BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: GM-Jarley

This Post:
00
158766.71 in reply to 158766.58
Date: 10/9/2010 3:43:17 AM
Overall Posts Rated:
7676
Jarley nije ovde nijedan post napisao...dao je samo plan koji je i moja baba mogla da kopira i da sredi od svih kandidatura iz proslih sezona, plus decko nece da bude selektor...napisao je: "posto sam dobio dosta mail-ova"...ako hoce da bude selektor neka se bori za to.

Stvarno me nekad zapanjiš svojim postovima. Mislim da namerno lupetaš gluposti, jer ti je dosadno i večiti si kontraš(što si i sam nebrojeno puta rekao), a ovaj period sezone je najpogodniji da malo začiniš stvari i verovatno se samozadovoljiš lavinom odgovora koje dobiješ. Predlažem da te svi iskuliraju kada napišeš nešto, jer to nešto uvek bude jedno veliko ništa.

Nisam napisao nijedan post ovde, jer do sada nisam imao ni potrebe. Sinoć ste krenuli sa soljenjem po ovoj temi, a ja petkom uveče, za razliku od tebe, imam pametnijeg posla od visenja na Buzzeru.

Da neću da budem selektor, ne bih se ni kandidovao. Razjasniću ti na prostije delove taj istrgnuti deo rečenice iz mog govora. Istina je da sam bio razočaran nakon prošlih izbora kako se nečiji rad ne ceni, a sa druge strane zadivljen kako laganjem i izigravanjem žrtve neko može da pridobije glasače. Međutim, ovo je demokratija, a ona je najplodnije tlo za takva dešavanja.

Desetak mejlova koje sam kasnije dobio od ljudi koji se kaju što su promenili meni namenjen glas zbog retorike pojedinih članova naše zajednice nije promenio moj utisak. Na početku ovih izbora nisam imao nameru da se kandidujem, to je istina, ali nakon novih mejlova i zbog toga što ti sebe smatraš kandidatom, nisam želeo da nam još dve sezone odu u vetar. Pošto si pročitao početak, pročitaj i ostatak govora, posebno onaj deo gde ne radim ništa polovično i ako se nečega prihvatim dajem se 100%, jer drugačije ne znam.

This Post:
44
158766.72 in reply to 158766.53
Date: 10/9/2010 3:48:46 AM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ja stvarno ne mogu da verujem da si cim ti se zavrsio mandat poceo ovde da pises kao i pre mandata, mozda cak i vise. Kako je moguce da si odjednom dobio vremena za forum i igricu? Doduse, ti si imao vremena za svoj tim, ali te je mrzelo da kliknes jos neki put i na stranama vezanim za repku...

Pouka:
Covek je uvek imao vremena, ali mu je cilj bio da sje*e repku i mogu da priznam da je u potpunosti uspeo. Svaka cast!

Moj glas ide Jarley-u.

No guts, no glory!
From: GM-Jarley

This Post:
00
158766.73 in reply to 158766.64
Date: 10/9/2010 3:49:09 AM
Overall Posts Rated:
7676
a ko je znao da ce kotoor da odustane...kako ti znas da Jarley nece?

Zato što ja nisam od juče uz repku, ili mi je sad dunulo, pa sam odjednom zagrejan za vođenje repke. Ako sve ove sezone nisam odustao, otkud ti ideja da bih to sad uradio? To pitanje odustajanja od vođenja repke nije ni moglo da se postavi do pre dve sezone, svi znamo zašto.

This Post:
00
158766.74 in reply to 158766.72
Date: 10/9/2010 3:51:48 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ja stvarno ne mogu da verujem da si cim ti se zavrsio mandat poceo ovde da pises kao i pre mandata, mozda cak i vise. Kako je moguce da si odjednom dobio vremena za forum i igricu? Doduse, ti si imao vremena za svoj tim, ali te je mrzelo da kliknes jos neki put i na stranama vezanim za repku...

Pouka:
Covek je uvek imao vremena, ali mu je cilj bio da sje*e repku i mogu da priznam da je u potpunosti uspeo. Svaka cast!

Potpis.

This Post:
00
158766.75 in reply to 158766.72
Date: 10/9/2010 3:53:03 AM
Overall Posts Rated:
178178

Pouka:

Moj glas ide Jarley-u.

Tako je matori! Jos jedan potpis!

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
158766.76 in reply to 158766.72
Date: 10/9/2010 9:12:14 AM
Overall Posts Rated:
9393
ne branim ga, ali nisam siguran da mu je cilj bio sjebavanje reprezentacije... mislim da je pre nedostatak karaktera da završi započeti posao... što mu ne umanjuje krivicu, jer je ovo osobina koja se javlja i u drugim segmentima, čega je on i sam bio svestan pre nego što se dohvatio virtuelnog posla, a koji traje 6 meseci - i opet je insistirao da ga preuzme

This Post:
00
158766.77 in reply to 158766.69
Date: 10/9/2010 9:55:05 AM
Overall Posts Rated:
872872
"velike" zasluge, samo polako, rezultati dolaze vremenom. Vi za 10 sezona niste napravili nista,samo obican prosek. Jebes prosek!

