BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
281726.71 in reply to 281726.70
Date: 10/15/2016 7:46:54 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Αρα και δικαιωματικα νομιζω ο Κοτιδης μπορει να χαρακτηριζεται ως νεος. Αν οχι νεος τοτε σιγουρα δεν ανηκει στο γκρουπ της 3ης ηλικιας.

Ο Κοτίδης λέει ότι φυσικά και είναι νέος!!Και σωματικά,αλλά κυρίως στην ψυχή!!Και ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει...

Οι Κοτιδαίοι άλλωστε ακολουθούν άλλους νόμους!Τις προάλλες,στην κηδεία μιας μακρινής εξαδέρφης του,η οποία εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο στα 109,ο συντετριμμένος γέροντας μονολογούσε: ''Αχ ρε Αριάδνη!!!Έφυγες τόσο νωρίς!!!Δεν πρόλαβες να την χαρείς όσο πρέπει την ρουφιάνα την ζωή....'' :-)

This Post:
00
281726.72 in reply to 281726.1
Date: 10/15/2016 12:45:36 PM
Overall Posts Rated:
8686
Παλι ξεχασα να στησω ομαδα. Ακομα κ ετσι ομως ντερμπι ειναι το ματσακι. Αν κερδισω κ σημερα θα τα αφηνω στη τυχη τους τα παιχνιδια... χαχαχα

This Post:
11
281726.73 in reply to 281726.72
Date: 10/15/2016 7:07:46 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Μετα απο 3 παρατασεις και τοσα πολλα αγωνιστικα λεπτα ο Κυρ-Μητσος ο γιδοβοσκος δεν χωρουσε στο ροτεισον σημερα??? Καλα να παθεις τωρα που εφτασαν καποιοι παικτες 55+ λεπτα!!! Ετσι ακουστηκε οτι ειπαν στον Αλεξανδρο7 μετα την σημερνη αγωνιστικη οι δημοσιογραφοι στην συνετευξη τυπου. Τοποθετηση του προπονητη παντως ακομα δεν υπαρχει...

Υ.Γ.

Συγχαρητηρια για την νικη. Πολυ δυσκολο ματσ με patience και λιγοτερα εκτος εδρας. Ηλπιζα να μεινω μονος 1ος στους κοκκινους τουλαχιστον για σημερα αλλα τζιφος Αφου δεν εγινε ουτε σημερα δεν θα γινει ποτε...

This Post:
00
281726.74 in reply to 281726.73
Date: 10/16/2016 6:25:17 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μετα απο 3 παρατασεις και τοσα πολλα αγωνιστικα λεπτα ο Κυρ-Μητσος ο γιδοβοσκος δεν χωρουσε στο ροτεισον σημερα??? Καλα να παθεις τωρα που εφτασαν καποιοι παικτες 55+ λεπτα!!! Ετσι ακουστηκε οτι ειπαν στον Αλεξανδρο7 μετα την σημερνη αγωνιστικη οι δημοσιογραφοι στην συνετευξη τυπου. Τοποθετηση του προπονητη παντως ακομα δεν υπαρχει...

Ο δημοσιογράφος που έκανε την συγκεκριμένη ερώτηση,είναι ο κολλητός του κυρ-Μήτσου!Μαζί τα πίνουν στο καφενείο κάθε μέρα!Μάλιστα ο κυρ-Μήτσος φαίνεται να έχει καραψωνιστεί!Σε δηλώσεις στον ίδιο δημοσιογράφο είπε: ''Να παίζει ο Wiggum και ο Milikin,να το καταλάβω να ούμε!Αλλά να παίζει ο Tardy και ο Ah και να μην παίζω εγώ??Είναι σαν να μην παίζει η Πόρσε για να παίξει το φιατάκι ναουμ!!ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ 7!!!!''

