Az engem = a minket-tel, mert válogatott scout vagyok. Aki bármelyik stábtagot szidja, az a válogatottat is szidja… A válogatott közös kincsünk, mindenkié.
A kérdéseimre nem válaszolni, az meg milyen? Szerinted az szép?
Mindig várom, miért tempóznál 1-es tempót 3-4-ig ha azt írtad Krizsánra utalva: a 4-es tempó is kevés.
13- bv, nudli hidd el! Lehet az MKL-ben nem mindenkinek van 18-as 2 pontosú embere, de az tuti, hogy a szerbek/olaszoknak u21-ben van (halkan mondom, nekünk is van).
Ők legyalulnak minket, ha nem fogjuk meg őket legaláb 16 bv-vel.
Figyi, amikor a világbajnk csapatunk volt, akkor nem tudtam csak kínkeservvel 11 bv-ét hozni. Ami annyit jelentet, Hogy Ferling, Aczél 16-16, Vona 15, Skaliczki 13 és Gedó 14 bv-vel rendelkezett! Tehát egy C poszt 16+15 ECs poszt 16+13 Bd poszt 14 bv-énk volt. Szezon végére sikerült is
(16903)Oké, nem ma volt, de azt aligha hinném, hogy 3*13 bv-vel kiraksz 11-es ratingot ID-re csapatszinten. Max 13-as ts-sel, de olyan meg nincs a válogatottnál, max 9-10..
Valóban lehet más vélemény is, de amíg én vagyok a scout, az lesz, amit cimivel vagy a mindenkori kapitánnyal jóváhagyunk! Ők sosem kérterk tőlem olyat: csinálj csak 12-13 bv-ét! Az lószar, nudli, édeskevés, elhihetnéd.
Mivel én nem szóltam a klubodról, kérlek te is mérsékeld ezt az irányt!
Azt csinálok, ami nekem jól esik.
Mentorkodás: Ja, felőlem lehet 15 fő, nem számoltam azt viszont tudom, hogy minden jó MVP/legenda 90%-ban 4. ligába kerül. Sokszor bothoz, ahonnan cseszhetjük… Azokat ugyanis elbukjuk csípőből. 7-8 szezon válogatott mellett töltött idő mellett hihetnél már nekem!
Mivel a tempó, az nem center fő skill közvetetten, ezért igenis multinak gondolom felhúzni egy Ecs tempóját 10-11-ig. Lehet másképp gondolod, de a tempó nem fő skill edzés, azért az multi ugyanúgy ahogy dh-nál a 2 pontos+bv is multi. Szerintem.
Krizsánt én 20 éves kor végén leadtam másnak, arról hadd ne tegyek már, hogy a kapitánynak ott és akkor egy 16-17-es benti kellett. Ez van. Azt sajnálom, hogy a pattanóját nagyon felhúzták, ahelyett ment volna tempó… De ez sem az én saram.
Elhiheted, hogy nem 2-3 hét egy tempószint 210-es embernél!
Na, ácsi! Honnan veszed, hogy eddig mellébeszéltem??
Minden statisztika, skillek valósak. Ezek szerint te már a számoknak/tényeknek sem hiszel?
Akkor azt mondd meg, mivel lehet téged meggyőzni, hogy a tucatnyi 1-2 kieges magas potosból soha a büdös életben nem lesz „Dávid Kornél”. Az a „selejtes” tucat áll rendelkezésünkre, hogy NT playát edzzünk.
Többször rákérdeztem kaygee-nál, hogy az ilyen 1-2 kiegesből lehet-e Nt: Ő mindig elkeserít, hogy nem valószínű. Akkor egy dolgunk marad: imádkozni a jobb draftért, amiben akad egy Leszkoven2 is!
Mit nem értesz ebből?
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/2/2013 12:28:55 PM