BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
196358.712 in reply to 196358.710
Date: 8/22/2012 12:40:07 PM
Overall Posts Rated:
13811381
Neće ti to ni biti neki preveliki gubitak, a sa druge strane takav neki ti i treba za prvu ligu. A i kroz merch će ti se vratiti dio love. Super...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
From: treant

To: Moa1
This Post:
11
196358.713 in reply to 196358.710
Date: 8/22/2012 1:11:05 PM
Overall Posts Rated:
782782
moje mišljenje je da ga ne treba spašavati. zašto?! Ja ću ti dati svoje viđenje, mada tu ti je sad možda bitnije da vidiš što će ti kandidati reći, ipak će oni snositi odgovornost za rez (valjda).

Kao prvo, izuzetno pohvalno što si se javio i što bi napravio tako nešto, mene je on doveo na nulu s parama a kao što si vidio prodao sam ga za 250k i moram priznat da su me ovi naši prvoligaši tu razočarali što ga nisu uzeli za te pare a pogotovo neki koji nikada nisu istrenirali jednog našeg igrača a znaju uredno pljuvat po onima koji to rade pa makar i loše... moram malo i zakuhat, vidiš kako je živnuo forum ;)

Po mojim spoznajama Orlić, Hegedušić, Ivanković i Verbić su dosta jači od njega makar se to po plaći ne vidi, Žakula je tu odmah iza njih a ni Karabatić nije loš kao pričuva. Imamo dva mladića Krajinu i Maksa koji će sigurno ovu sezonu trenirajući primarne skilove dostići Težaka a Maks ima daleko daleko jače sekundarce i biti će po meni sigurno prvi centar već možda sredinom sljedeće sezone ovisno o broju zelenih ove sezone (a tek su mu 23g) tako da po meni centarska pozicija je i više nego solidno pokrivena, jedino ako ona gore četvorka ima resp. formu a težak prof. e tu bi onda mogao uletit kao starter.
Težak je kod mene dosta imao proficient formu i nije bio starter u repci jer jednostavno IS mu je preslab za LI a ni ID mu nije na razini startera repke.

Ako želiš potrošit pare i pomoć repki onda mislim da ih je bolje uložit u nekog mlađeg ili drugog vrijednog spašavanja. Recimo Zobla se sigurno hoće riješiti DaSilve jer nije upao u prvu pa je po meni bitnije da on ostane u HRV kod nekog tko će paziti na minute. E sad, treniraš vanjske pa ne znam da li na dvije ili jednoj poziciji pa ti stoga možda on ne paše, ali svakako mislim da bi tu milju mogao potrošiti korisnije ako ne sada onda u budućnosti za dobrobit repke.

U svakom slučaju što god odlučio moj respect si zaslužio (ako ti to išta znači) ;)

e sad vidim dok sam pisao da su se kandidati izjasnili a ja ipak neću brisat sad ovo kad sam pisao 10min, merch će ti donijeti cca 15-30k ovisno da li je u rosteru ili ne (samo za info).

This Post:
00
196358.714 in reply to 196358.710
Date: 8/22/2012 1:33:48 PM
Overall Posts Rated:
13811381
Da, sad kad sam vidio tvoje namjere sa ekipom u prvoj, bar pretpostavljam da ideš na tankiranje, rekao bih da se apsolutno slažem sa trentonjom...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
From: ZoBl@

This Post:
00
196358.715 in reply to 196358.713
Date: 8/22/2012 1:39:26 PM
Overall Posts Rated:
124124
ja samo moram reć da se slažem s treantovim prijedlogom, bolja ti je kupovina Da Silve, meni je digao merch za nekih 40k :D a još mu je plaća pala za 20k, tak da se isplati ;)) pogotovo od mene ...

This Post:
11
196358.716 in reply to 196358.714
Date: 8/22/2012 1:39:40 PM
Overall Posts Rated:
782782
rekao bih da se apsolutno slažem sa trentonjom...

e što čovjek neće sve napraviti za jedan glas :P

This Post:
11
196358.717 in reply to 196358.716
Date: 8/22/2012 1:44:30 PM
Overall Posts Rated:
13811381
e što čovjek neće sve napraviti za jedan glas

Pa znaš, politika je kurva

Last edited by LA-Kasie K. at 8/22/2012 1:48:53 PM

From: Moa1
This Post:
00
196358.718 in reply to 196358.713
Date: 8/22/2012 2:13:34 PM
Overall Posts Rated:
637637
ok, vidim da bolje ništ nisam ni pita jel sad pogotovo ne znam šta ću :D (šalio sam se)
a pa ovak onda, citiram treanta:
Po mojim spoznajama Orlić, Hegedušić, Ivanković i Verbić su dosta jači od njega makar se to po plaći ne vidi, Žakula je tu odmah iza njih a ni Karabatić nije loš kao pričuva. Imamo dva mladića Krajinu i Maksa koji će sigurno ovu sezonu trenirajući primarne skilove dostići Težaka a Maks ima daleko daleko jače sekundarce i biti će po meni sigurno prvi centar već možda sredinom sljedeće sezone ovisno o broju zelenih ove sezone (a tek su mu 23g) tako da po meni centarska pozicija je i više nego solidno pokrivena, jedino ako ona gore četvorka ima resp. formu a težak prof. e tu bi onda mogao uletit kao starter.

