BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240885.708 in reply to 240885.706
Date: 4/9/2014 8:20:16 AM
Tavraikos BC
II.3
Overall Posts Rated:
8888
στο 1ο σκέλος με κάλυψε ο φλου...

στο 2ο γιατί πέταξες 6.500.000 για να φτιάξεις ένα γήπεδο που δε θα γεμίσει ποτέ...???

άτοπο ως ερώτημα βέβαια αφού δεν αφορά την Εθνική, αλλά με τρώει η απορία....

ίσως με αυτά τα χρήματα να ανέβαινες κάποια κατηγορία παραπάνω, επενδύοντας τα σε παίκτες....

This Post:
33
240885.710 in reply to 240885.1
Date: 4/9/2014 9:37:52 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Γράφω ως Νεκτάριος και καθόλου με την ιδιότητα του GM.

Πραγματικά με έχει προβληματίσει και ενοχλήσει το ότι βλέπω συχνά γενικόλογα αρνητικά σχόλια.
Εύκολα δηλαδή βλέπω παιδιά να χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς όπως π.χ κλίκα , μασονία κ.λ.π και μάλιστα τους απευθύνουν κάπου γενικά προς την κοινότητα.

Προσωπικά αυτοί οι χαρακτηρισμοί πάντα με προσβάλουν και μάλιστα με προσβάλουν έντονα.
Μα θα πει κανείς '' και που το ξέρεις ότι απευθύνονται και σε εσένα; ''
Πράγματι δεν το ξέρω!
Αλλά δεν το ξέρω επειδή συνήθως αυτός που εκτοξεύει τον χαρακτηρισμό δεν εξειδικεύει το σε ποιον αναφέρεται.

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εγώ ή κάθε άλλος χρήστης πρέπει να αναρωτιόμαστε εάν εκτοξεύθηκε ή όχι κάθε φορά μία προσβολή (ή δίκαιη κατηγορία) προς εμάς ή προς τον δίπλα.

Δεν θα ήταν προτιμότερο η κάθε ''επίθεση'' να απευθύνεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο/α ;
Δεν θα ήταν προτιμότερο όταν συμβαίνει το προηγούμενο να συνοδεύεται με ολοκληρωμένα επιχειρήματα;
Ακόμη πιο πολύ δεν θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγονται οι άσχημες/προσβλητικές εκφράσεις;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που πιστεύει ότι έχει επιχειρήματα (και το δίκιο με το μέρος του) χρειάζεται να ''στολίσει'' και με δύο προσβολές τον λόγο του.

Ας το περιορίσουμε βρε παιδιά αυτό το κουσούρι,.....δεν μας αξίζει!

Υ.Γ Γράφω την προτροπή ότι δεν μας αξίζει γιατί την απευθύνω πρώτα σε εμένα και μετά στον οποιοδήποτε άλλο.

Last edited by GM-sarithin at 4/9/2014 9:39:01 AM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
240885.711 in reply to 240885.709
Date: 4/9/2014 9:39:31 AM
Overall Posts Rated:
7070
Μάμου προσκυνώ, δεν υπάρχεις αχαχαχαχαχα... λιώνω που τα βρήκες αυτά ρ' εσύ έλάιος.

The enemy of good is...the better!
This Post:
22
240885.714 in reply to 240885.711
Date: 4/9/2014 10:44:31 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Επειδή καλά είναι τα τσιτάτα περί κλίκας και μασονίας και δεν συμμαζεύεται, αλλά προσωπικά με χαλάει όταν βιάζεται η κοινή λογική, ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, πέρα από φαντασιώσεις ή απλά υποκειμενικές εικασίες.

