Samo bih te podsetio da taj SS se sastoji od ljudi koji to zasluzuju svojim klupskim rezultatima i angazovanjem u repki.
Asirko - Scorpions Mld (42597) - Srbija Prva Liga x 1, Srbija Kup x 3
Dumbarajko - KK Dumbarajko (42602) - Srbija Prva Liga x 2, Srbija Kup x 1
ex-selektor - KK Vračar Junajted (42491) - Srbija Prva Liga x 4
Flavius .... - Crni Psi (42523) - Srbija Prva Liga x 1, Srbija Kup x 2
GM-Laimbeer40 - Dorcol Pistons (42525) - 2 x selektor, svojim radom i zalaganjem zasluzio svoje mesto.
Mod-no Frks - Frks (42691) - Srbija Kup x 1
Jarlley - Zorilla (42795) - svojim radom i zalaganjem u U21 zasluzio svoje mesto.
BG Samuraj - BG Samuraj (42761) - Srbija Prva Liga x 1, Srbija Kup x 1
Ako ti sebe zelis da vidis u ovoj skupini ljudi, znas sta ti je ciniti.
ovakvih sam se postova plašio. baš me interesuje koliko će ovakvih argumenata, biti do kraja izbora.
ne želim da vidim sebe u ovoj skupini, jer ne želim da ulazim u tu skupinu tako što ću vam podilaziti. svaki put kad sam vas kritikovao i pokušao nešto da promenim (bez vređanja ili bilo čega sličnog), odma sam bio proglašavan za državnog neprijatelja broj jedan, a uvek se neki od vas naduri pa neće više sa mnom da priča.
Alo bre, moras da osvojis nesto da bi bio ovde,
nadao sam se da ce to sam uvideti,
ovo je ekipa koja je osvojila sve trofeje u Srbiji od kad se igra BB (izuzimajuci pengovca i kup iz sezone 3 ).
To je kvalifikacija za SS, naravno i veliko zalaganje oko iste, kao sto Jarley.
Nema potrebe da nekome podilazis, samo se potrudis na terenu.
I ja se ne bih mesao u ove izbore, svoje misljenje o podrsci sam izneo, a ti ako trazis kavgu trazi je na nekoj drugoj strani.
Nista licno nemam protiv tebe, ali Jarley je mnogo bolje resenje za U21 selektora od tebe.
Last edited by BG Samuraj at 3/24/2010 6:41:30 PM