E,ovo je prozivka...

vidi se da pratis sta je reprezentacija uradila. ti si pravi covek za mesto selektora. upucen si u sva desavanja vezana za nase reprezentacije.

i da li znas koliko je korisnika imala Srbija pre, recimo, 3-4 sezone? i da li znas koliko je tada bilo srpskih igraca u BB svetu?

mogao si da sacekas da imamo 5 000 korisnika pa da se onda javis.

i, opet da ponovim, drago mi je sto si upucen u reprezentativna desavanja na BB-u.

Kada pominjemo repku i izbore, svi se hvataju za Sirka. Vidi,kao sto je Popaj(mislim da je on) rekao, Sirko se nece kandidovati na ovim izborima.
Dumba, da li si ti video igrace u nasoj repki(A tim)? Mislis da nije moglo da bude vise kvalitetnih igraca?
Nije bitno koliko ima menadzera, vec kako se radi sa igracima koje imamo. Pre 3-4 sezone su i druge zemlje imale mnogo manje korisnika, tako da to nije neko opravdanje. A samim tim sto trazis opravdanje, znaci da je posao mogao biti kvalitetnije odradjen.
i, opet da ponovim, drago mi je sto si upucen u reprezentativna desavanja na BB-u.

Blago tebi ako ti je drago zbog ovoga. A da znas da sam vise utakmica reprezentacije ispratio od tebe 100%.

This Post:
00
158766.78 in reply to 158766.77
Date: 10/9/2010 10:04:01 AM
Overall Posts Rated:
122122
ao sto je Popaj(mislim da je on) rekao, Sirko se nece kandidovati na ovim izborima
Nisam ja mislio na Sirka jer Sirko ne moze da se kadiduje sve i da hoce. Sirko0 je bilo analnogno ime za coveka za kojeg ja mislim da bi postigao slican uspeh sa u21 kao Sirko sa A timom. E taj, dakle Sirko0, ne zeli da se kandiduje na ovim izborima

Fair play!!!
This Post:
00
158766.79 in reply to 158766.77
Date: 10/9/2010 10:25:09 AM
Overall Posts Rated:
740740
Kada pominjemo repku i izbore, svi se hvataju za Sirka. Vidi,kao sto je Popaj(mislim da je on) rekao, Sirko se nece kandidovati na ovim izborima.
Dumba, da li si ti video igrace u nasoj repki(A tim)? Mislis da nije moglo da bude vise kvalitetnih igraca?
Nije bitno koliko ima menadzera, vec kako se radi sa igracima koje imamo. Pre 3-4 sezone su i druge zemlje imale mnogo manje korisnika, tako da to nije neko opravdanje. A samim tim sto trazis opravdanje, znaci da je posao mogao biti kvalitetnije odradjen.

Blago tebi ako ti je drago zbog ovoga. A da znas da sam vise utakmica reprezentacije ispratio od tebe 100%.

Aj objasni mi kako nije bitno koliko ima menadzera? Ti bi uzimao i igrace iz bot timova da igraju u reprezentaciji i dogovorio se sa botovima sta da treniraju. NARAVNO da je bitno koliko menadzera ima jedna zemlja. Jer mi smo sad na 1 000 korisnika, a neki su na tom broju bili i pre 5 sezona, pa su sad toliko ispred nas (mada smo dokazali da i sa manjkom igraca mozemo da polufinala). Sad je vec lakse za rad, jer imamo skoro pune IV lige, a do juce i treca je bila poluprazna. A sad kad nadjes nekog dobrog klinca koji se nalazi u timu koji se ne loguje imas nacin da ga sacuvas. Da li znas koji je to nacin?

A igrace iz bot timova ne mozes da pozoves u repku.

Vidis ti si mozda vise utakmica ispratio od mene jer neko mora i da radi u to vreme, pa nije bas stalno u mogucnosti da sedi pred kompom.
A ja sam 100 000 000 000% utakmica vise ispratio od tebe tokom nedelje uvece. Da li znas sta se radi nedeljom uvece?

I opet da ponovim, imas fantasticno predstavljanje i fantasticno razradjen program za mladu reprezentaciju, koji si na neverovatno ubedljiv nacin prezentirao ljudima. Hvala ti opet na tome.

This Post:
00
158766.80 in reply to 158766.78
Date: 10/9/2010 10:27:55 AM
Overall Posts Rated:
872872
A da li ti znas nekoga ko igra BB, ima tim u Srbiji i rodjake u Libanu?

This Post:
00
158766.81 in reply to 158766.80
Date: 10/9/2010 10:30:00 AM
Overall Posts Rated:
122122
ne znam, mozda i znam. Mada od ljudi koje poznajem nisam siguran da bilo ko ima rodjake u libanu

Fair play!!!
Advertisement