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν υφίσταται "μασονία" ή/και αν θεωρούμαι μέλος αυτής, αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι:

α) Ο Μανού πήρε 59 ψήφους και εκλέχθηκε προπονητής της Εθνικής ομάδας. Η ελληνική κοινότητα αριθμεί 1337 ενεργούς χρήστες.
Οπότε, το ότι δεν πήρε τη θέση κάποιος άλλος, δεν έχει να κάνει με το αν οι 58 που ψήφισαν τον Μανού είναι ή δεν είναι "κλίκα", αλλά με το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι δεν κατάφερε κάποιος άλλος υποψήφιος να συγκεντρώσει την ψήφο, έστω του 5% της εκλογικής δύναμης.
Οι διαμαρτυρούντες, ας αναζητήσουν λοιπόν τα αίτια της εκλογής Μανού, όχι στους 58 που τον ψήφισαν αλλά στους 1247 που δεν ήθελαν ή δεν ενδιαφέρθηκαν να ψηφίσουν κάποιον άλλο.

β) προσωπικά και σε ότι αντιστοιχεί στην μία ψήφο μου, σε κάθε εκλογική διαδικασία, θα είμαι "αόρατο τείχος που εμποδίζει την ανέλιξη" κάθε υποψηφίου που δεν μπαίνει στον κόπο καν να συστηθεί και να αναπτύξει με όποιο τρόπο επιθυμεί το πλάνο του για τις Εθνικές.
Θα "αποδοκιμάζω έμμεσα" τέτοιες υποψηφιότητες, είτε βρίσκομαι στην ΙΙΙ όπως τώρα, είτε στην Α1, είτε στην V κατηγορία.

Last edited by maddoghellas at 4/9/2014 11:57:37 AM

This Post:
11
240885.716 in reply to 240885.715
Date: 4/9/2014 4:46:27 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Δεν ξέρω αν ή άποψη σου είναι εύηχη ή μη, "στα ωτα της καθελκυστιας ταξης του ΒΒ", πάντως στους οφθαλμούς των περισσοτέρων, συμπεριλαμβανομένης και ενδεχόμενης καθεστηκυίας τάξης, εικάζω ότι φαίνεται...κίτρινη.

This Post:
11
240885.718 in reply to 240885.705
Date: 4/9/2014 5:30:22 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλησπέρα φίλε,

Θα ήθελα να κάνω ορισμένες επισημάνσεις. Με αυτά που λες αναιρείς τα "επί προσωπικού", διότι εκτός του ότι θίγεις βάναυσα τον εκλεγμένο προπονητή της Εθνικής, προσβάλλεις και όλους αυτούς που τον ψήφισαν. Το αν υπάρχει κλίκα ή όχι δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να το σχολιάσω, αν και όλα τα παιδιά που ασχολούνται με την Εθνική προσπαθούν για το καλύτερο. Και στο λέω εγώ, χρήστης που παίζω πάρα πολλές σεζόν το παιχνίδι, έφτασα 2η κατηγορία κάποτε με την 1η μου ομάδα και δεν ψήφισα τον Μάνο (δεν ψήφισα κανέναν, διότι δεν ήξερα πότε είναι οι εκλογές, αλλά δεν έχω και χρόνο)

Είναι αλήθεια ότι επιτυχίες δεν έχουμε σαν Εθνική. Και αυτό για μένα είναι απαράδεκτο, διότι δεν είναι δυνατόν να είμαστε μετριότατοι, όταν η Τσεχία με τους 250 χρήστες είναι πολύ πιο πάνω από εμάς. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ενδιαφέρον, διότι και εδώ -ναι, ακόμα και σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι- δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας, αλλά ούτε και ένα πραγματικά σοβαρό πλάνο. Έπρεπε να φτάσουμε σεζόν 27 για να υπάρξει αρχείο για τα μίνιμουμ χαρακτηριστικά ανά θέση.

Δείχνει πάντως εμπάθεια, επίτρεψε μου την έκφραση, το ότι σχολίασες το 70% του προπονητή. Έλεος. Είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα που ψήφισαν αρνητικά χωρίς να έχουν δει ένα τουλάχιστον αγώνα; Είναι δυνατόν και εσύ να επιλέγεις αυτό σαν ετυμηγορία του κοινού, σαν κριτήριο αξιολόγησης του προπονητή; Θα ήθελα ειλικρινά αυτοί που ψήφισαν αρνητικά να έχουν τα καρύδια να μας πουν ποιοί είναι και το κριτήριο τους. Αλλιώς είναι φθηνοί λαϊκιστές, άτομα που δεν θα διστάσουν να μειώσουν μια μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας. Λυπάμαι, αλλά τέτοια άτομα δεν τα χρειαζόμαστε.

