Nezlob se ale hledat to nebudu, takový magor zase nejsem, abych ještě projížděl zprávy. Můžeš mi věřit, nemusíš - zas jako proč bych proboha lhal? A mysli si o mě, že jsem třeba banán, I don´t care :)
Víš, já myslím, že jsou tady dvě skupiny, které se prostě jen tak neshodnou - první by nejraději, aby byly 3 fóra, manažeři by měli od startu sezon jasně dané, koho trénují, s jakým trenérem, kdy kdo hraje atd, kdo je na přestupu a kdo by ho měl ideálně koupit, nebo náznaky kdo by ho naopak získat dokonce neměl..! :/ Dávají tomu hodně času a tak by měli rádi vše ABSOLUTNĚ pod KONTROLOU.
A pak je tady mnooohem početnější skupina z těch 200 manažerů, kteří si to chtějí UŽÍT. Dávají tomu násobně méně času a je to zábava, ne projekt vývoje hráčů od A do B a za jasných mantinelů dělej tohle atd...Pánové, napadlo vás vůbec někdy, že si to lidi chtějí hrát prostě PODLE SEBE??? Vy totiž svým jednáním z této hry vysáváte dost pohody..
Problém je podle mě i v tom, že si organizovaná RADA STARŠÍCH toto vůbec neuvědomuje a neumí si to připustit...I proto to do budoucna moc dobře nevidím, páč váš přístup vůči druhé skupině povede jen k tomu, že zbytek to bude mít na salámu úplně a Vy si to budete řešit mezi těmi cca 10-20 týmy co dosud...
A jak dokazují míče u mého příspěvku, rozhodně to není názor mimo mísu, když se najde dost těch, kteří se s ním ztotožní...
Howgh a GL!