JA podrzavam Matija,tj ja sam pronasao varalicu...medjutim sa suprugom sam na odmoru pa nisam u mogucnoscu da koristim racunar,cesto...
Dakle,molio bih sve,jer nisam u mogucnosti da pisem s obzirom da nedostatak vremena,da pogledaju forum moje lige,tamo sam sve izneo,ima cak i SS...
Igrac kojeg je doticni klub prodao drugaru,ili sta god,ne vredi vise od 500-600k!plafon!Pogledajte na SS njegove skillove.
Pogadjajte koliko je taj igrac placen?2MIL!Bek sa NEPOSTOJECIM dodavanjem zzzzzzzzz
Moja poenta,a poenta i ostatka lige,molim jos jednom da procitate forum nase lige,jeste da dobijemo pomoc,mi koji BB igramo posteno...
Igrao sam hattrick dosta dugo,ako je iko od vas igrao tu vrstu fudbal menadzera mora da me zna,pod ovim nickom.
Bio sam na svim okupljanjima,stekao brojne prijatelje,medju njima i GM-ove...
Mogu samo da kazem,ne zelim nikoga da potcenjujem,da sam tamo imao bolju komunikaciju sa GM-om oko prijvaljivanja varalica,tj da su GM-ovi bili mnogo konkretiniji.Tako sam i na svojoj kozi osetio par puta...ali bar je imalo neki znacaj.
Koliko vidim,Matija je pitao da li postoji visa instanca u odnosu na GM-a iz Srbije,tj jel on ima svog pretpostavljenog?
Dakle,kao i u zivotu,svako ima pravo na zalbu nekom visem organu.Po struci sam pravnik/advokat i ja,isto kao i Matija,zelim da znam ko je to?
Jos jednom pozdrav za sve i nadam se ce ljudi uvideti borbu timova iz nase lige protiv varalice.