ak je ovaka situacija onda stvarno nema smisla da ga spašavam. znači četri centra su ispred njega i još 2 vrlo brzo nadolaze. meni stvarno nije problem spasit nekog drugog ako je potrebno. eto silva je na raspolaganju al ne znam jel želim pomagat starom rivalu kojem sam sezonama nabijao komplekse ;D znate kak se kaže, nema veze kak je meni al nek susjedu crkne krava :D. šalim se naravno.

može i silva kod mene, riješim se ja tranosa ili vukoje i čak može dobit nešt treninga jer ovu sezonu treniram na dvije pozicije skok šut i 1n1 (ja vam imam svoj princip treniranja pa se uvijek toga držim, šta ćete kad sam pametan :D)

ili imate nekog drugog, samo recite a ja ću razmotrit šta ću još večeras. samo bacajte imena i ideje i recite zašto. nemojte da se patim s nekim tko će možda igrat ak 2 budu ozljeđena i još njih 3 van forme.

da si budemo jasni, želim spasit onog tko će koristit repci

This Post:
00
196358.719 in reply to 196358.718
Date: 8/22/2012 2:21:18 PM
Overall Posts Rated:
9999
Bok,

Merch ti daje i preko 50k ako igrač igra. Ako u repki "statira u kukuruzu" onda dobiješ šipak :-) ( Znam preko Ćurke )
Po meni je Težak ok ako se drži u 9 formi i može biti i starter u repki ( ovisi o izborniku ). Možda nekima ne odgovara da je u repki jer onda njihovi puleni neće igrati ;-) a to se kod prvoligaša osjeti samo tako ako imaš visoke plaće i ovisi ti tih 50k da li si u plusu ili ideš u minus i plaćaš penale.
Pošto ulaziš u prvu ligu imat ćeš više od pola sezone punu dvoranu bez obzira na rezultate.
Sad ti je tu kocka. Ovisi ko ti bude izbornik ovisi o tome da li će ti težak igrati. Dobro razmisli pa odluči.

LP

From: treant

To: Moa1
This Post:
11
196358.720 in reply to 196358.719
Date: 8/22/2012 2:38:13 PM
Overall Posts Rated:
782782
e da vidiš to ti je prava istina, ustvari sve što sam ti napisao je glupost i idiotarija. To sam napravio isključivo zato da moj Ivanković, ibrin Hegedušić i chodin Verbić mogu nesmetano igrati u reprezentaciji kako bi mi mogli zarađivati na merchu.

Anabolic nam svojim primjerom već sezonama pokazuje kako se žrtvuje za reprezentaciju pa je po tom pitanju izuzetno kompetentan za dijeliti savjete i mislim da bi svi trebali slijediti njegov primjer.

From: Moa1

This Post:
00
196358.721 in reply to 196358.719
Date: 8/22/2012 2:38:30 PM
Overall Posts Rated:
637637
ma to mi i je najgore. ja sam se zagrijao jer se tamo na forumima za izbore kukalo za njime i grbešem. pa reko ajd mogao bi ja uzet težaka i ja bi njega otplatio. ne bi ja sebe zatrpavo drugdje na pozicijama. bile bi mi plaće oko 600-700k, pa valjd bi to mogao plaćat u prvoj a da ne brinem hoću li u minus.
samo nema mi smisla spašavat, klub držat na 0 ak će taj igrač biti samo proširenje liste za odabir izbornicima ako se ozlijedi ili zakaže 5 igrača ispred njega. to po meni nema smisla, bar ja tako mislim.
ja sam voljan spasit onog koji je baš potreban repci i za to mi nije žao para.

Last edited by Moa1 at 8/22/2012 2:38:58 PM

From: Anabolic

This Post:
00
196358.722 in reply to 196358.720
Date: 8/22/2012 2:59:17 PM
Overall Posts Rated:
9999
Gle,

Ako hoćeš biti patnik i mučenik možeš kao Noa u 4 ligu i uzeti 3-4 klinca i napraviti od njih reprezentativce pa ti onda mogu skinuti kapu do poda.
Ovako nema šanse jer uzimati dovršene igrače i dignuti ima 10 skilova nije neka nauka. Ja prvo trebam osvojiti prvu ligu pa onda krenuti u egzibicije sa treniranjem reprezentativaca.
Kad si u prvoj ligi skoro 20 sezona nakupiš love dovoljno da možeš opstati i onda su ti reprezentativci nesušni zbog mercha.
Pa što se ne sječaš kako ste dignuli bunu oko Staroste jer ste tada gubili na merchu, nije to bilo tako davno.
A kad sam ja htio kupiti reprezentativca koji je bio skoro pa dovršen tadašnji izbornik mi je rekao da nema perspektivu u repki a gle čuda on već 3 godine igra u repki i jednom prvoligašu puni merc. Zanimljivo.
Budite bar pošteni pa nemojte jadnog čovjeka uvuć u trošak bez veze.
Budući izbornici, izjasnite se! Oće Težak u formi 9 igrati ili neće!

Lp

Advertisement