BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΚΥΠΕΛΟ

ΚΥΠΕΛΟ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
278253.72 in reply to 278253.71
Date: 4/28/2016 11:51:42 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τελικά ο Θεός ήταν ο μεζές της 4αδας!Και πήγα και έπεσα μαζί σου!!!Δεν το παρατούσες και εσύ :-)

Περίμενα σήμερα να ήταν ο Λοβατο εκτός αποστολής!Τελικά κατέβασες ότι καλύτερο είχες σήμερα!Πρόσεχε μόνο μην νικήσεις με blow!

Λογικά είναι μαγική εικόνα ως τώρα!Δεν σκοράρεις πολύ,αλλά μάλλον θα αλλάξει αυτό!

This Post:
00
278253.76 in reply to 278253.73
Date: 4/28/2016 1:20:55 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγχαρητήρια για την νίκη και εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό!

Νομίζω είναι καλό κιόλας για τους χρόνους σου που δεν έγινε blow το ματς!

Ίσως η επιλογή του patient δεν ήταν η βέλτιστη λύση απέναντι σε άμυνες σαν τις δικές σου,αλλά η απουσία του Μιλίκιν και η κακή κατάσταση του Κινέζου δεν μου έδιναν πολλές επιλογές!Επειδή με αυτά τα δεδομένα ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα διπλομαντέψω και το φανταζόσουν αυτό,επέλεξα να μην διπλομαντέψω στην τύχη,έχοντας 1/8 πιθανότητες να πιάσω διπλομάντεμα!Περιμένοντας ότι ο Λοβάτο θα ήταν εκτός αποστολής,πιο πολύ στηριζόμουν στο να στραβώσει το ματς πολύ για σένα(τραυματισμοί,φάουλ),παρά περίμενα να έχω ελπίδες στα ίσια!

Η ομάδα που έχω είναι ίδια με πέρσυ,αλλά είναι μια κλάση κάτω από πέρσυ,αφού έχει πάρα πολλά και σημαντικά pop down!Μόνο ο Καρίδης που είναι 33,έχει ήδη 4 και τα 3 μάλιστα σε core!O Vanoni έχει διπλά pop down και στις 2 άμυνες του πέρα από τα άλλα!

Ίσως έπρεπε να πουλήσω όταν σώθηκα,αλλά δεν μου έκανε η καρδιά να αφήσω το κύπελλο και γενικά μου αρέσει να παίζω τα ματς!

Καλή επιτυχία και πάλι!Σε περιμένει δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και σε τιμάει που δεν προτίμησες την εύκολη λύση να παρατήσεις ένα θεσμό!Τώρα αν θα σου βγει σε καλό ή κακό,θα φανεί στο μέλλον!!! :-)

This Post:
11
278253.79 in reply to 278253.78
Date: 4/28/2016 2:13:01 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εσυ μπορει να προσπαθεις να δικαιολογησεις την ηττα, αλλα ο Κοτιδης ηταν εξαλος. Φωναζε το ονομα σου κ χτυπουσε οποιον εβλεπε μπροστα του. Τρεχα να κρυφτεις

Έχουμε ήδη λάβει τα μέτρα μας!!! :-)

Ο πάνσοφος γέροντας πήρε θέση στα VIP στην προθέρμανση,όταν το γήπεδο ήταν ακόμα σχεδόν άδειο!Φόρεσε το καλό του κοστούμι,το οποίο φοράει σε σπάνιες περιπτώσεις!Τελευταία φορά το είχε βάλει στον 5ο του γάμο-γούρικο δεν το λες βέβαια,αφού μετά από λίγο έστειλε και την 5η νύφη :-)-!!Ο γέροντας ήταν ανήσυχος..Όμως ποτέ δεν θα παρατούσε την ομάδα της καρδιάς του..Άναψε ένα καπνογόνο,άρχισε να το κουνάει χοροπηδόντας και έστειλε ουρλιάζοντας το δικό του μήνυμα στην ομάδα:

''ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ..ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...ΚΑΙ Ο ΚΟΤΙΔΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!''

''ΘΡΥΛΕΕΕ,ΘΥΜΗΣΟΥ,ΗΡΘΕ Ο ΚΟΤΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!''

Το ματς ξεκίνησε και ο πάνσοφος κατάλαβε αμέσως ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά!!!

''PUSH''...ούρλιαξε!!!''ΜΑ ΝΑΙ!!!ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!!!ΚΑΙ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΕ!!!ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!!''

Την ίδια ώρα μια ανήσυχη εώς τρομαγμένη φιγούρα ήρθε και κάθισε δίπλα του,παρακολουθώντας με φόβο στα μάτια το ματς!Ο Κοτίδης δεν του έδωσε και πολύ σημασία,αφού τα μπινελίκια στην ομάδα και στον μάνατζερ της ήταν επιβεβλημένα!Η ασφάλεια του γηπέδου κατάφερε να τον αναχαιτίσει,όταν στα μέσα της 2ης περιόδου επιχείρησε να κάνει ντου εναντίον του τεχνικού team των Legend!

Στο τέλος του αγώνα,ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης ήταν μια τραγική φιγούρα!Όμως υπήρχε κάποιος στα VIP,ο οποίος ήταν ακόμα πιο τραγική φιγούρα!!Ο κυριούλης που κάθησε δίπλα του...

Ο Κοτίδης κάποια στιγμή σταμάτησε τα μπινελίκια και κοίταξε τον διπλανό του,έναν άνθρωπο σε εμφανή κατάσταση σοκ,ο οποίος είχε πιάσει εμβρόντητο το κεφάλι του και με μια φωνή που με το ζόρι έβγαινε του είπε:

''Μα τι κάνει???Τελικός!!Το φοβόμουν,αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω όμως!!Και τώρα οι χειρότεροι φόβοι πραγματοποιήθηκαν!!Ξεφτιλιακός ρε,την ονομασα την ομάδα μου!!Τι δεν καταλαβαίνει????Η ΟΜΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ,Γ@@ΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!''

Ο γέροντας μπλόκαρε για μια στιγμή,προσπαθώντας να επεξεργαστεί τα δεδομένα!!Αλλά μετά από λίγο όρμηξε προς τον αγωνιστικό χώρο ουρλιάζοντας:

''ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ7 ΓΙΑ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!ΦΥΓΑΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ??ΣΑΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΡΕΕΕΕ!!!ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΩ!!ΟΛΟΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!

Μετά από λίγο ο Κοτίδης τα έπινε απαρηγόρητος σε γειτονικό μπαράκι και πατούσε κάθε λίγο το κουμπί,προσθέτωντας παίχτες στην transfer list μονολογώντας σε κάθε προσθήκη:

''ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.....ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... ΠΑΛΙΟLOOSER!!!!!!!!

Last edited by ALEXANDROS7 at 4/28/2016 2:19:15 PM

This Post:
00
278253.80 in reply to 278253.79
Date: 4/28/2016 3:00:28 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Τελευταία φορά το είχε βάλει στον 5ο του γάμο-γούρικο δεν το λες βέβαια,αφού μετά από λίγο έστειλε και την 5η νύφη :-)-!

Δεν εχει ξαναγινει αναφορα για τις συζυγους που ειχε ο Κοτιδης στην ζωη του. Νομιζω καλο θα ειναι μια μερα να μας πει τι εχει κανει στα 101χρονια υπαρξης του.

Advertisement