BuzzerBeater Forums

Poland - IV.48 > Sezon 22

Sezon 22

Set priority
Show messages by
From: MuzG

This Post:
11
231334.71 in reply to 231334.70
Date: 12/16/2012 4:46:25 PM
Overall Posts Rated:
334334
Cóż kolejna kolejka za nami i chyba udało mi się zrobić mało niespodziankę w wygranym spotkaniu z Orlikiem ;) Wprawdzie moi zawodnicy jakiejś wybitnej formy nie mieli, ale udało mi się zniwelować tą różnicę grając odpowiednią taktyką. We wtorek mecz z Treflem więc bardzo duże prawdopodobieństwo że wrócę na bilans 0.500
Co do drugiej strony tabeli to chyba jednak nie będzie odzewu na forum, a szkoda.
Pozdrawiam,
MuzG

From: Tymon5

To: MuzG
This Post:
11
231334.72 in reply to 231334.71
Date: 12/17/2012 4:51:02 AM
Overall Posts Rated:
1717
Gratki MuzG za mądrą taktykę i wygraną mimo gry na luzie (tak samo jak ja, ale jednak co na luzie to na luzie) Nie usprawiedliwia mnie fakt grania jedynie dwoma zawodnikami S5, bo i tak w teorii powinno być zwycięstwo. Tym bardziej liga wyrównana.
Gratuluję kolejnych wygranych, mimo ciężkiego początku udaje Ci się wygrywać nawet z "faworytami"

Tymon

This Post:
11
231334.73 in reply to 231334.72
Date: 12/17/2012 7:08:57 AM
Overall Posts Rated:
334334
Nie wspomniałem jeszcze o fakcie, że przecież mecz odbywał się w mojej hali, a to też ma znaczenie. Będzie jeszcze okazja w drugiej części sezonu żebyś się odwdzięczył ;)
Tymczasem jutro w naszej połówce spotkanie na szczycie - Anwil vs. Jankosy. Jestem bardzo ciekaw jaki będzie wynik tego spotkania.
Pozdrawiam,
MuzG

From: jankos

This Post:
00
231334.74 in reply to 231334.73
Date: 12/17/2012 9:25:31 AM
Overall Posts Rated:
9797
nie tylko ty jesteś ciekawy tego wyniku ja już też czekam na ten mecz i mam nadzieje że uda mi się wygrać:) dobrze że będę miał za sobą publiczność bo to powinno mi dość mocno pomóc tym bardziej że jutro liczę na większą frekwencję niż w meczu z tobą bo kibice jakby trochę bardziej zadowoleni po ostatnich meczach plus tak jak napisałeś mecz na szczycie:)
jak wygram to powiększę moje skromne prowadzenie w konfie i będę miał trochę większy spokój:)

PS gratuluję ładnej wygranej w sobotę i powiem szczerze nie spodziewałem się tego;)

This Post:
00
231334.75 in reply to 231334.74
Date: 12/17/2012 9:38:00 AM
Overall Posts Rated:
334334
liczę na większą frekwencję niż w meczu z tobą bo kibice jakby trochę bardziej zadowoleni po ostatnich meczach plus tak jak napisałeś mecz na szczycie:)

Sam jestem ciekaw czy ponownie będziesz miał taką frekwencję w hali jak w spotkaniu ze mną, ale wygląda na to że tak. Kasa z biletów to zdecydowanie najważniejszy dochód, dlatego jak widać zamiast zbierać grube setki tysięcy na jakiegoś wymiatacza, to w tym sezonie skupie się na rozbudowie swojego Guards Center.

jak wygram to powiększę moje skromne prowadzenie w konfie i będę miał trochę większy spokój:)

Jeśli wygrasz to przewaga dwóch spotkań nad drugą drużyną w konferencji na pewno da Ci większej pewności siebie, przez co będzie można podchodzić do kolejnych spotkań jeszcze bardziej na luzie.

PS gratuluję ładnej wygranej w sobotę i powiem szczerze nie spodziewałem się tego;)

Ja szczerze mówiąc też miałem spore wątpliwości, że uda mi się wygrać. Tymon5 jednak mi "pomógł" stawiając Strefę 1-3-1 przy moim Look Inisde. Oczywiście hala i entuzjazm też pomogły. Z tego zwycięstwa jestem póki co najbardziej zadowolony w całej karierze obecnego WS Guards i mam nadzieję, że jeszcze uda mi się nie raz któregoś z was zaskoczyć ;P
Pozdrawiam,
MuzG

This Post:
00
231334.76 in reply to 231334.75
Date: 12/18/2012 2:29:32 PM
Overall Posts Rated:
334334
No i następna kolejka za nami. Boxscore jeszcze niedostępny, ale po wyniku spotkania na szczycie z naszej konferencji wynika, że Anwil Yelonki odpuścił sobie zupełnie ten mecz (ewentualnie Jankosy się spięły :P). Mój zespół pewnie wygrywa z Treflem, dzięki czemu wracam do bilansu 0.500 i jednocześnie dzięki porażce LKK Spurs mój zespół awansuje na piąte nie zagrożone barażami miejsce w konferencji (mam nadzieję, że niżej już w tym sezonie nie zlecę).
Orlik z kolei w miarę bezpieczną przewagą w swojej hali gromi Bieniasa również wskakując o jedną pozycję wyżej w tabeli.
Tym co dzieje się w Big 8 z racji ciszy jaka tam panuje raczej zbytnio się nie interesuje, co nie zmienia faktu że dzisiejsze spotkania u nas w lidze lekko przemieszały kolejność w tabeli :)
Pozdrawiam,
MuzG

