Rozhodne souhlasim s radami pro nove hrace, ale vy spis radite hracum, kteri maji perspektivniho hrace pro nasi repre...kdyby nikoho takoveho nemeli, urcite se jim ozyvat nebudete. Rwystyrk uz poskytl spoustu rad na foru a kdyz se ho nekdo zepta, tak odpovi, takze to stale jako zasluhu nepovazuju;)
No to je Tvůj omezený pohled na věc. Troufnu si říct, že 80-90% českých manažerů ani forum pořádně nečte. Máme aktuálně 543 uživatelů, týdně může přicházet nových nějakých 20-30. Na to opravdu nikdo nemá čas, aby v rámci rovného přístupu (nebo nevím, o co Ti jde) jsme psali všem. Když si vezmeš, že po obesíláme po draftu ty, co něco draftovali, tak z logiky věci se pár hráčů objeví v 1. lize, dalších pár (cca. 4x více) v druhé a suverénně nejvíce je jich v 3. nebo 4., kde je spousta manažerů, co sotva začala nebo má odehráno pár sezon.
Podle mne je zcela v pořádku, že se ozveme každému, kdo draftuje nebo koupí z pohledu U21/NT nadějného hráče.
A jak tady bylo napsáno, v první fázi jde spíše o konzultaci. Obvykle to začíná dotazem, jaké s ním má majitel plány a až podle odpovědi se volí další postup.
Tim, ze jsem rekl, ze vize neni idealni je proto, ze hraci jsou skveli, platy maji nizke, ale na monstra proste stacit nebudou - nejspis;)
To ukáže čas, já věřím, že to stačit bude. Problém je v tom, že vlastně naše repre několik sezon stagnuje s výkonností, protože v ní hráli hráči, kteří už po dosažení potenciálu netrénují. Teprve nyní je dohnali hráči s vyššími potenciály a začínají je předhánět, takže už konečně začne úroveň repre růst. Jde o to, abychom můj styl hry pozvedli na vyšší úroveň výkonnosti, pak i s ním dle mého názoru máme šanci uspět proti monstrům.
Jinak na strategii monster nezbývá než opakovaně napsat. Chce-li někdo jít cestou monster, prosím, má možnost nabídnout tuto alternativu, já ji jako základ své strategie odmítám. Chce-li se někdo vydat cestou monster, pak se současně ptám: Kdo nám bude ta monstra vychovávat? Kdo je bude živit? Co s nimi budeme dělat, když se objeví na trhu a začnou být putovním suvenýrem?
Přesto jak jsem řekl, nebráním se tomu, aby pod docendovým vedením začala výchova monster z hráčů, co nezapadají do mé koncepce.