Το κακό είναι ότι στον αγώνα της Πέμπτης-αν βέβαια προκριθούμε την Τρίτη-μάλλον θα χρειαστεί να επιστρατευτεί πάλι ο κυρ-Μήτσος!Αλλιώς δεν βγαίνει το πράγμα! :-)

Πάντως αν θέλει να σε γα@@σει η μηχανή,θα σε γα@@σει!Κατεβάζω μεικτή ομάδα με τους παίχτες με τα μεγαλύτερα DMI στον πάγκο!Πιο πολύ για να πάρω το ματς,αν ο αντίπαλος κάνει και αυτός σημαντικό rotasion!Με τέτοιο στήσιμο σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα να μην πάω χαλαρή!Και τελικά με πάει σε 3 παρατάσεις και τώρα έχουμε ανάγκη την βοήθεια του κυρ-Μήτσου!!

Συγχαρητηρια για την νικη. Πολυ δυσκολο ματσ με patience και λιγοτερα εκτος εδρας. Ηλπιζα να μεινω μονος 1ος στους κοκκινους τουλαχιστον για σημερα αλλα τζιφος :P Αφου δεν εγινε ουτε σημερα δεν θα γινει ποτε... :P

Εδώ νικήσαμε με patient τον Τζίτζι τον Πουτσίνι,με συμμετοχή του κυρ-Μήτσου και του Ντόκτορα του Ηρεμόγλου!Χτες θα κολλούσαμε??? :-)

Πάντως μην ανησυχείς!Θα βρεθείς σύντομα 1ος νομίζω!Ειδικά αν συνεχίσω στο κύπελλο!Αλλά και να μην βρεθείς,υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των ρόστερ αυτή τη στιγμή!Σε νοκ-αουτ ματς θα είναι δύσκολο να σε αντιμετωπίσω,ακόμα και στην έδρα μου!

ΥΓ: Αυτόν τον Ιαφέτα τον ΜακΈβαν,τον είχαμε υπόψη μας!Ως την τελευταία στιγμή ήμουν έτοιμος να μπω σε bid war!O Κοτίδης είναι έξαλλος που τελικά δεν προσπαθήσαμε να τον πάρουμε και θεωρεί ότι με αυτόν,θα είχαμε max 1 ήττα ως τώρα,ένα λογικό μπάτζετ των 680κ και θα πέρναμε πιο άνετα το Β3 (έτσι κ αλλιώς θα το πάρουμε βέβαια) :-)

This Post:
11
281726.75 in reply to 281726.74
Date: 10/16/2016 7:44:50 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Το κακό είναι ότι στον αγώνα της Πέμπτης-αν βέβαια προκριθούμε την Τρίτη-μάλλον θα χρειαστεί να επιστρατευτεί πάλι ο κυρ-Μήτσος!Αλλιώς δεν βγαίνει το πράγμα! :-)

Χαχαχαχα στον συγκεκριμενο αγωνα της πεμπτης παντως πολλες ομαδες δεν φροντιζουν να εχουν παικτες που να μην ειναι φορτωμενοι με λεπτα και δεν πολυ κατεβαινουν. Αν εισαι τυχερος στην κληρωση ισως ο Κυρ-Μητσος αρκει για να περασεις στους ''16''

Πάντως μην ανησυχείς!Θα βρεθείς σύντομα 1ος νομίζω!Ειδικά αν συνεχίσω στο κύπελλο!Αλλά και να μην βρεθείς,υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των ρόστερ αυτή τη στιγμή!Σε νοκ-αουτ ματς θα είναι δύσκολο να σε αντιμετωπίσω,ακόμα και στην έδρα μου!

Με το 7αρι ροστερ που εχω πλεον ειναι πολυ δυσκολο (εως αδυνατο) να χτυπαω και τα 3 παιχνιδια την εβδομαδα χωρις να ξεφευγουν τα λεπτα. Αφου δεν πηρα ουτε τωρα την 1η θεση δεν θα την παρω σιγουρα φετος...

