Na mit szóltok az eddig történtekhez? Nekem elég meglepetés szezon. Rengeteg jó meccsel, és brutálisan jó csapatokkal. A Dallas, GSW, Memphis, SA, Chicago teljesen új szintre emelte nálam az NBA-t a játékukkal. Love-kat még nem tudom hova tenni, mint ahogy a Torontót az Atlantát és a Fővárosiakat sem! OKC befejezte a kosárlabdázást, jön a 2 man show

, ahol abbahagyták ott kezdik újra. Ebből nem lesz rájátszás. LOL! Nem gondoltam volna, hogy a Lakers ennyire szánalmas lesz Kobeval az élen. Eddig se szerettem, de amit most művel, az kritikán aluli. A kutya nem fog oda igazolni amíg az ARC ott hajigál! Nem beszéltem még a Portlandről és a Clippersről, nem semmi a tolakodás azon az oldalon, rengeteg domináns jó csapat van.
Ami számomra a legfontosabb, kiderült, hogy Gasolina tud kosárlabdázni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire über brutál jó lesz nálunk. A szezon pozitív meglepetése. Mind védekezésbe mint támadásba liga elit, jó százalékkal dob, pattanózik mint az állat, hozza a meccseket. Remélem lassan összeáll a csapat végleg. ÉN a Chicagoban hatalmas potenciált látok idén. Nagyon hosszú a pad, a Mirotics, Gibson, Hinrich trió kitenne egy másik csapatban fél kezdő ötöst is.