Tőle:: GM-urimate
Neki: kaygee
51277.698 válasz erre: 51277.697
Dátum: 2009. 02. 06. 22:19:36
Na még mindig látom van egy kis kavar. Tehát a rájátszás ideje alatt szombatonként minden csapat játszik (aki a rájátszásban vagy osztályozón érdekelt az tétmeccsen, aki nem annak a rendszer generál meccset). Keddenként mindenkinek szünet, kivéve a rájátszásban vagy osztályozón érdekelteket. Csütörtökönként pedig mindenki köthet le barátságos meccset, ha akar.
Az idézett szabály azokra vonatkozik, akik bejutottak a rájátszásba és kedden egyből ki is esnek. Nekik szombatra köt le a rendszer meccset, akárcsak neked.
GM-urimate módosította ekkor: 2009. 02. 06. 22:23:59
Belinkeltem, mert egy korábbi hozzászólásra volt válasz. Bocsi, ha értetlenkedem, azt megértettem, hogy ez a szabály nem vonatkozik az 5. helyet elért csapatokra, de azt még mindig nem tudom megérteni, hogy miért ne játszhatnék legalább az első kedden én is meccset a holtszezonban a másik csoport 5. jével, ha egyébként is mindenki más játszik. Engem nem is a bevétel része érdekel a dolognak (úgy néz ki, hogy egy kis mínuszba dob majd csak át a bevételek kiesése), de mivel gondolom sokakhoz hasonlóan én is több játékost tartok és edzek, mint amennyi a bajnoksághoz kell, ezért ez a megkülönböztetés hátrányosan érinti az edzésemet és a játékosok formáját is. Ha a bevételbeli különbséget még el is fogadja az ember, de az elmaradó játéklehetőségem szerintem jogosulatlan előny a többiek számára.