Na, nzn gal as man u kluba vertinu geriau nei tu, bet man sis ju sezonas prasciausias kiek esu mates per savo gyvenima :) Jie amzinai budavo visur tarp lyderiu arba pirmi, o dabar is visur out kartu su outsaideriais, premiere lyga ir liko. Tikiuosi kad man c juos aplos ir laimes cempionata, taip vainikuojant toki nesekminga sezona. Matosi ten vyrai be ugneles net nenori zaisti, nekenciu tiek chelsea tiek man c, del to kokiu budu tie klubai tapo tokiais kokiais tapo, bet abejuose losia geri zaidejai ir losia grazu futbola. Chelsea koki pademonstravo pries Napoli(nors cempu lygoje kazkaip visa seza Napoli palaikiau), kad dziaugiausi zaidimu ir palaikiau pirmakart gyvenime Chelsea, nes kazkokie atrodo jie isproteje geraja prasme, uzsidege, atrodo sues vietoj tuos italus :)) Iskart matesi kad su tokiu nusiteikimu cia tai bus varzybos ir cia tai jie parodys kur veziai ziemoja :)) O man C isvis per si seza pamegau del Aguero. Nu, kai jis graziai losia :)) Ir pati ekipa tokia kovotoju, kad ir kiek atsilikinetu, atsitiesia ir kovoja iki pat svilpuko teisejo ir daznai sekasi sukovot ir atlost priesininku pranasuma. Matem patys kas dejosi su Benfica...0-2 po pirmo bendras 0-3, o baigesi 3-2 ir bendras 3-3, gaila kad del namuose praleistu ivarciu iskrito. Ir to paskutine ataka buve per Brazauskienes putkos plauka nuo ivarcio...net vartininkas pyle gera smugi galva i vartus ir jei ne Benficos vartininko palietimas kamuolio pirstu galais ir nukreipimas palei stanga, net ja liete atrodo is isorines puses, tai 100 % banke...Megsti ar nemegsti klubo, bet kai matai taip kovojant net beviltiskoj padetyje esant klubui, tai atsiranda jiems pagarba ir pries kitas varzybas jau sau sakai, ai pabusiu neutralius sirgalius. Ir vel matai ta kova, kitose jau galvoji, ai gal pasirgsiu uz man c koki, niekas gi nesuzinos :D:D Taip ir gaunasi kad nebelieka bent man tu klubu kuriems jausciau neapykanta :) Aisku tie sirgimu pasirinkimai buna tada, kai losia klubai tie, kuriu tu abieju nesi fanas :)