/2/2011 2:23:37 PM