ΥΓ: Αυτόν τον Ιαφέτα τον ΜακΈβαν,τον είχαμε υπόψη μας!Ως την τελευταία στιγμή ήμουν έτοιμος να μπω σε bid war!O Κοτίδης είναι έξαλλος που τελικά δεν προσπαθήσαμε να τον πάρουμε και θεωρεί ότι με αυτόν,θα είχαμε max 1 ήττα ως τώρα,ένα λογικό μπάτζετ των 680κ και θα πέρναμε πιο άνετα το Β3 (έτσι κ αλλιώς θα το πάρουμε βέβαια) :-)

Χαχαχαχαχα παντως αφου ξερεις και τον Ιαφετα, που δεν τον εχω βγαλει ποτε για πωληση λογικα ξερεις ολη την ομαδα μου τα σκιλς που εχει
Ειναι παικταρας, σιγουρα ο καλυτερος που ειχα ποτε στην ομαδα μου. Καλα που δεν τον χτυπησες τοτε γιατι καιγομουν για παικτη και θα πηγαινε ακομα πιο ψηλα απο τα λεφτα που εφυγε

Αληθεια με το Β3 τι θα κανεις? Θα ενισχυθεις για να φτασεις μακρια? Νομιζω οτι με το ροστερ που κλεινεις την προκριματικη φαση με τα 8 παιχνιδια τωρα, με αυτους συνεχιζεις μεχρι τον τελικο? δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης αυτοι που αγοραζεις στα νοκ αουτ?

This Post:
00
281726.76 in reply to 281726.75
Date: 10/16/2016 8:14:22 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Χαχαχαχα στον συγκεκριμενο αγωνα της πεμπτης παντως πολλες ομαδες δεν φροντιζουν να εχουν παικτες που να μην ειναι φορτωμενοι με λεπτα και δεν πολυ κατεβαινουν. Αν εισαι τυχερος στην κληρωση ισως ο Κυρ-Μητσος αρκει για να περασεις στους ''16'' :P

Βήμα-βήμα λέει ο Κοτίδης!Για να παίξουμε Πέμπτη,πρέπει να νικήσουμε την Τρίτη!Όντως,ειδικά μετά τις 3 παρατάσεις,θα χρειαστώ τύχη στην κλήρωση!Θα δούμε ως τότε!Έχουμε 2 ματς να παίξουμε ως τότε!Είναι και το Β3 στη μέση!

Με το 7αρι ροστερ που εχω πλεον ειναι πολυ δυσκολο (εως αδυνατο) να χτυπαω και τα 3 παιχνιδια την εβδομαδα χωρις να ξεφευγουν τα λεπτα. Αφου δεν πηρα ουτε τωρα την 1η θεση δεν θα την παρω σιγουρα φετος...

Κάτσε ρε!!!Μπορεί την Πέμπτη να σε αποκλείσει ο κυρ-Μήτσος και να έχεις 2 ματς μετά και να μην κάνεις άλλη ήττα!! :-)

Χαχαχαχαχα παντως αφου ξερεις και τον Ιαφετα, που δεν τον εχω βγαλει ποτε για πωληση λογικα ξερεις ολη την ομαδα μου τα σκιλς που εχει :)

Δεν ξέρω τον ψηλό που πήρες πρόσφατα!

Ειναι παικταρας, σιγουρα ο καλυτερος που ειχα ποτε στην ομαδα μου. Καλα που δεν τον χτυπησες τοτε γιατι καιγομουν για παικτη και θα πηγαινε ακομα πιο ψηλα απο τα λεφτα που εφυγε

Νομίζω τον πήρες σε καλή τιμή με τα σημερινά δεδομένα!Έτοιμος να χτυπήσω ήμουν,αλλά γενικά έχω συνηθίσει να παίζω με μικρά μπάτζετ!Είμαι λίγο τσιγγουνάκος λέει ο πάνσοφος!! :-)

Αληθεια με το Β3 τι θα κανεις? Θα ενισχυθεις για να φτασεις μακρια? Νομιζω οτι με το ροστερ που κλεινεις την προκριματικη φαση με τα 8 παιχνιδια τωρα, με αυτους συνεχιζεις μεχρι τον τελικο? δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης αυτοι που αγοραζεις στα νοκ αουτ?

