BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΣΕΖΟΝ 41-Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

ΣΕΖΟΝ 41-Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Set priority
Show messages by
This Post:
11
291357.71 in reply to 291357.70
Date: 3/23/2018 4:40:17 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Νταξ, ο τύπος με τα γυαλιά ποιος είπαμε ότι είμαι? χαχαχαχχα

Το ανέβασα στο φατσοβιβλίο...έπρεπε κάποια στιγμή:)

Όποιος επιμένει δικαιώνεται αργά ή γρήγορα κι αυτό ισχύει και με την περίπτωση σου Αλέξανδρε. Μετά από πολλές προσπάθειες στο κύπελλο που ξεκίνησαν τα χρόνια των χαμηλότερων κατηγοριών, επιτέλους θα πιείτε σαμπάνια ή τίσπουρο ή ούζο παρέα με τον Κοτίδη από την κούπα του κυπέλλου.

Πρωτάθλημα done
Κύπελλο done
Εθνική νέων πορεία done

Εύχομαι και άλλες μέρες ακόμα καλύτερες

Συγχαρητήρια Άλεξ!!!

This Post:
22
291357.72 in reply to 291357.71
Date: 3/23/2018 9:14:13 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Επιτέλους κατάφερα να κατακτήσω ένα κυπελλάκι!Πάντα γούσταρα τον θεσμό,πάντα τον κυνηγούσα,ποτέ δεν παρατούσα ματς!Έφτασα σε 10(νομίζω) συνεχόμενες παρουσίες στην 4αδα της διοργάνωσης κάποια στιγμή,σε αρκετούς τελικούς,αλλά ποτέ δεν κατάφερνα να το πάρω!

Αν μου έλεγαν παλιά ότι θα έχω πάρει 2 πρωταθλήματα μέχρι να καταφέρω να πάρω το κύπελλο,δεν θα το πίστευα!

Η αλήθεια είναι ότι δεν χάρηκα την κατάκτηση,όσο θα την χαιρόμουν αν το είχα πάρει σε κάποιον παλαιότερο τελικό,αλλά και πάλι κάθε τίτλος έχει αξία!

Φέτος μου έκατσαν 1η φορά πολύ καλές κληρώσεις!Έφτασα ως τα ημιτελικά χωρίς να έχω πετύχει ομάδα Α1 και τότε ήμουν πια άνετος να ''κάψω'' ματς στο πρωτάθλημα,έχοντας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας!Νομίζω ότι ουσιαστικά ο ημιτελικός με τον Τεράστιο ήταν ο τελικός!

Συγχαρητήρια στον Κένταυρο για την πορεία του ως τον τελικό,αλλά και για την προσπάθεια χτες!Ήταν άτυχος έχοντας ένα παίχτη τραυματία,αλλά νομίζω δεν το κυνήγισε 100%,πουλώντας 3 παίχτες πριν τον τελικό!

Εμείς συνεχίζουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο,η ομάδα είναι σε φάση πτώσης και οικονομικής κατάρρευσης με γηρασμένο ρόστερ(άλλωστε το έχει πει ήδη ο μάντης αυτό),αλλά ο Κοτίδης έδωσε εντολή να δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του double!!!! (trophy) (trophy)

This Post:
11
291357.73 in reply to 291357.71
Date: 3/23/2018 9:31:32 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Νταξ, ο τύπος με τα γυαλιά ποιος είπαμε ότι είμαι? χαχαχαχχα

Το ανέβασα στο φατσοβιβλίο...έπρεπε κάποια στιγμή:)

Όποιος επιμένει δικαιώνεται αργά ή γρήγορα κι αυτό ισχύει και με την περίπτωση σου Αλέξανδρε. Μετά από πολλές προσπάθειες στο κύπελλο που ξεκίνησαν τα χρόνια των χαμηλότερων κατηγοριών, επιτέλους θα πιείτε σαμπάνια ή τίσπουρο ή ούζο παρέα με τον Κοτίδη από την κούπα του κυπέλλου.

Πρωτάθλημα done
Κύπελλο done
Εθνική νέων πορεία done

Εύχομαι και άλλες μέρες ακόμα καλύτερες :)

Συγχαρητήρια Άλεξ!!!

Ευχαριστώ Στέλιο!!!!

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχα μιλήσει εντελώς στην τύχη με εσένα κάποτε,ίσως τώρα να μην είχα καταφέρει να πάρω αυτούς τους τίτλους!

