BuzzerBeater Forums

Magyarország - III.7 > III.7. általános fórum

III.7. általános fórum

Set priority
Show messages by
From: david245

This Post:
00
108431.71 in reply to 108431.70
Date: 2/9/2010 1:13:50 PM
Overall Posts Rated:
44
Hát hallod mit adtál a játékosaidnak meccs előtt? Ilyen jó arányban betalálni... Ez megalázó vereség lesz... Se lp-t nem szedek, de kosarat, mennyi lesz így a termés max. 40 pont?:O

From: kisbia

This Post:
00
108431.72 in reply to 108431.71
Date: 2/9/2010 5:39:22 PM
Overall Posts Rated:
66
Hát nem tudom mi volt a fiúkkal...
Azért a 40 pont meglett! :)
A lepattanokat a taktika miatt buktad! Szerintem az egyik leg rosszabb taktika a védekezésnél az 1-3-1! Ezt csak akkor használnám, ha a centerem és az erőcsatárom minimum 15-16 os belső védekezéssel és lepattanóval rendelkezne! Mert bár jó a kinti dobások ellen viszont a ellentétben a 3-2 vel nem csak a belső védekezés rovására megy hanem a lepattanókéra is!!!

Remélem a döntőben találkozunk és ott teljes erőbedobásnál azért akár ez az eredmény meg is változhat!

This Post:
00
108431.73 in reply to 108431.72
Date: 2/9/2010 7:23:30 PM
Overall Posts Rated:
44
Nagyon lejtett a hazai pálya!:DD
40 pont nincs a két csapat között ez egyértelmű... BD poszton is elég gyenge voltam, szükség lesz váltásra, centerposzton Ziener viszonylag jól mutatkozott be, és szerintem támadásban sem a legjobb taktikát választottam, a belső embereid nagyon erősek voltak, bár a külső és belső véded is ugyanolyan jó...
Sok sikert a továbbiakban, és akkor legyen, találkozzunk a döntőben!;)

This Post:
00
108431.74 in reply to 108431.73
Date: 2/10/2010 4:13:21 AM
Overall Posts Rated:
66
Remélem nem bakizom el! :)

This Post:
00
108431.75 in reply to 108431.74
Date: 2/20/2010 2:11:02 PM
Overall Posts Rated:
44
Gratula, szép győzelem! ;)
73 lepattanóval nem tudtunk meccset nyerni...

This Post:
00
108431.76 in reply to 108431.75
Date: 2/21/2010 4:18:58 AM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Kösz,ez a siker inkább a véletlen műve,gépem szervízben, telefonról raktam össze a csapatot.. Sok sikert neked!

This Post:
00
108431.77 in reply to 108431.76
Date: 3/9/2010 7:02:41 AM
Overall Posts Rated:
66
Akkor értékelem én elsőnek az alapszakaszbeli teljesítményét a csapatomnak!
Úgy érzem, hogy kijár a dicséret a fiúknak, mert várakozáson felül teljesítettek!!! Titkon reménykedtem, hogy az első vagy második helyen kerüljek be a play-off-ba, de hogy így...na erre legvadabb álmomban se gondoltam volna! A szezon közbeni igazolások igen jól sikerültek, s a BD poszton elkövetett kis malört nem szenvedte meg a csapat s gyorsan alkalmazkodni tudtak a változások után!
Play-off? Itt bármi lehet, a számok tükrében esélyesek vagyunk akár a végső győzelemre is, de nem fogunk lebecsülni senkit se, s keményen odaállunk mindenkinek! Aztán ez vagy elég lesz vagy nem...
Sok sikert mindenkinek a folytatásban!

