Γράφω ως Νεκτάριος και καθόλου με την ιδιότητα του GM.
Πραγματικά με έχει προβληματίσει και ενοχλήσει το ότι βλέπω συχνά γενικόλογα αρνητικά σχόλια.
Εύκολα δηλαδή βλέπω παιδιά να χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς όπως π.χ κλίκα , μασονία κ.λ.π και μάλιστα τους απευθύνουν κάπου γενικά προς την κοινότητα.
Προσωπικά αυτοί οι χαρακτηρισμοί πάντα με προσβάλουν και μάλιστα με προσβάλουν έντονα.
Μα θα πει κανείς '' και που το ξέρεις ότι απευθύνονται και σε εσένα; ''
Πράγματι δεν το ξέρω!
Αλλά δεν το ξέρω επειδή συνήθως αυτός που εκτοξεύει τον χαρακτηρισμό δεν εξειδικεύει το σε ποιον αναφέρεται.
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εγώ ή κάθε άλλος χρήστης πρέπει να αναρωτιόμαστε εάν εκτοξεύθηκε ή όχι κάθε φορά μία προσβολή (ή δίκαιη κατηγορία) προς εμάς ή προς τον δίπλα.
Δεν θα ήταν προτιμότερο η κάθε ''επίθεση'' να απευθύνεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο/α ;
Δεν θα ήταν προτιμότερο όταν συμβαίνει το προηγούμενο να συνοδεύεται με ολοκληρωμένα επιχειρήματα;
Ακόμη πιο πολύ δεν θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγονται οι άσχημες/προσβλητικές εκφράσεις;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που πιστεύει ότι έχει επιχειρήματα (και το δίκιο με το μέρος του) χρειάζεται να ''στολίσει'' και με δύο προσβολές τον λόγο του.
Ας το περιορίσουμε βρε παιδιά αυτό το κουσούρι,.....δεν μας αξίζει!
Υ.Γ Γράφω την προτροπή ότι δεν μας αξίζει γιατί την απευθύνω πρώτα σε εμένα και μετά στον οποιοδήποτε άλλο.
Last edited by GM-sarithin at 4/9/2014 9:39:01 AM
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές