Procjene za sutrasnje meceve:
(5)KK Tropik---(8)K.K Kakanj .... Tropik je ostvario izvanrednu pobjedu protiv mog K.K.Bosne AsA BHT,i tako mu nanio prvi poraz nakon nevjerovatnih 18 pobjeda....moze li napraviti senzaciju i uci u Play-Off-saznace se sutra kad igra sa neugodnom protivnickom ekipom i u njihovoj areni....
(2)Nevesinje Kopljanici---(7)KK Lions ... Ovdje nisam siguran iako ocekujem pobjedu mojih pulena...sa druge strane Lionsi su me mnogo puta pozitivno iznenadlili pobjedivski ekipe koje se nalaze u samom vrhe tabele....nadam se da se to nece dogoditi i meni...
(4)KK Doljani---(3)76-ers phi ... Ova utakmica teska za komentarisati....Obje ekipe su kvalitetne,ali s obzirom da 76-erse drzi bot,dajem blagu prednost ekkyiju..i mislim da ce kvaliteta njegovih igraca u ovom mecu doci do izrazaja i da ce tako pokazati da nisu samo ekipa koja se bori za Play-Off,vec i da su ekipa koja svakome moze pomrsiti racune....
(6)KK Tosk---(1)K.K. Bosna ASA BHT ... Kao sto se u narodu kaze..."Ranjeni lav je najjaci"...to se odnosi i na mog prijatelja...nakon nevjerovatnih 18 pobjeda uzastopno ekipa Tropika ga je zaustavila u fantasticnoj seriji....ne samo da ce moj drug pobjediti,nego ce demolirati protivnika....
(6)Bosna Maniacs---(1)KK Rovine ... Ocekujem pobjedu Rovinjasa,iako manijaci imaju igru i kvalitetu kojom se mogu suprostaviti ovako jakom protivniku...samo je sigurno da ce mec biti neizvjestan....
(8)Bukva Buls---(7)Zvijezda .... Ovdje nemam dileme,nakon fantasticne pobjede u proslom kolu,iako se nisam nadao da ce Zvjezdasi pobjediti,i mislio sam da su neiskusni oni su mi dokazali suprotno...
(4)K.K Centar---(5)KK Vitez ... Pobjeda K.K.Centra ne dolazi u pitanje.....
(3)FC Propast---(2)kk brezveze ... Iskreno,ja navijam za mog druga Microna,skoro sam siguran da ce se ove dvije ekipe sastati u Play-Offu,zato se moraju pokazati u sto boljem svijetlu i dati protivniku do znaja da se nimalo ne pribojava sljedeceg susreta...
Last edited by Garnett5Boston at 6/4/2010 10:23:03 AM