Dnes nás čeká Rusko. Ani Rusko ještě nemá jisté playoff, v případě, že by prohrálo s náma a za týden v Kanadě, playoff by jim mohlo utéct. Takže očekávám, že nejspíše budou hrát normal, asi si nebudou chtít ničit náladu CT. I když proti Brazílii už CT hráli (a prohráli). My samozřejmě CT hrát budeme.
Co budou hrát Rusové? V útoku hodně sázejí na Rychlou střelbou (Run and Gun), který hráli 4x a po jednom případě použili obě podkošové taktiky. My v obraně vsadíme asi na osobku, zvažoval jsem zonu 3-2, ale nakonec jsem vsadil na to, že ji od nás budou čekat a zvolí třeba jiný útok.
V obraně Rusové docela sázejí na zony, osobku ještě nehráli. Pokud bych si měl vsadit, tak na nás dají 3-2. Nabízejí se tedy hlavně 2 varianty, vsadit na podkošový útok nebo to využít jako test jako si s naším oblíbený rychlým útokem (Push the Ball) povedeme proti téhle zoně, protože si myslím, že ta zona docela funguje na tuhle taktiku, ale rád se budu mýlit.
Navíc jsme si višml, že Rusové obvykle na doskoku taky nijak neexcelují.
Co se sestavy týče, kromě SF jsem měl celkem rychle jasno. Vzhledem k záchranným pracím nebudu nabírat žádné posily na zápas, i když někteří hráči mimo repre mají formu 9 nebo vysokou 8.
Sestava:
PG - Žáček/Šimák/Lindner
SG - Uhrovic/Portavales/Lindner
SF - Vozka/Večeřa/Lindner
PF - Kubeš/Holub/Sedlár
C - Banobre/Hána/Sedlár
Mimo hru zůstane smolař sezony Žalud (kterému se forma drží asi 5 týdnů na 7, i když kromě posledního týdne byly minuty ok), dále Slezáček, který navíc tým opustí kvůli záchranným pracem a Zlatohlávek, který bvl nabrán nově a zatím není v optimální formě.
Last edited by rwystyrk at 5/17/2010 11:09:51 AM