Ήμουν νιούμπης στα μέσα του 2011 και ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει πως είχα μπει σε εκείνο το ιδιωτικό χωρίς να ήμουν συνδρομητής!!! :/

Παίζω με μια ομάδα που λέγεται fay_stelaios που τότε την βλέπω για μεγαθήριο και τρώω μια συντριβή(με 1ο σκόρερ Κουλουχέρη και συμμετοχή και του Σιδηρόπουλου!!!! :) :

(38941830)

Θυμάμαι το fay_stelaios και στο HT και αποφασίζω να στείλω sms!!!Η αρχή εκείνης της κουβέντας έπαιξε μεγάλο ρόλο στην συνέχεια της ομάδας!

Μου τόνισες 2 από τα σημαντικότερα στοιχεία του παιχνιδιού!Την βαρύτητα της άμυνας(ως τότε γούσταρα μόνο το JS) και την σημασία της σωστής οικονομικής διαχείρισης και του εβδομαδιαίου κέρδους!!Ελπίζω να παραδέχεσαι ότι ήμουν καλός μαθητής!!!! XD

ΥΓ1: Πολύ κρίμα που δεν παίξαμε μαζί τον τελικό φέτος!Θα ήταν ωραίο ματς ανάμεσα σε 2 μάνατζερ που πάντα είχαν τρέλα για το Κυπελλο!Ήσουν άτυχος που δεν πήρες το ματς αυτό!Νομίζω ότι χωρίς τον τραυματισμό θα ήσουν εσύ χτες αντίπαλος...(και ίσως σήμερα να σου έδινα συγχαρητήρια για την νίκη σου!!!) :)

ΥΓ2: Φέτος η προσπάθεια που κάνεις είναι τρομερή μετά το άσχημο ξεκίνημα!Εγώ αν ήμουν μια φορά οπαδός σου,φέτος στα ματς σου είμαι 10!!Άσχετα με το αν θα τα καταφέρεις στο τέλος,φέτος θα έχεις ευχαριστηθεί αγώνες!Όλα τα ματς σου είναι στον πόντο και με συνεχείς εναλλαγες!!!

ΥΓ3: Ο Κοτίδης λέει ότι και αυτός είναι θαυμαστής σου..... (y)

This Post:
33
291357.74 in reply to 291357.1
Date: 3/24/2018 10:51:38 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Μια απο τις πιο ενδιαφερουσες αγωνιστικες διαδραματιζονται σε λιγη ωρα. Σιγουρα η πιο ενδιαφερουσα που εχω ζησει οντας μελος της Α1.

Κοκκινοι

Γερανης-Περιστερι: Το περιστερι ψαχνει νικη στην εδρα του κοντρα στον ηδη πεσμενο γερανη και περιμενει ηττα της Ξανθης απο το σπαρταν για να βγει 6ο και να παιξει πλει αουτ με πλενεκτημα εδρας.

Κενταυρος- Λετζεντς του Κοτιδη: Ο Κενταυρος ψαχνει μεγαλο διπλο στην εδρα του πανσοφου και περιμενει ηττα του τεραστιου απεναντι στον ΙΣΙ ωστε να βγει 3ος. Δυσκολο μεν αλλα υπαρχουν μαθηματικα ολα τα ενδεχομενα.

Σπαρταν-Ξανθη: Η ξανθη ψαχνει νικη στην εδρα της με τον αδιαφορο και σιγουρα 5ο Σπαρταν

ΙΣΙ-Τεραστιος: Ματς με μεγαλυτερη αξια απ οτι φαινεται. Ο τεραστιος αυτη τη στιγμη μοιαζει βαση δυναμικοτητας ο πιο ισχυρος ανταγωνιστης του Κοτιδη. Θελει νικη 23 ποντων για να βγει 2ος και να εχει την εδρα στα προημητελικα. Ναι μεν ακουγεται τρομακτικο αλλα ο ΙΣΙ εχοντας πουλησει τον βασικο του σεντερ κι εχοντας σε κακη κατασταση το 3αρι του που μολις ηρθε απο τραυματισμο ειναι σιγουρα πιο αδυναμος απ οτι ηταν μεσα στη χρονια.

ΜΠΛΕ

Ατσαλακωτος- Ταυραικος: Οι γηπεδουχοι θελουν νικη σε συνδιασμο με ηττα τον Μετεωρων ή νικη που να καλυψει την διαφορα ποντων σε περιπτωση νικης των Μετεώρων ωστε να παρουν την 4η θεση που οδηγει στα πλει οφ και να μην μπλεξουν με πλει αουτ.

Τρομοκρατες-Μετεωρα: Η ομαδα μας θελει νικη σημερα και να διατηρησει την διαφορα ποντων απεναντι στην ομαδα του Ταυραικου ωστε να βγει αυτη 4η και να γλιτωσει τα πλει αουτ.

Δον-ΓΣΠ: Ο 8ος ΓΣΠ ψαχνει νικη στην εδρα του ωστε να εχει ελπιδες για την παραμονη. Το παιχνιδι του ομως ενδιαφερει αμεσα κι αλλους οπως φαινεται.

