Akkor maradtál volna a 13 bv-s témánál. De te inkább egész másba kötöttél bele bizonyítva a tudatlanságodat. Czédlit meg ne keverd bele, én döntöttem úgy, hogy tovább edzem.
Ivkonál igazam volt, tényleg? Na akkor újra: ki hazugozta le előbb a másikat? Egyenlegednél elmondom még egyszer, azt mondtam, amit te nekem. Hogy ez hazugság volt, mert te korábban hazudtál? Hát arról nem tehetek. Látod, most is kevered-kavarod, meg kijelented, hogy "ha 200k-s centered volna". Van 200k-s centered? Nincs. Volt valaha? Nem volt. Ennek ellenére sírtál (ezek szerint 2 millával a zsebedben), hogy nem fogod tudni kinevelni az embereid, mert eltartási gondjaid vannak (és nem azt mondtad, hogy lennének, ha 200k-s centered lenne).
Na akkor elmagyarázom az esély szó jelentését, jó? Ha 1% esélyed van, akkor 100 meccsből egyszer győzelmet dob ki a gép. Ha 10% esélyed van, akkor már 10 nyert meccsed lesz. Azért az vicces, hogy olyan akar matekra oktatni, aki szerint 0=1. Mondjuk ez a mondat is magáért beszél: " Még akkor se, ha több 0-nál, ami szted semmi esély" Mert szerinted a 0% az nem semmi esély? Fejtsd ki kérlek, hadd kacagjunk még. Egész pontosan mennyi esély a 0%? Ezerből hány meccset nyersz 0% esély mellett? Hát egymillióból? Ezerötszázhuszonnégytrillióból? Elárulom minden esetben 0 lesz a végeredmény.
Tehát a te logikád szerint pl a Tour de France-nak kétszemélyes versenynek kéne lennie, ugye? Hiszen ha többen indulnak, akkor már senkinek nincs 50% esélye (vagy ugye van egy toronymagas esélyes, de akkor meg minek indulnak a többiek). Vagy pl nyilván hülyék vannak a Red Bull és a Ferrari F1-es csapatánál is, hiszen amikor látták, hogy már semmi esélyük nyerni, nekiálltak tesztelni az új cuccaikat, ahelyett, hogy maradtak volna a bevált dolgoknál, feláldozva ezzel körönként 0,1-0,5 másodpercet. Szerinted egy F1 szurkoló tudja, hogy a nyolcadik helyezett 27, vagy 15 másodperccel maradt-e le? És ha tudja is, szerinted érdekli?
Nos szerintem a riválisok le sem szarják mennyivel kaptunk ki. Ha 10 ponttal kevesebbel kapunk ki, akkor is ugyanazt gondolnák rólunk, amit most. A hazairól meg annyit, hogy én nem érzem kevesebbnek a csapatot a -27 miatt. Nyilván jobban örültem volna egy győzelemnek, de ha az már nem volt lehetséges az ismert taktikákkal, akkor örülök annak, hogy megragadtuk a kicsi esélyt is és még infót is gyűjtöttünk.
De, ember vagyok. Sőt a lelkem mellé még agyam is van. A kicsi lelkemnek tökmindegy, hogy -27, vagy -15. Az agyam meg örül. Indoklást lásd egy bekezdéssel feljebb.
Á-á. Nem arról beszéltünk, aki még semmit nem tett. Te azoknak az embereknek a munkáját becsmérelted le, akik tettek az U21-ért. Akár még többet is mint te, mert olyan embereket edzettek ki, amilyeneket te még sosem.
Te nem érted barátom. Mi a felemelőbb, győzni az elődöntőn, vagy kikapni? Ugyanis az ezüstérmes győz, a bronzérmes kikap. Hogy utána az ezüstérmes kikap? Kisebb fájdalom, mint be sem jutni a döntőbe. Ha valaha álltál volna dobogón, tudnád, melyik a jobb érzés.
Hogy nyerj "rendes" VB-t? Indulj ott. Na igen, ahhoz persze előbb EB-bronz kéne, ami neked nem jött össze. Hát ezért ne mondd, hogy elérted a maximumot. És te nem azt írtad, hogy adott évben, hanem hogy nem indulsz kapitányként, mert mindent elértél, ami a játékban lehetséges.
Don't feed the troll