BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Wenger92

This Post:
00
215892.703 in reply to 215892.702
Date: 5/6/2013 4:29:35 PM
Overall Posts Rated:
145145
Köszönöm!

Igen, ez a meccs is azt mutatja, hogy az értékelés nem minden. Nagyon sok olyan összetevője van egy meccsnek,a mit az értékelés nem mutat meg, mégis sokat számít.
Újabb bravúrokra lesz szükségünk, a következő meccs még keményebbnek ígérkezik, kellenek a nagyon jó formák.

From: JoeBlack

This Post:
00
215892.704 in reply to 215892.702
Date: 5/7/2013 1:01:17 AM
Overall Posts Rated:
411411
grat a mai győzelemhez! azért a lengyel-horvát meccs értékelése is érdekes....

(24090)

Pont erről szerettem volna ide írni! Van a meccsnek valami visszhangja a meccsnek a kapitány fórumon? Foglalkoztak-e azzal a témakörrel a nemzetközi fórumon, hogy végre kezdjenek valamit ezzel az értékeléssel, mert így élvezhetetlen a játék. Szerencsétlen gyerek annyit lát, a játék összes elemében erősebb volt a csapata, mégis bukta. Azért ilyen nincs! Ha valakinek ekkora tudásbeli különbsége van a pályán, azt nem tudod ellensúlyozni semmi mással. Jó lenne végre rendbe rakni az értékelést a motorhoz vagy a meccsmotort az értékeléshez. Így az embernek fingja nincs mit kéne máshogy csinálni mi a rossz. Elveszi a játékélményt, ezt már sokaknál láttam hallottam. A felhasználószám az ilyen dolgok miatt esik folyamatosan, hosszútávon ezek a hibák megölik a játékot. A kemény mag együtt él vele, de az látjuk, hogy semmire sem elég, a létszám csökken csökken, alig vannak újak, azok nem maradnak meg. A régiek megunják, elegük lesz ebből a sok megérthetetlen dologból. Amúgy mostanában mintha megszaporodtak volna a teljesen totálisan érthetetlen végeredmények!

u.i: Megnéztem, a Lengyel kolléga nem egy poszton forma hátrányban volt. Mi volt ez megint?

Last edited by JoeBlack at 5/7/2013 1:12:38 AM

From: Lazić

This Post:
00
215892.705 in reply to 215892.704
Date: 5/7/2013 1:51:44 AM
AndrashidaKK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
5656
Úgy ahogy sz@r az egész.

From: Domi

This Post:
11
215892.706 in reply to 215892.704
Date: 5/7/2013 4:14:45 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
nem tudom teljesen megválaszolni neked ezt a kérdést, és az sem biztos hogy jól gondolom.
de egy próbát teszek:

ha megnézed a horvát és lengyel válogatott keretét 9 illetve 2! db 210ezer felett kereső játékos van 1-1 oldalon.
horvátoknál 4! míg a lengyeleknél 0! db kimondott center van a keretben.
Ezzel arra akarok rámutatni amit már jó párszor leírtam nem attól lesz jó egy játékos ha meg van a 3*19 skill egy benti játékosnál...
mert ugye mit látunk az értékelésnél? leginkább a KV BV passz 2pontos lepattanó skilleket ,
ennél sokkal komplexebb sztem az egész, ez a lengyel keret brutálisan multis lehet.
Ha megnézed 1-1poszton az értékelést 1posztot kivéve sokkal jobb volt a lengyel csapat.
utobbi hónapokban láttunk már olyat hogy belső támadásnál olyan csapat vesztett akinek sokkal jobb értékelése volt, de kiderült hogy dh vagy bd posztban egy nagyon alacsony passzolású játékos van, azzal sajnos vagy nem sajnos nem nagyon lehet itt nyerni.
felhozom a saját példámat, egy olyan meccset nem tudok mutatni neked az idei tétmeccseim közül amikor nem tudom nagyjából a vereség okát, ismerem a keretemet tudom hogy mire képesek...
úgy gondolom ha a horváth játékos jó menedzser akkor nem hozza fel ezt sehol sem mert pontosan tudja hol ment el neki ez a meccs...

Last edited by Domi at 5/7/2013 4:16:03 AM

From: JoeBlack

To: Domi
This Post:
00
215892.707 in reply to 215892.706
Date: 5/7/2013 5:41:53 AM
Overall Posts Rated:
411411
A kérdésem költői volt, természetesen azokat a dolgokat látom én is amiket te!

Azt viszont nem értem, akkor az értékelésnél miért nem fajsúlyos az a skill, ami a meccsen igen? Ez olyan, mintha azt értékelnék, a két csapat játékosai milyen gyorsan tudták bekötni a cipőjüket a meccs előtt. Nonszensz ki a fenét érdekel?