Όσον αφορά το ότι δεν συστήθηκες, είναι απλά αδιανόητο. Ακόμα και ο άχρηστος Ιταλός της πραγματικής Εθνικής, το έκανε. Πόσο μάλλον όλοι εδώ που έπρεπε να μας πείτε το πρόγραμμά σας, διότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να το διαβάσουμε σε ηλεκτρονικά μέσα, όπως στις κανονικές Εθνικές. Και μόνο γιαυτό δεν θα σε ψηφίσω ούτε στις επόμενες εκλογές, διότι με αυτόν τον τρόπο υποδηλώνεις διάφορα πράγματα, όπως τα αποκρυπτογραφώ εγώ.

1) Αδιαφορία για την Εθνική και τα παιδιά που παίζουν στην Ελλάδα
2) Βαρεμάρα, πράγμα που μας επιτρέπει να ανησυχούμε για το αν αύριο θα είσαι στο παιχνίδι, άρα ποτέ δεν θα σε δει κάποιος πραγματικά σοβαρά.

Όταν ένας άνθρωπος έχει δαπανήσει τόσα λεφτά άσκοπα για το γήπεδο του μόνο και μόνο για να λέει ότι έχει -ίσως- το μεγαλύτερο γήπεδο του μπάζερμπιτερ, αυτό μας υποδηλώνει -ίσως;- έναν άνθρωπο αλαζόνα, ματαιόδοξο ή έναν άνθρωπο ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι μόνο για να επιδείξει άσκοπα ρεκόρ, επειδή δεν έχει τις ικανότητες για κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένος με παιδιά, άρα υποφέρεις από έλλειψη χρόνου, αλλά συγχώρεσε με, φίλε μου, τα αποτελέσματα της ομάδας σου δεν σε δικαιώνουν για να αναλάβεις την Εθνική.

Λυπάμαι που είμαι σκληρός απέναντί σου, αλλά δυστυχώς το να ρίχνουμε βέλη σε έναν άνθρωπο, χωρίς ουσιαστικά να τον γνωρίζουμε και χωρίς αυτός να έχει δείξει δείγματα αλαζονείας, υπεροψίας ή ο,τιδήποτε άλλο, αποτελεί το μεγαλύτερο δείγμα της αναξιότητάς μας να τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρά επιχειρήματα. Σαν την κυβέρνηση με την αντιπολίτευση ένα πράγμα. Η κυβέρνηση πάντα παραλαμβάνει "καμμένη γή", ώστε να δικαιολογεί a priori την σίγουρη αποτυχία της ή τα αντιλαϊκά μέτρα που θα πάρει "παρά τη θέληση της" φυσικά. Η αντιπολίτευση που όταν ήταν κυβέρνηση τα άφησε όλα τέλεια και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι καταστρέφει τη χώρα. Τώρα βέβαια πώς αυτή, όταν ήταν κυβέρνηση, δεν ψηφίστηκε ξανά από τον λαό είναι ένα ζήτημα. Μάλλον είναι χαζός ο λαός.

Θα σε παρακαλούσα να κάνεις το εξής. Αφού φυσικά ζητήσεις συγγνώμη για την "αμέλεια" σου να μην παρουσιάσεις το πρόγραμμά σου και για τις δηλώσεις σου εναντίον του προπονητή, ζήτα του να γίνεις σε κάποιο τομέα βοηθός του. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις όπλα απαραίτητα. ώστε σε 2 σεζόν να θέσεις πιο οργανωμένα υποψηφιότητα και να έχεις και αυτή τη συμμετοχή σου στο "βιογραφικό" σου.

Υ.Γ. Πίστεψε με τον Μάνο δεν τον ξέρω, έχω μιλήσει μια φορά στ

Last edited by epanastatis79 at 4/9/2014 5:47:05 PM

Advertisement