kisbia

This Post:
00
108431.78 in reply to 108431.77
Date: 3/9/2010 8:54:16 AM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Következzen a Sittesek értékelése...
Elmondhatom, hogy a Jailhouse Monsters csapata ebben a szezonban erőn felül teljesített. Úgy tűnik, hogy a megváltozott összetételű menedzsment, a szintén megváltozott összetételű játékoskeretet kellően tudta motiválni annak érdekében, hogy a Sittesek megdögöljenek a pályán. Mindezt szórakozva, hiszen az alagútásás és a rácsfűrészelés annyi energiától megszabadította a társaságot, hogy a szezon legtöbb mérkőzésén laza volt a hozzáállásuk. A bajnoki idény kezdetekor a célunk a bentmaradás volt, figyelemmel a legutóbbi szezonban mutatott csúfos produkcióra, ehhez képest a rájátszás elérése már-már a csoda kategóriába tartozik, de mindenképpen várakozáson felüli... Tehát big thanx a gárdának és minden szimpatizánsnak, a Play-Off pedig tényleg lutri, itt valóban bármi lehet. Egy biztos: itt sem mi vagyunk az esélyesek, ezzel együtt továbbra is drágán adjuk a bőrünket, a Sittesek oda fogják tenni magukat már a mai meccsen, aztán lesz, ami lesz...
Természetesen sok sikert valamennyi rájátszásban érintett csapatnak és menedzserének, sérülésektől mentes játékot, gól-, azaz kosárgazdag mérkőzéseket kívánok mindenkinek!

mikesmith

This Post:
00
108431.79 in reply to 108431.78
Date: 3/9/2010 10:20:37 AM
Overall Posts Rated:
44
A Cajasol folytatja a sort:

Kezdjük a kupánál: a kupában a 7. fordulóig jutottunk, ezzel klubcsúcsot állítottunk fel. Itt sem voltunk messze attól hogy nyerjünk, de végül hosszabbításban alulmaradtunk magasabban rangsorolt ellenfelünkkel szemben.
Ami a bajnokságot illeti az elért 18 győzelem és 4 vereség kifejezetten jónak mondható, bár lassan kellene majd a feljutásra is gondolni, elvégre itt kezdtem a játékot, azóta se fel se le nem jutottunk:D A 4 vereségből az Utolshowtól elszenvedett vereség borítékolható volt, talán az aránya kissé túlzás volt. A Phoenix oda-vissza megvert minket, az első meccstől mindenképp többet vártam volna mint ami lett belőle. Az utolsó fordulós TV-s meccs pedig már többnyire a tartalékolásról szólt, bár ha kicsit megfontoltabb vagyok akár lehettünk volna mi is az első helyen. De így hogy ha eljutunk az elődöntőbe nem biztos hogy idegenben olyan esélytelenek lennénk majd... Talán a Jailhouse elleni hazai fiaskó kicsit váratlan és érthetetlen volt számomra, de el kell ismerni a Jailhouse nagyon szépen teljesített ebben a szezonban, de ha meg kéne nevezni a negatív meglepetését a szezonnak akkor az mindenképp a Sugerabugera szereplése lenne.
Következő szezonra pedig kicsit átalakítom a keretet, visszaváltok centeredzésre, az irányítóedzés nem igazán jött be nekem.
Távozni fog a csapattól Rémi Rossi, Roland-Axel Ziener, Mecislovas Laurutenas, Dally Halliday.
Ami az érkezőket illeti: beszáll a csapatunk is az U21-es Bázis programba, ami azt jelenti egy válogatott esélyes centert fogunk venni, illetve Zienert úgymond elcserélnénk a korábban a cobodomban játszó Németh Krisztiánra. Továbbá Irányító, és egy Erőcsatár érkezésre biztosra vehető, a centerposzt pedig függ a drafttól...

A hosszú értékelés és a jövő bemutatása után sok sikert kívánok minden rájátszásban érintett csapatnak mind alul mind felül! :)

David245

This Post:
00
108431.80 in reply to 108431.79
Date: 3/13/2010 4:22:59 PM
Overall Posts Rated:
44
Kisbia na ezzel most megleptél... :D
A másik meglepi szerintem az én ennyire sima vereségem volt Phoenixnél, mostmár repülhet pár ember a csapattól éseljött a keretfrissítés ideje:))

This Post:
00
108431.81 in reply to 108431.80
Date: 3/14/2010 6:01:21 AM
Overall Posts Rated:
66
Hát mit is mondhatnék..., én is meglepődtem...
De ez van, mint írtam is a play-off egészen más s a legjobbak is elvérezhetnek...
Valószínűleg ha...de a kosárlabda nem a "ha" -ról szól! Gratulálok Bazsikának és sok sikert neki a továbbiakban!

Advertisement