Και που να ξέρω εγώ?Μήπως έχω ξαναπαίξει???χαχχαχαχα!!!!

Νομίζω ναι πάντως!Δεν μπορείς να πάρεις παίχτη μετά!

Το πιο πιθανό είναι να μην πάρω παίχτη!Παίζει να τερματίσω με 8-0 και να αποκλειστώ στο 1ο νοκ-αουτ!Δεν έχει και καλές περιπτώσεις στην αγορά αυτή τη στιγμή!Αλλά πάντα κοιτάω,μήπως βρεθεί κάτι που αξίζει!

Γενικά έχω τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα με τις ηλικίες και τα pop down!Αν ξοδέψω χωρίς μέτρο,είναι θέμα χρόνου να πέσω κατηγορία σε 2-3 σεζόν!

Ο Κοτίδης πάντως λέει με περηφάνια ότι οι Legends είναι η μοναδική αήττητη Ελληνική ομάδα στην ιστορία του Β3 και ερευνά το ενδεχόμενο,αν τυχόν είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως αήττητη στην ιστορία του (εντάξει,6 παιχνίδια έχουμε παίξει ως τώρα!) :-)

This Post:
11
281726.77 in reply to 281726.67
Date: 10/18/2016 9:03:59 AM
Overall Posts Rated:
4040
Προς αποφυγη παρεξηγησεων να δωσω εξηγησεις για τη τελευταια τοποθετηση μου καθως δεν ειχα δει οτι τη τρομερη αυτη προβλεψη "και κυπελλουχοι τα Κλεμμενα ονειρα" την εκανε ο Κοτιδης. Νομιζα λοιπον οτι τη σκεφτηκε ο coach Αλεξανδρος εξου και το νεε μου!!
Για το Κοτιδη δε θα τολμουσα ποτε αν και οι ιστοριες που τον ακολουθουν μας παρουσιαζουν εναν αντρα νεο γεματο ζωντανια για ζωη κ ποτο!!
Αλλα και παλι απο σεβασμο δε θα το ξεστομιζα...

This Post:
11
281726.78 in reply to 281726.77
Date: 10/18/2016 9:21:58 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Προς αποφυγη παρεξηγησεων να δωσω εξηγησεις για τη τελευταια τοποθετηση μου καθως δεν ειχα δει οτι τη τρομερη αυτη προβλεψη "και κυπελλουχοι τα Κλεμμενα ονειρα" την εκανε ο Κοτιδης. Νομιζα λοιπον οτι τη σκεφτηκε ο coach Αλεξανδρος εξου και το νεε μου!!
Για το Κοτιδη δε θα τολμουσα ποτε αν και οι ιστοριες που τον ακολουθουν μας παρουσιαζουν εναν αντρα νεο γεματο ζωντανια για ζωη κ ποτο!!
Αλλα και παλι απο σεβασμο δε θα το ξεστομιζα...

Μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις σου,ο Κοτίδης λέει ότι σε πάει πολύ!!!!! :-)

This Post:
00
281726.79 in reply to 281726.1
Date: 10/18/2016 3:21:04 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Με 1 ''υποχρεωτικη απωλεια'' συνεχιζουν οι υπολοιπες 8 ομαδες της Α1 στους 32 του κυπελλου. Υποχρεωτικοι καθως ειχαμε την αναμετρηση Σπαρτα-Ξεφτιλαικος.

Ο ξεφτιλαικος ο οποιος συνεχιζει το σερι του και για 3η συνεχομενη γυρα πετυχαινει ομαδα Α1 και αυτη τη φορα μια αρκετα δυνατη ομαδα. Η κληρωση εβγαλε κι αλλο παιχνιδι Α1 αυτο του τρομπονιακου με τα κλεμενα ονειρα. Οι υπολοιποιμε ομαδες χαμηολοτερης κατηγοριας. Παρολα αυτα πολλα μπορουν ν γινουν καθως η εβδομαδα του ολσταρ ειναι περιεργη ειδικα στο κομματι των λεπτων.

