Na externím vůbec nic není. Od té doby co Maxson smazal původní externí forum, tak fungujeme bez externího fóra. Bigfive založil nové, ale nenašel se byť i jeden jediný manažer, který by reagoval na moji výzvu a měl zájem o to, abych dával info na externí. Takže o externím se vůbec nemusíme bavit, jde o uzavřenou kapitolu.
O NT není vůbec zájem, takže podle mě je jedno, jestli něco budu dávat sem nebo někam jinam. Kdyby zájem byl, dávno by si manažeři našli cestu na původní externí fórum, kde kromě NT trenérů stejně přispívali max. 3 lidi. Když se tu řešily s prominutím sračky, každý měl potřebu se vyjádřit. Ale když jsem nedávno nahodil skilly jak směřovat v tréninku NT hráče, tak se to obešlo bez jediné reakce! Tady je jasně patrý zájem o NT :)
Jinak nezlobte se na mě, ale dávat sem dopředu info o tom s jakou budeme hrát sestavou a jakou taktiku, nejlépe ještě s nasazením je opravdu nonsens. Repre už dávno izovolovaná je, takže já rozhodně nikoho neizoluju. Nedělám si žádné iliuze, nebýt pár manažerů, na kterých naše repre stojí, jde vývoj spíš od desíti k pěti...