Φίλε μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Δυστυχώς η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη. Η πρόκριση δυσκόλεψε μετά την ήττα με το Ισραήλ εντός, όταν ο Τσόκανης δεν έπαιξε στην κίνηση όπως θα έπρεπε, βάσει χαρακτηριστικών και αγωνιστικής κατάστασης.
Τώρα με 3 ήττες ήδη, θέλουμε μόνο νίκες και να δούμε αν το point average θα μας επιτρέψει να πλασαριστούμε στους 32.
Με οποιαδήποτε ήττα βέβαια αποχαιρετούμε και μαθηματικά την πρόκριση.
Στη σεζόν αυτή δηλαδή απέτυχα είτε μου το προσάψουν σαν κριτική, είτε μου πούνε "δεν πειράζει, μπράβο".
Είμαι πολύ πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου ακόμα και από τον πιο σκληρό επικριτή μου.
Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι μας, μαζί και τα παιδιά που "κρίνουνε" ότι μπορεί να είναι πιο έμπειρα από μένα σε συγκεκριμένες πτυχές του παιχνιδιού, κυρίως τεχνικής φύσεως, αλλά η Εθνική είναι διαφορετική τελείως κατάσταση. Οι δε παγκόσμιες κατατάξεις κάποιες φορές είναι πλασματικές.
Το Μεξικό δεν έπρεπε να είναι 10 θέσεις πιο πάνω από εμάς και η Ρωσία δεν θα έπρεπε να είναι τόσες πιο κάτω.
Εμείς δε, με μία νορμάλ κλήρωση, θα πιάναμε με ευκολία την 20η θέση φέτος.
Τι πραγματικά πετύχαμε φέτος? Εκτός από τη βοήθεια του JohnnyB, του Τυφώνα και του Λύγκα, προσθέθηκε και η τεχνική ανάλυση του Γιώργου (Mamuwalde) από τη δική μας Α1. Οπότε το επιτελείο πλήθυνε με ουσιαστική βοήθεια.
Το μέλλον είναι πολύ πιο ευοίωνο κι ας αποτύχω στη φετινή χρονιά.
Όσο για την στήριξη στο πρόσωπό μου, φαίνεται από το 66% της δημοτικότητάς μου. το οποίο βέβαια με ακολουθεί από τις πρώτες μέρες της ανάληψης των καθηκόντων μου.
Περιμένω πάντως και τις εκλογές για να δω ποιοι θα θελήσουν να αναλάβουν την ευθύνη του πάγκου.
The secret of communication lies in defeat...