Θρυλος-Στελιος: Μιλαμε για το ντερμπι της αγωνιστικης. Ο Στελιος με νικη βγαινει 6ος και με ηττα δικη του και νικη του ΓΣΠ 8ος. Το ιδιο και ο Θρυλος. Δηλαδη συνοψιζοντας ο Στελιος μπορει να βγει απο 8ος μεχι 6ος ο θρυλος απο 8ος μεχρι 6ος και ο ΓΣΠ 8ος ή 7ος.

Φταξτε καφε λοιπον και συντονιστειτε.

This Post:
11
291357.75 in reply to 291357.74
Date: 3/24/2018 12:27:28 PM
Overall Posts Rated:
33
Όλη την σαιζόν έβρισκα λίγο χρόνο να διαβάζω το forum, αλλά δεν είχα την δυνατότητα να συμμετέχω.
Μου άρεσε πολύ που είχατε αρκετό χιούμορ και κυρίως δεν υπήρχαν ιντριγκες.
Αντιθέτως επειδή μάλλον γνωρίζεστε αρκετά χρόνια παρατήρησα πως έχουν δημιουργηθεί συμπάθειες θα έλεγα μεταξύ σας, αν όχι και φιλίες. Ειδικά όσον αφορά το Β3 όσα γράφτηκαν ήταν αυτά που έπρεπε, όταν αγωνίζεται ελληνική ομάδα.

Δυστηχώς για άλλη μία φορά η ομάδα μου δεν κατάφερε να σταθεί στα σαλόνια της Α1.
Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να επιστρέψω πάλι.

Να σας χαιρετήσω όλους και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια.

This Post:
55
291357.77 in reply to 291357.1
Date: 3/24/2018 1:30:19 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Το φετινό ταξίδι μόλις έλαβε τέλος για εμένα και η ομάδα μου θα επιστρέψει στην Α2 όπου και ανήκει πιστεύω.

Τώρα είμαι πικραμένος αρκετά και δεν θέλω να πω πολλά.

Ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μίλησαν με καλά λόγια για εμένα, τον Κοτίδαρο, τον Ηλία, τον Βασίλη. Ξέρω πως είναι υποκειμενική βέβαια η γνώμη τους, αλλά είναι πάντα ευχάριστο και κολακευτικό να ακούς καλά λόγια.

Η αλήθεια είναι ότι όντως έκανα μεγάλη προσπάθεια ίσως την μεγαλύτερη που έχω καταβάλει ποτέ στο ΒΒ. Μετά το αρχικό 0-10 κατάφερα να συνεχίσω με 6/12, να φτάσω στον ημιτελικό του κυπέλλου και μια ανάσα από τον τελικό, να ζήσω μεγάλες μπαζερικές συγκινήσεις. Ειδικά ο Φεβρουάριος ήταν ο καλύτερος μήνας που είχα ποτέ σαν μάνατζερ στο παιχνίδι. Το ταξίδι ήταν υπέροχο. Δυστυχώς ο προορισμός δεν ήταν. Ήταν σαν ένας φλογερός έρωτας που πέρασε από κύμματα και κατέληξε να είναι μια παλιά αγάπη που θα ξεχαστεί.

Από αγωνιστικής πλευράς θα κρατήσω τις εμπειρίες της 3-2 άμυνας. Προσπαθώ να λύσω αυτόν τον γρίφο στα ίσια.

Εύχομαι για τη συνέχεια της σεζόν να πάρουν αυτό που θέλουν όσοι το αξίζουν πραγματικά.

Και θα κλείσω αφιερώνοντας την φετινή προσπάθεια στο φίλο μου το Νάσο! Είναι ο συνάδελφος και καλύτερος μου φίλος αυτήν την περίοδο της ζωής μου που σε πολλές κοινές μας βάρδιες έβαλε πλάτη για να ασχολούμαι λίγο με το μπάζερ στη δουλειά. Assistant manager και οπαδός της ομαδάρας μου

Αισθάνομαι πως τελικά είναι πάρα πολύ κρίμα που δεν κατάφερα κάτι καλύτερο φέτος. Παρόλαυτά το τραγούδι δεν θα είναι λυπητερό.

CAMPEONES, CAMPEONES - full song

(https://www.youtube.com/watch?v=Dml26UtzRug)

ΥΓ: δεύτερος υποβιβασμός από την Α1 και τι ειρωνεία και τις δύο φορές την τελευταία μου νίκη την πέτυχα απέναντι στον Μαμού! Ελπίζω να μην τριτώσει κι εννοώ αν ανεβώ ξανά να μην ξαναπέσω ποτέ!

Advertisement