BuzzerBeater Forums

BB Poland > HT

HT

Set priority
Show messages by
This Post:
00
70487.71 in reply to 70487.59
Date: 2/6/2009 9:21:34 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
Ja tam też dosyć łatwo 6 - 1 na PIC'u, ale silnik przegiął (a sędziowie mu pomogli).
Łączni moi gracze złapali 4 kontuzje:
1. Główny napastnik - +1
2. Główny skrzydłowy - plasterek
3. Rezerwowy bramkarz (trenowany) - +4 (a za 4 tygodnie miał skoczyć i pójść za kilkanaście mln).
4. Rezerwowy obrońca - +1

I jak ja mam teraz się utrzymać w tej V lidze (do której dopiero co awansowałem).

Naturalnie rywale dostali tylko 2 żółte kartki, więc aż się prosi o to, by "łamali" kolejnych rywali ;)

norma w tym PP

u mnie niby wygralem fuksem (sklad dla jaj ustawilem) ale kontuzje +2 +3 odpadl skrzydlowy i obronca

wiec cos smieszniego ustawie na niedziele:)

From: m4ti_
This Post:
00
70487.72 in reply to 70487.1
Date: 2/6/2009 2:23:40 PM
Overall Posts Rated:
2121
Wielka WYPRZ w PKS GNOJNIK!
Zgodnie z zapowiedzią dzis cały mój skład w HT poszedł na TL, zapraszam chętnych do kupowania, sa to zawodnicy którzy jeszcze kilka sezonow w HT pograja.
-Są światowej klasy pomocnicy z "bokami"
-mistrzowscy obrońcy+tytaniczny 29latek, trojka ich w obronie daje przyzwoite staty.
-Mistrzowiski i olśniewający napastnik(do Sisto mam sentyment bo to byl pierwszy moj powazniejszy zakup w HT, pierwy olsniewajacy w skladzie:( ).
-bramkarz fantastyczny ktory za skok powinien byc juz olsniewjacacy wiec warto go kupic

Powiem szczerze ze z łezką w oku wystawiałem swoich graczy na TL, ale ta gra straciła swoją wyjątkowość, juz mnie nie przyciąga tak jak kiedys a kolejne "ulepszenia" HT tylko mnie w tym utwierdzaja. Oczywiscie nie rezygnuje z HT calkiem, poprostu czekam na lepsze czasy, tylko obawiam sie ze one nie nadajda...

Apel teraz to wszystkich: nie pozwólmy aby ta choroba dotkneła tez BB...

Zapraszam do KUPOWANIA!!! Lepiej kupic od "swojego";]

From: Borickson

This Post:
00
70487.73 in reply to 70487.72
Date: 2/11/2009 6:30:57 AM
Overall Posts Rated:
00
Moja przygoda z HT skonczyla sie pare sezonow po tym jak ekonomistow wycofali. Swego czasu zarobilem 100kk+ na trenowaniu pomocy, trzymalem wiekszosc kasy, i jechalem na ekonomistach. Potem juz tylko logowalem sie raz na miesiac zeby druzyny nie skasowal i pieniazkow szkoda bylo. I tak siedzialem w IV lidze.

Niestety w te wakacje zapomnialem sie zalogowac i druzyne szlak trafil :) a szkoda, moglem przynajmniej jakiegos reprezentanta przetrzymac dla dobra ojczyzny ;p