ta rozmowa już od dłuższego czasu nie ma żadnego sensu...każdy daje jakieś swoje argumenty, po czym znajdzie się osoba, która i tak każdy argument czy celny czy nie skontruje i próbuje obalić...wypracowania dłuższe niż u niektórych na maturze ;)
racje racjami, ale czy ta kadra jest warta tego poświęconego czasu, tych wszystkich wypracowań, przekrzykiwania się i nerwów? czy to cokolwiek zmieni? każdy ma jakieś tam swoje racje, co nie zmienia faktu, że nasi kopacze to zgraja niezorganizowanych pseudo gwiazdorów bez motywacji i ambicji, którzy robią po prostu złą reklamę dla sportu samego w sobie.
Kozlik nie szkoda Ci czasu na te wypracowania? ja rozumiem jesteś wielkim fanem repry piłkarzy i masz do tego pełne prawo, bądź z nimi na dobre i na złe...ale trochę więcej obiektywizmu i trzeźwego spojrzenia na to wszystko...bo pogonisz każdego i zbijesz nawet najbardziej trafiony argument byleby tylko wybielić swoich idoli...ja też mam swoich idoli, ale nie idę za nimi jak ślepiec na stracenie, nawet idole nie są ideałami i należy im się krytyka, gdy robią coś nie tak...a kopacze to dno od dłuższego czasu, nie od wczoraj...jeszcze żeby się przykładali, ale po prostu byli na tyle słabi, że pewne cele są dla nich nie do przeskoczenia...ale nie...oni w swoich mocnych klubach prezentują się z bardzo dobrej strony, a jak przychodzi grać w reprze to pykają jakby robili to z przymusu.
Zachowujesz się trochę jak taki arabus, któremu jego przywódca religijny każe iść i zaszlachtować 5letnie dziecko, a ten bez chwili namysłu idzie i wykonuje, bo jest totalnie zaślepiony i nie potrafi trzeźwo myśleć...spójrz na to bardziej "z boku", a nie klapki na oczy i już.
Last edited by Huanito at 3/24/2013 8:30:32 PM