el mnogo brze ako se samo jedan igrac trenira??Ne mnogo nego mnoooooogo...
el mnogo brze ako se samo jedan igrac trenira??Ne mnogo nego mnoooooogo...nije mi jasno pitanje... a ni to kako je tebi odmah bilo jasno kako da se samo jedan igrac trenira... ko ce igrati ostatak minuta na toj poziciji? mislim, tako je formulisano pitanje...
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/Kako bacanja tako slabo idu? :P
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/Kako bacanja tako slabo idu?Nikad ne treniram bacanja, sto me svake nedelje po neko pita za bacanja :-)1 na 1, bekovske pozicije, al ocekivao sam vise skil up, ili makar da budu malo bolje rasporedjeni! :-P
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/Kako bacanja tako slabo idu?
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/Kako bacanja tako slabo idu? :PNikad ne treniram bacanja, sto me svake nedelje po neko pita za bacanja :-)1 na 1, bekovske pozicije, al ocekivao sam vise skil up, ili makar da budu malo bolje rasporedjeni! :-PZavidimo ti na skill-upovima! :P
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/Kako bacanja tako slabo idu? :PNikad ne treniram bacanja, sto me svake nedelje po neko pita za bacanja :-)1 na 1, bekovske pozicije, al ocekivao sam vise skil up, ili makar da budu malo bolje rasporedjeni! :-P