ok, vidim da bolje ništ nisam ni pita jel sad pogotovo ne znam šta ću :D (šalio sam se)
a pa ovak onda, citiram treanta:
Po mojim spoznajama Orlić, Hegedušić, Ivanković i Verbić su dosta jači od njega makar se to po plaći ne vidi, Žakula je tu odmah iza njih a ni Karabatić nije loš kao pričuva. Imamo dva mladića Krajinu i Maksa koji će sigurno ovu sezonu trenirajući primarne skilove dostići Težaka a Maks ima daleko daleko jače sekundarce i biti će po meni sigurno prvi centar već možda sredinom sljedeće sezone ovisno o broju zelenih ove sezone (a tek su mu 23g) tako da po meni centarska pozicija je i više nego solidno pokrivena, jedino ako ona gore četvorka ima resp. formu a težak prof. e tu bi onda mogao uletit kao starter.
ak je ovaka situacija onda stvarno nema smisla da ga spašavam. znači četri centra su ispred njega i još 2 vrlo brzo nadolaze. meni stvarno nije problem spasit nekog drugog ako je potrebno. eto silva je na raspolaganju al ne znam jel želim pomagat starom rivalu kojem sam sezonama nabijao komplekse ;D znate kak se kaže, nema veze kak je meni al nek susjedu crkne krava :D. šalim se naravno.
može i silva kod mene, riješim se ja tranosa ili vukoje i čak može dobit nešt treninga jer ovu sezonu treniram na dvije pozicije skok šut i 1n1 (ja vam imam svoj princip treniranja pa se uvijek toga držim, šta ćete kad sam pametan :D)
ili imate nekog drugog, samo recite a ja ću razmotrit šta ću još večeras. samo bacajte imena i ideje i recite zašto. nemojte da se patim s nekim tko će možda igrat ak 2 budu ozljeđena i još njih 3 van forme.
da si budemo jasni,
želim spasit onog tko će koristit repci