Vec sam napisao sta je bilo zamisljeno.. Staviti prvu petorku koju su cinili na pleju Balatov, na beku Sparovic koji iako nije u bas najboljoj formi ima jako dobro dodavanje koje nam je trebalo zbog Eklema na krilu.. Eklem je stavljen na krilo zbog njihove LI igre jer ima jako dobru odbranu i tesko ga je probiti.. A s obzirom i na njihov prilicno dobar skok odluceno je da Batic krene na KC pre Grujina cime bi uz Grubora i tu bili dosta jaki.. Izmene su namerno ostavljene sve prazne i da trener bira cime smo trebali da dobijemo da neke delove utakmice igramo i sa 3 pleja, nekada sa 3 centra, a Slavkovic nije bio u sastavu jer se znalo da Novakovica uvek gura na krilo kada trener sam bira i posto je bio u formi 9 on bi mogao bolje da zaustavi njihovog beka koji se stavlja na krilo nego Slavkovic.. Zasto u ovom slucaju trener nije vrsio izmene ja ne mogu da dam odgovor, gledam, razmisljam, pokusavam da otkrijem razlog ali nista.. Sa sigurnoscu mogu da tvrdim da je tako namestano, a da li je nekom magijom dok sam vrteo skrol do dole da posaljem postavke nesto promenjeno, ili jednostavno ovde to drugacije funkcionise nego na klub mogu samo da nagadjam i nikada necu saznati jer ja ovo vise igrati necu sigurno, jer koga zmija ujede i gustera se boji.. Zao mi je sto se sve ovako zavrsilo, jer ajde sto sam ja razmisljao 7 dana sta i kako da radim, za mene kao selektora se to podrazumeva, ali ima ljudi koji mi pomazu oko skautinga i svega i koji su takodje utrosili sate i sate smisljajuci sta i kako i onda se desi ovako nesto.. Ti momci ce se sami prepoznati a ja zelim ovako javno da im se zahvalim na ulozenom trudu i da im se izvinim sto je i njihov rad i trud pao u vodu zbog neke prikrivene greske koja se nadam se vise nece ponoviti nikada i nikome kod nas..