Tisztelt Felhasználók!
A fordítói stáb (azaz Patai és én-mind a két fő tehát!) időt és energiát nem kímélve (én mondjuk munkaidőben,de erről psszt!) az aktuális draft előtt nagyszabású projekt megvalósításába fogott (tehát kicsit dolgoztunk végre). A gigantikus ötlet (mert az enyém volt) arra vonatkozott, hogy kicsit tegyük rendbe kedvenc játékosaink neveinek adatbázisát.
A megvalósítás ezután két szálon futott (persze,mert nem voltunk többen). Patai kolléga gyakran éjszakába nyúlóan, ha kellett véreres szemekkel átnézte és javította a vezetéknevek listáját, míg én több tudományos munkát elolvasva (tehát Google öcsi segítségével) a keresztneveket vettem górcső alá.
A végeredmény-remélhetőleg-impozánsra sikerült (dícsérjétek ám majd draft után)! Megjelentek a hiányzó ékezetek a vezetékneveken, illetve olyan, eddig joggal hiányolt népszerű keresztnevek bukkannak majd fel, mint pl. a Koppány (ha már Patai megfúrta a Polikárpot, meg az Anguszt...).Remélem (mit remélem,tudom!), hogy ez a jelentős munka nem volt hiábavaló, és óriási mértékben emeli a játék nyújtotta élvezeteket, elfeledtetve minden esetleges apró-cseprő kellemetlenséget (mint pl. az edzések rendszeres és mániákus csúszása, vagy a meccsmotor barmolásai).
További jó szórakozást kívánok:
Péter
Last edited by LA-Peter70 at 10/28/2011 11:14:02 AM