Ειδομεν.

This Post:
22
281726.80 in reply to 281726.79
Date: 10/18/2016 3:45:01 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
''ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ!!ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΟΥΤΑΡΩ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΕΣΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!...είπε αγανακτισμένος ο πάνσοφος!!''

''Ρε Κοτίδη να'ούμε,πρόεδρας είσαι!''..είπε ο κυρ-Μήτσος!!''Οι πρόεδροι τάζουν κάνα πριμ,ρίχνουν κάνα πρόστιμο κτλ.!Δεν γ@@μιουνται στην δουλειά!!!''

''ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????''....ούρλιαξε οργισμένος ο γέροντας???'''ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ7 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ SCOUTING ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ????''ΟΥΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ IV ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ!!!''

Η αλήθεια είναι ότι ο πάνσοφος γέροντας ήταν πολύ πιεσμένος!Πέρα από τις υποχρεώσεις των Legend,είχε ανοίξει τα φτερά του και σε άλλες δραστηριότητες και έπρεπε να γίνεται χίλια κομμάτια!!Ξαφνικά αποφάσισε να ασχοληθεί με την 7η τέχνη (ψυχάκιας είναι,ότι θέλει κάνει) και αναμένεται σύντομα η 1η του ταινία,ένα δράμα επιστημονικής φαντασίας,στο οποίο ο γέροντας είναι σεναριογράφος,σκηνοθέτης και φυσικά πρωταγωνιστής...

This Post:
22
281726.81 in reply to 281726.80
Date: 10/18/2016 6:33:22 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
9 ομαδες πλεον στο κυπελλο με 2 παιχνιδια μεταξυ ομαδων Α1. 3η φορα ο Ξεφτιλιακος που ειναι πραγματικα πολυ ατυχος με αντιπαλο τον Μανο. Βεβαια μεσα στην ατυχια του ειναι τυχερος αφου και τις 3 φορες εχει την εδρα!!

Το αλλο ζευγαρι τα Κλεμμενα ονειρα παιζουν μεσα στον τρομπονιακο και αν θελουν να βγαλουν ασπροπροσωπο τον πανσοφο που τα στηριξε με την επιλογη του θα πρεπει να περασουν μεσα απο μια καυτη εδρα. Φετος εχουν ξαναπαιξει μεσα στον τρομπονιακο και το παιχνιδι ηταν θριλερ λυγοντας με 73-72 υπερ του τρομπονιακου

Δυσκολο εργο επισης και για εμενα, τον Μετεωριτη και τον Ολυμπιακο 2007 που παιζουμε με ομαδες ΙΙ εκτος εδρας. Εγω ειδικα παιζω με τον φιλο Στελιο για 1η φορα μετα τα πλει αουτ που ειχαμε την σεζον 34. Ο Στελιος την σεζον 31 ηταν πρωταθλητης Ελλαδας!!

Ο ΘΕΟΣ επισης με ομαδα ΙΙης κατηγοριας αλλα εντος εδρας. Τελος ο Αλεξανδρος7 που εχει εκμεταλευτει στο επακρο τις γνωριμιες που εχει ο Κοτιδης και του εχει ερθει ομαδα IV. Ακομα κι ετσι ομως ο πανσοφος αμφιβαλλει αν θα μπορεσει να τα καταφερει μονος του στο τιμονι να παρει την προκριση... Μαλιστα ακουσαμε τον Αλεξανδρο7 να διαμαρτυρεται επειδη δεν εχει την εδρα!

Μια με την U21 στην κληρωση μια τωρα ο Κοτιδης κανει τα παντα για να παει μπροστα το σωματειο των Λετζεντς και η Εθνικη...

Last edited by τεράστιος at 10/18/2016 8:30:14 PM

Advertisement