el mnogo brze ako se samo jedan igrac trenira??Ne mnogo nego mnoooooogo...nije mi jasno pitanje... a ni to kako je tebi odmah bilo jasno kako da se samo jedan igrac trenira... ko ce igrati ostatak minuta na toj poziciji? mislim, tako je formulisano pitanje...
el mnogo brze ako se samo jedan igrac trenira??Ne mnogo nego mnoooooogo...
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/Kako bacanja tako slabo idu? :P
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/Kako bacanja tako slabo idu?Nikad ne treniram bacanja, sto me svake nedelje po neko pita za bacanja :-)1 na 1, bekovske pozicije, al ocekivao sam vise skil up, ili makar da budu malo bolje rasporedjeni! :-P
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/Kako bacanja tako slabo idu?
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/Kako bacanja tako slabo idu? :PNikad ne treniram bacanja, sto me svake nedelje po neko pita za bacanja :-)1 na 1, bekovske pozicije, al ocekivao sam vise skil up, ili makar da budu malo bolje rasporedjeni! :-PZavidimo ti na skill-upovima! :P
Samo 5 skil up, moglo i bolje... :-/Kako bacanja tako slabo idu? :PNikad ne treniram bacanja, sto me svake nedelje po neko pita za bacanja :-)1 na 1, bekovske pozicije, al ocekivao sam vise skil up, ili makar da budu malo bolje rasporedjeni! :-P
mozda :-Pevo svima recept, kupite trenera sa lvl 4, sa malo jacom platom, i dobro ce budziti igrace, al samo na bekovskim pozicijama ;-)