BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
240885.707 in reply to 240885.705
Date: 4/9/2014 7:56:21 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ωραία τα λές ...! Ελπίζω στις επόμενες εκλογές να συζητήσουμε τις απόψεις που εξέφρασες στον όμιλο σου,όπως

Σύντροφοι, έβαλα υποψηφιότητα για την εθνική ομαδα... χαχαχαχα...
Μετα απο 200 χρονια που παιζω το bb και τις τοσες επιτυχιες μου, ειπα να καταστρεψω και κανα εθνικο συγκροτημα...
Λοιπον, αν καποιος απο εσας με στηριξει, καθε ψηφος θα ειναι καλοδεχουμενη... :)
Aν και στο τελος, το βλεπω πως δεν θα με ψηφισω ουτε εγω!!!

Και

George, πραγματικα η καταληψη της 3ης θεσης μεταξυ των υποψηφιων ηταν τιμητικη για μενα...
Εχεις απολυτο δικιο σ΄αυτο που εγραψες, γιατι στην αρχη, δεν ημουν σιγουρος ουτε καν για τη δικη μου ψηφο... :)
Υπαρχει μια... μασονια παντως γυρω απο τις εθνικες... Any way ηταν κι αυτο μια εμπειρια...

Για το πρώτο σου μήνυμα δεν θα σχολιάσω κάτι αλλά αυτό με τους μασόνους με ενδιαφέρει ,πιθανότατα και άλλα παιδιά οπότε πρέπει κάπως να το τεκμηριώσεις....!

Last edited by Kung Flu at 4/9/2014 8:01:07 AM

This Post:
00
240885.708 in reply to 240885.706
Date: 4/9/2014 8:20:16 AM
Tavraikos BC
II.3
Overall Posts Rated:
8888
στο 1ο σκέλος με κάλυψε ο φλου...

στο 2ο γιατί πέταξες 6.500.000 για να φτιάξεις ένα γήπεδο που δε θα γεμίσει ποτέ...???

άτοπο ως ερώτημα βέβαια αφού δεν αφορά την Εθνική, αλλά με τρώει η απορία....

ίσως με αυτά τα χρήματα να ανέβαινες κάποια κατηγορία παραπάνω, επενδύοντας τα σε παίκτες....

This Post:
33
240885.710 in reply to 240885.1
Date: 4/9/2014 9:37:52 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Γράφω ως Νεκτάριος και καθόλου με την ιδιότητα του GM.

Πραγματικά με έχει προβληματίσει και ενοχλήσει το ότι βλέπω συχνά γενικόλογα αρνητικά σχόλια.
Εύκολα δηλαδή βλέπω παιδιά να χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς όπως π.χ κλίκα , μασονία κ.λ.π και μάλιστα τους απευθύνουν κάπου γενικά προς την κοινότητα.

Προσωπικά αυτοί οι χαρακτηρισμοί πάντα με προσβάλουν και μάλιστα με προσβάλουν έντονα.
Μα θα πει κανείς '' και που το ξέρεις ότι απευθύνονται και σε εσένα; ''
Πράγματι δεν το ξέρω!
Αλλά δεν το ξέρω επειδή συνήθως αυτός που εκτοξεύει τον χαρακτηρισμό δεν εξειδικεύει το σε ποιον αναφέρεται.

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εγώ ή κάθε άλλος χρήστης πρέπει να αναρωτιόμαστε εάν εκτοξεύθηκε ή όχι κάθε φορά μία προσβολή (ή δίκαιη κατηγορία) προς εμάς ή προς τον δίπλα.

Δεν θα ήταν προτιμότερο η κάθε ''επίθεση'' να απευθύνεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο/α ;
Δεν θα ήταν προτιμότερο όταν συμβαίνει το προηγούμενο να συνοδεύεται με ολοκληρωμένα επιχειρήματα;
Ακόμη πιο πολύ δεν θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγονται οι άσχημες/προσβλητικές εκφράσεις;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που πιστεύει ότι έχει επιχειρήματα (και το δίκιο με το μέρος του) χρειάζεται να ''στολίσει'' και με δύο προσβολές τον λόγο του.

Ας το περιορίσουμε βρε παιδιά αυτό το κουσούρι,.....δεν μας αξίζει!

Υ.Γ Γράφω την προτροπή ότι δεν μας αξίζει γιατί την απευθύνω πρώτα σε εμένα και μετά στον οποιοδήποτε άλλο.

Last edited by GM-sarithin at 4/9/2014 9:39:01 AM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
240885.711 in reply to 240885.709
Date: 4/9/2014 9:39:31 AM
Overall Posts Rated:
7070
Μάμου προσκυνώ, δεν υπάρχεις αχαχαχαχαχα... λιώνω που τα βρήκες αυτά ρ' εσύ έλάιος.

The enemy of good is...the better!
This Post:
22
240885.714 in reply to 240885.711
Date: 4/9/2014 10:44:31 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Επειδή καλά είναι τα τσιτάτα περί κλίκας και μασονίας και δεν συμμαζεύεται, αλλά προσωπικά με χαλάει όταν βιάζεται η κοινή λογική, ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, πέρα από φαντασιώσεις ή απλά υποκειμενικές εικασίες.

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν υφίσταται "μασονία" ή/και αν θεωρούμαι μέλος αυτής, αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι:

α) Ο Μανού πήρε 59 ψήφους και εκλέχθηκε προπονητής της Εθνικής ομάδας. Η ελληνική κοινότητα αριθμεί 1337 ενεργούς χρήστες.
Οπότε, το ότι δεν πήρε τη θέση κάποιος άλλος, δεν έχει να κάνει με το αν οι 58 που ψήφισαν τον Μανού είναι ή δεν είναι "κλίκα", αλλά με το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι δεν κατάφερε κάποιος άλλος υποψήφιος να συγκεντρώσει την ψήφο, έστω του 5% της εκλογικής δύναμης.
Οι διαμαρτυρούντες, ας αναζητήσουν λοιπόν τα αίτια της εκλογής Μανού, όχι στους 58 που τον ψήφισαν αλλά στους 1247 που δεν ήθελαν ή δεν ενδιαφέρθηκαν να ψηφίσουν κάποιον άλλο.

β) προσωπικά και σε ότι αντιστοιχεί στην μία ψήφο μου, σε κάθε εκλογική διαδικασία, θα είμαι "αόρατο τείχος που εμποδίζει την ανέλιξη" κάθε υποψηφίου που δεν μπαίνει στον κόπο καν να συστηθεί και να αναπτύξει με όποιο τρόπο επιθυμεί το πλάνο του για τις Εθνικές.
Θα "αποδοκιμάζω έμμεσα" τέτοιες υποψηφιότητες, είτε βρίσκομαι στην ΙΙΙ όπως τώρα, είτε στην Α1, είτε στην V κατηγορία.

Last edited by maddoghellas at 4/9/2014 11:57:37 AM

This Post:
11
240885.716 in reply to 240885.715
Date: 4/9/2014 4:46:27 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Δεν ξέρω αν ή άποψη σου είναι εύηχη ή μη, "στα ωτα της καθελκυστιας ταξης του ΒΒ", πάντως στους οφθαλμούς των περισσοτέρων, συμπεριλαμβανομένης και ενδεχόμενης καθεστηκυίας τάξης, εικάζω ότι φαίνεται...κίτρινη.

Advertisement