Ez természetesen nem irányul senki ellen, még mielőtt ezt bárki félreértené.
Bár átszámoltam a dolgokat, és úgy tűnik, hogy a szezon végéig legalább meg tudom tartani, de a BB szelleme bármikor bármit átírhat, visszaeshet a nézőszám, a bevétel, jöhet sérülés stb.
Nekem nincs a klubommal már különösebb bajnoki ambícióm, én voltam első ligás egy úgy gondolom, hogy nagyon jó koncepció alapján összerakott csapattal, és csoportharmadik tudtam lenni. Nem igazán motivál egy első osztályú jó szereplés, én a válogatottal szeretnék eredményeket elérni, ahhoz pedig Csopakira legalább addig szükség van, amíg beérik a mostani feltörekvő generáció.
Nyilván ezzel középtávon aláírtam a csapatom végrendeletét, ezen csak részben javítana az, hogyha sikerülne feljutni, akkor annyiból lenne jobb, hogy ezt az eltartási időt meg tudom majd toldani remélhetőleg még egy szezonnal.
Ha nagyon nagy gáz lenne, akkor kész vagyok a farmolásra is Novákkal, amíg bele nem edződik a válogatottságba.
Ez most egy jó cél nekem, és azért ne nyilatkozzunk túlságosan korán a bajnoki esélyekről, az előző szezonban már megtapasztalhattam a saját bőrömön azt, hogy nem minden az alapszakasz győzelem. Többek között azért sem jut most több Kristóf eltartására, mert az előző szezonban megpróbáltam az azonnali visszajutást egy ahhoz még sovány csapattal, és nagyot buktam az átigazolási piacon, valamint a bérekre is rengeteg elment.