(30176) - як і очікувалось, доволі легко перемогли кіпріотів +25. як і очікувалось, Кіпр зіграв МОТС. ну і трішки радує те, що суперники в останніх матчах перестали ставити проти нас угадайки. в принципі ми також поки що не випробуємо долі і не страждаємо екстрасенськими можливостями ,але це, можливо, поки що...)
щодо виставлення тактики, то в першу чергу я керувався відсутністю в Кіпрі гідних рз/аз. та і в нас наші Маленькі мали чудову форму. від суперника в атаці очікувалось все що можна, тому ні захисну зону, ані вищевказану вгадайку ми не грали.
хоч саму гру не дивився, але по ходу добре, що не втикав її. бо знову би в першій половині купу матів вислуховував мій монітор) але, як говорять, досвід не проп'єш. тому ми, давши їм невеличку фору, в другій половині зустрічі на класі й на досвіді переломили хід цієї гри та впевнено перемогли.
по наших гравцях, то найбільше очок набрали Савченко та Гранкін, але не лише їх варто виділити, оскільки всі гравці зіграли здорово. при чому як в захисті, так і в нападі. дабл-дабли здобути нікому не вдалось.
по показникам, то ми здорово здійснювали всі кидки, в нас кращі показники також у підбираннях та асистах. трішки багато в нас було втрат та мало перехватів, але цей показник, я вважаю, повязаний з настроєм кіпріотів.
далі, в 1/8 фіналу ми потрапили на збірну Туреччину. суперник є досить не простий, на попередньому етапі турки виграли на однаковому настрої в Німеччини. при чому, менеджер німців вгадав атаку турків... нам може допомогти виключно домашня поляна та краща форма гравців. далі поки що зазирати не будемо.
давайте, РАЗОМ справимось з нашим найближчим суперником!!!
тому прохання залишається незмінним: ТРИМАЙТЕ, ХЛОПЦІ та ДІВЧАТА, ФОРМУ НАШИМ ЗБІРНИКАМ!