From: Yaneahonen

This Post:
00
231334.77 in reply to 231334.76
Date: 12/18/2012 3:34:44 PM
Anwil Yelonki
III.3
Overall Posts Rated:
3939
Niestety kibice nie będą zadowoleni z tak wysokiej porażki i to z odwiecznym rywalem.
mecz pokazał faktyczną siłę drużyn w naszej lidze :-(

Teraz czas na puchar, ciekawy rywal i szansa na awans do kolejnej rundy.

Pozdrawiam.

This Post:
00
231334.78 in reply to 231334.77
Date: 12/18/2012 5:13:41 PM
Overall Posts Rated:
334334
No rzeczywiście myślałem że to Ty odpuściłeś mecz, a po zerknięciu na boxscore widzę że jest na odwrót. Warto jednak zwrócić uwagę na fakt, iż w tym tygodniu forma Twoich zawodników wybitnie nie dopisała. Tak czy inaczej jednak słowa uznania la jankosa, bo rośnie nam na zdecydowanego lidera i faworyta do awansu :)
Pozdrawiam,
MuzG

From: jankos

This Post:
11
231334.79 in reply to 231334.78
Date: 12/19/2012 12:49:29 AM
Overall Posts Rated:
9797
dzięki ale do awansu jeszcze daleka droga;)
Anwilowi dziękuję za mecz po którym jestem dość mocno zaskoczony wynikiem może nie tyle że wygrałem ale bardziej że aż tak wysoko z drugiej strony jak teraz rzuciłem okiem na DMI moich graczy i graczy Anwilu to u mnie siódmy w składzie ma wyższe niż najlepszy zawodnik Anwilu. Wczoraj mało brakło a zagrałbym domyślnym ustawieniem bo chociaż że siedzę na BB bardzo dużo skład ustawiałem o 18.18:D Sytuacja w obydwu konferencjach układa się dla mnie bardzo pomyślnie bo nie ukrywam że przez cały czas patrzę w kierunku PO i chciałbym mieć przewagę parkietu przez cały czas... u sąsiadów rzuciła mi się w oczy tylko mała niespodzianka przegrał lider z 7 drużyną bo podobnie jak ty jakoś średnio tam patrzę ale trzeba powoli przeglądnąć ich składy bo we wtorek zaczynamy walkę między konferencjami:D liczę że popsujemy im trochę bilanse;)

Kibice delikatnie mówiąc nie chcieli oglądać wczorajszego meczu bo frekwencja niższa niż z tobą... widać magia prezesa który wychował Warchałowskiego działa:D a ja mam problem z biletami bo nie wiem czy obniżać ceny jeszcze czy zostawić takie jak są ale czas na przemyślenia mam do poniedziałku...

This Post:
00
231334.80 in reply to 231334.79
Date: 12/19/2012 7:18:06 AM
Overall Posts Rated:
334334
Kibice delikatnie mówiąc nie chcieli oglądać wczorajszego meczu bo frekwencja niższa niż z tobą...

No proszę tego zupełnie się nie spodziewałem. U mnie na całe szczęście jak na razie w każdym meczu w swojej hali miałem komplet, ale moje Guards Center to kurnik w porównaniu z waszymi kolosami. Inna sprawa że dopiero teraz zacząłem drugi pełny sezon, więc rozbudowa siłą rzeczy musi jeszcze trochę potrwać. Oczywiście również zastanawiam się nad lekkim podwyższeniem ceny biletów skoro zawsze jest komplet, ale nie chcę jednocześnie przekombinować, bo tragicznie niskiej kasy i tak nie zgarniam ;)
Natomiast jeśli chodzi o zespoły z drugiej konfy to rzeczywiście nasi powinni w większości wypadków dać im lanie. Gdybym tylko po awansie znalazł się w Big 8 to sądzę, że z obecnym składem spokojnie miałbym prawie pewne miejsce w PO. Mimo to cieszę się że jestem jednak Great 8, bo lubię wyzwania. No i jeśli już za te kilka sezonów uda mi się wygrać naszą ligę, to przynajmniej będę wiedział że w III lidze nie powinienem od razu zlecieć.
Pozdrawiam,
MuzG

From: Yaneahonen

This Post:
00
231334.81 in reply to 231334.80
Date: 12/27/2012 5:42:11 AM
Anwil Yelonki
III.3
Overall Posts Rated:
3939
Witam po Świętach. Mam nadzieję, że forma się przy Świątecznych stołach naszym zawodnikom nie zgubiła i dziś w pucharze w komplecie do następnej rundy przejdziemy :-)

Advertisement