και για το παλικάρι από την Καβάλα (σόρρυ δεν θυμάμαι το όνομά σου) , δεν συμβαίνουν τυχαία λάθη διότι οι διαιτητές είναι κακοί... στην Ευρώπη για παράδειγμα γιατί οι ίδιοι διαιτητές δεν κάνουν τέτοια λάθη?
Και γιατί πάντα τα λάθη ευνοούν πάντα τους ίδιους?
Αυτη ειναι φιλε η αποψη σου και καλα κανεις!!Δεν νομιζω να αλλαξεις ποτε γνωμη και δικαιωμα σου!
Εμενα παλι η αποψη μου ειναι οτι με αυτο το πολυ κακο επιπεδο ελληνων διαιτητων με τις απειρες λανθασμενες αποφασεις, μου φαινεται πολυ αστειο το να λεει κανεις οτι ο ταδε ρεφ σφυριξε αυτο για να ευνοησει την ταδε ομαδα..Πολυ απλα το σφυριξε γτ ειναι αμπαλος..Και συμβαινει σε ολα τα ματς οχι μονο στο ΠΟΚ-ισταν (καλο!!) οπως ειπες..Ομως το τραγικο λαθος που θα γινει πχ στο Αστερας-Σερρες ουτε καν θα το παρεις μυρωδια οτι εγινε..Αντιθετα το λαθος σε ματς Οσφπ ή Παο θα παιζεται 3-4 μερες σε ειδησεις και πρωτοσελιδα και ετσι θα θυμασαι μονο αυτα..
Εκει λοιπον διαφωνω, στο οτι περιοριζετε το φαινομενο αυτο μονο στα ματς οσφπ-παο..Γιάυτο και ρωτησα πιο πανω τον αλλον τον παοκτση εαν μπηκε στο κοπο να δει τι εγινε στα ματς της καβαλας και του αρη..
Ειναι μια συζητηση που οντως εχει γινει πολλες φορες..Εγω το βλεπω ετσι, δεν ασχολουμαι και απλα βλεπω την μπαλιτσα που παιζει η ομαδα μου χασει-κερδισει :)