Annyi lényegtelen felesleges dolgon változtattak, illetve hoztak be újakat, de a játék egyik legfontosabb eleme használhatatlan. A managerek semmi támpontot nem kapnak arra, hol a hiba a csapatban, csak azt látja kikaptam. Én tudom, hogy a horvát gyerek hol szúrta el, de a managerek 80%-a tutira nem, csak azt látják, hogy egy elcseszett lehetetlen végeredmény született.

Az szerintem egyáltalán nem tesz jót a játéknak, hogy az emberek csinálják amit szerintük jónak tartanak, de igazából fingja nincs senkinek mi miért hogyan működik. Mindenki csak találgat.

This Post:
00
215892.708 in reply to 215892.707
Date: 5/7/2013 6:00:57 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Az szerintem egyáltalán nem tesz jót a játéknak, hogy az emberek csinálják amit szerintük jónak tartanak, de igazából fingja nincs senkinek mi miért hogyan működik. Mindenki csak találgat.

Azért a sötétben tapinak is megvan a maga diszkrét bája...

This Post:
11
215892.709 in reply to 215892.708
Date: 5/7/2013 6:34:26 AM
Overall Posts Rated:
411411
Ha ilyen igényem van, szólok a páromnak!

From: Wenger92

To: Domi
This Post:
00
215892.710 in reply to 215892.706
Date: 5/7/2013 10:02:14 AM
Overall Posts Rated:
145145
Ebben teljesen egyetértek, ezt beszéltük Domival a hétfői meccs alatt is.
Sokan szidják itt a meccsmotort, holott szerintem csak a játék sokkal összetettebb mint azt a túlnyomó többség gondolja.
És ezért lehet meglepetés eredményeket szerezni.
Nagyon sok olyan eleme van a játéknak, amit a csapatértékelés nem mutat meg. Persze ezekre rá kell jönni, és az sokáig tapogatózás lesz akkor. De ha valaki belenyúl a tutiba, akkor meg nagyon jól jár.
Nem véletlen, hogy a lengyelek nyerték a tegnapi meccset a gyengébb értékelés ellenére is:)

1. a horvátok kinti játékosai szörnyen dobtak. Lehet akármekkora előnyöd benti támadásban, annyit nem hoznak a centerek, amit kinti játékosokon itt buktak szomszédaink.
Ez lehet annak is a következménye, hogy a lengyel kinti játékosoknak magas bv-je van, míg a horvátoknál ez hiányzik.
ez persze csak egy merész tipp, de ez magyarázná a rossz dobószázalékot, de mégis erős benti támadást.
2. sokkal többet faltoltak a horvátok. Az így bedobott büntetők sincsenek benne az értékelésben.
Ennek sok oka lehet, ennek külön fórumot lehetne szentelni.
3. Eladott labdák száma. A lengyeleknél mindenki tud passzolni. A horvátoknál lehet hogy a kintiek nagyon jól passzolnak, de a bentiek kevésbé. Így lehet erős a támadóhullám, mivel a centerek passzolása abba nagyon kicsit számít csak. Mégis eladják a labdát, a támadást pedig a rosszabb passzokkal lassítják, eredményességét gyengítik, így hiába az erősebb benti támadás is.
4. Sokkal több horvát triplakísérlet: Valószínű az előző pontból adódik, pár rosszabb passz, a tempó lelassul, nincs idő, el kell dobni.

Persze ezek mind csak tippek, ha valaki nem ért egyet az egyik pontjával, nagyon szívesen megvitatom az elképzeléseit, nagyon sokat profitálhatunk az ilyen jellegű eszmecserékből:)

This Post:
00
215892.711 in reply to 215892.1
Date: 5/8/2013 6:40:48 AM
Overall Posts Rated:
145145
Külső fórumra írtam egy kisregényt a hátralévő 4 meccsel kapcsolatban.

This Post:
00
215892.712 in reply to 215892.710
Date: 5/8/2013 2:21:26 PM
Overall Posts Rated:
2323
Én személy szerint nem értek egyet az elsővel. Lehet brutál kinti dobód, egy 2pontos erőltetés taktikánál akkor is rossz százalékot+kevés pontot hoznak a kis emberek (pl tegnapi meccsem...szombaton 73 pontot dobott a DH-em, tegnap 15-öt....).

This Post:
00
215892.713 in reply to 215892.712
Date: 5/8/2013 2:23:59 PM
Overall Posts Rated:
145145
Én a kinti játékosok benti támadásáról beszéltem, ami nagyon sok mindenen múlik.
Számít hogy milyen a kétpontosa, milyen védő van rajta, mit védekezik az ellenfél, stb...

Advertisement