Já nemůžu za to, že jsi vztahovačný a dělá Ti problém číst. Psal jsem o diskuzi tady (myšleno obecně) a na chatu s Tebou (myšleno s Tebou). Dál asi není potřeba rozebírat, že sis sám připsal, co nebylo myšleno na Tebe.
Nicméně v tuto chvíli mohu říci jednu věc, projekt "monstra" se pozastavuje z mé strany, dokud mě zde veřejně nepřesvědčíš, že má smysl.
A to z důvodu, že mi opakovaně nejsi schopen odpovědět na otázku, kdo se o ty hráče bude starat, kdo je bude živit, až budou mít platy 250k a více? (A místo toho tvrdíš, že nejsem ochoten připustit změny v koncepci a jen říkáš udělejme monstra a uvidíme, ono to nějak dopadne.) Kdybychom chtěli, můžeme mít monstra (platově, skillově jsou to často už teď docela pěkní hráči) docela rychle, stačilo by současným reprezentantům (Banobre, Kubeš, Holub, Sedlár ale i třeba ještě dále Hána, případně pár dalších na hraně NT) rychle dle libosti nechat dotrénovat IS, ID, REB a netrénovat nic jiného.
Takže mám na Tebe 2 otázky:
1. Jak budeme tyto hráče živit?
2. Jakou si představuješ úroveň IS, ID, REB, SB těchto hráčů po vytrénování? Zvol si kolik chceš variant monster, jestli si tam chceš přidat nějaké vnější skilly, tak prosím.
Jinak já teda zásadně nesouhlasím s tím, že na perimetru jsme v pohodě a problém máme pod košem. Vidím to přesně naopak.
Last edited by rwystyrk at 5/17/2010 2:27:35 PM