BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA II.

NBA II.

Set priority
Show messages by
From: kaygee
This Post:
00
244403.719 in reply to 244403.718
Date: 11/16/2014 8:41:00 AM
Overall Posts Rated:
173173

Elnézést, ha esetleg repost lenne, vagy más ismernétek (meg a cikk sem éppen mai már), de azért nem semmi, elég tanulságos.

http://www.complex.com/sports/2012/11/the-20-greatest-pla...

Nyilván nagyon ki van sarkítva, és lehet, hogy helyenként túloz, de érdekes olvasmány.

This Post:
00
244403.720 in reply to 244403.719
Date: 11/16/2014 2:30:20 PM
Overall Posts Rated:
173173
Könnyen megeshet, hogy a Denvernél lesz a szezon első edzőváltása.

This Post:
00
244403.721 in reply to 244403.720
Date: 12/8/2014 7:26:41 AM
Overall Posts Rated:
411411
Na mit szóltok az eddig történtekhez? Nekem elég meglepetés szezon. Rengeteg jó meccsel, és brutálisan jó csapatokkal. A Dallas, GSW, Memphis, SA, Chicago teljesen új szintre emelte nálam az NBA-t a játékukkal. Love-kat még nem tudom hova tenni, mint ahogy a Torontót az Atlantát és a Fővárosiakat sem! OKC befejezte a kosárlabdázást, jön a 2 man show, ahol abbahagyták ott kezdik újra. Ebből nem lesz rájátszás. LOL! Nem gondoltam volna, hogy a Lakers ennyire szánalmas lesz Kobeval az élen. Eddig se szerettem, de amit most művel, az kritikán aluli. A kutya nem fog oda igazolni amíg az ARC ott hajigál! Nem beszéltem még a Portlandről és a Clippersről, nem semmi a tolakodás azon az oldalon, rengeteg domináns jó csapat van.

Ami számomra a legfontosabb, kiderült, hogy Gasolina tud kosárlabdázni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire über brutál jó lesz nálunk. A szezon pozitív meglepetése. Mind védekezésbe mint támadásba liga elit, jó százalékkal dob, pattanózik mint az állat, hozza a meccseket. Remélem lassan összeáll a csapat végleg. ÉN a Chicagoban hatalmas potenciált látok idén. Nagyon hosszú a pad, a Mirotics, Gibson, Hinrich trió kitenne egy másik csapatban fél kezdő ötöst is.

This Post:
00
244403.722 in reply to 244403.721
Date: 12/8/2014 10:20:46 AM
Overall Posts Rated:
173173
Mindkét Gasolina.

From: Bandi99
This Post:
00
244403.723 in reply to 244403.722
Date: 1/28/2015 3:49:25 PM
Overall Posts Rated:
3232
Az eddigi nagy halom sérült, továbbá Teletovic és Jennings után szabadon:
NBA: Hospital happens here...

This Post:
00
244403.724 in reply to 244403.723
Date: 2/19/2015 4:33:53 PM
Overall Posts Rated:
8181
Követtétek a trade deadline előtti történéseket? Ezek megőrültek :)

This Post:
00
244403.725 in reply to 244403.724
Date: 2/20/2015 2:16:24 AM
Overall Posts Rated:
3232
Én egy órával a vége előtt hagytam abba, akkor még arról volt szó, hogy Jack megy Detroitba...
Van Gundy komolyan mondom megőrült! Mi a lósz@rt csinált a csapatból?
Reggie Jackson egy nagy rakás. Most kihajigálta a tripladobókat, kicsit, közepeset, nagyot. Gratulálok, kaptunk egy Prince-t, akivel nyilván nincs semmi bajom, de ő sem lesz már fiatalabb. Legalább Butlert vágta volna ki a fenébe, mert ő aztán semmit se csinált, nem is fog. Csodálatos. Sztem senki sem harapta volna le a fejét, ha nem kerülnek be a PO-ba, főleg Jennings sérülésével, de így, ha nem változik, sikerült elásni pár évre a csapatot. Ha valaki kicsit bennfentesebb, vagy vhol olvas vmit az indokokról, az megoszthatná velem.

Az is jót tesz az amúgy is szellős keretnek, hogy két játékos jött négyért.

A többiről:
A Phillynél is csak hülyék dolgoznak, de ez legalább nem meglepő.
A Boston jól járt. Az OKC nagyon jól járt. A PHX miután Dragic megkavarta a kavarnivalót, sztem. elég ramatyul oldotta meg: az egy dolog, hogy Dragicék mentek, az a trade teljesen elfogadható, de Thomast miért kellett elcserélni, főleg Thortonra?
A másik nyertes a Portland. A maradék sztem nagyjából egálra jött ki. Garnett keretbe foglal.

Az már csak hab a tortán, hogy így szétbarmolta a fantasy-s csapatomat is, vagy lehet hogy Augustin kezd Westbrook helyett? Együtt nem igazán tudom elképzelni őket, de láttunk már csodákat.

Last edited by Bandi99 at 2/20/2015 2:36:51 AM

This Post:
00
244403.726 in reply to 244403.725
Date: 2/20/2015 5:22:25 AM
Overall Posts Rated:
2222
A Detroit nagyon is jól járt. Jennings sérülése elég súlyos,az ilyen után nagyon ritkán tudják a játékosok ugyanazt hozni,mint előtte Reggie Jackson meg potenciálisan akár jobb is lehet,mint Jennings. Bármikor lehet találni olyan kiegészítőket,amiket kiküldött SVG.
A Bucks,Boston,OKC jól járt szerintem is. A Philly 2016-ra építkezik.

Nálunk elég nagy jövés-menés volt. Dragic sokat esett a Suns szurkolók szemében,és nem elsősorban a miért miatt,hanem a hogyanért. Knight még csak 23,szerintem be fog válni. Thomasért kaphattunk volna többet is,az a trade kicsit el lett kapkodva,de valószínűleg nem volt már elég idő.

From: Cimi

This Post:
00
244403.727 in reply to 244403.725
Date: 2/20/2015 6:19:37 AM
Overall Posts Rated:
146146
A phili ugy hülye ahogy van. Mcw brutál játékos még ha dobni nem.is tud. Lesz ő 20 pont 8 pattano 9 assist átlagon az azért meg nem rossz. milyen játékost akarnak ezek? Fiatal multis ügyes. Egyszerűen nem.értem

To: Cimi
This Post:
11
244403.728 in reply to 244403.727
Date: 2/20/2015 7:19:23 AM
Overall Posts Rated:
173173
A Phillynél is csak hülyék dolgoznak, de ez legalább nem meglepő.

A phili ugy hülye ahogy van. Mcw brutál játékos még ha dobni nem.is tud. Lesz ő 20 pont 8 pattano 9 assist átlagon az azért meg nem rossz. milyen játékost akarnak ezek? Fiatal multis ügyes. Egyszerűen nem.értem

Szerintem mindketten tévedtek. Egyrészt elküldték a tipikusan semmire sem jó KJ-t, akit folyamatosan akkora tehetségnek harangoznak be, hogy ki sem látszik a nagy semmittevésből. Totál kuka, de persze lehet, hogy rámcáfol a sors. A magam részéről jobban szeretem az olyan játékosokat, akik szép csendben teszik a dolgukat, mint hangosan nem csinálnak semmit. 9 pontos átlaga volt egy olyan csapatban, amelyikben kis túlzással bárki bármikor azt dob rá, amit akar, leginkább mellé. Beleértve őt is.

Na MCW, aztán meg a másik, akit úgy vágtam volna ki a keretből, ha én vagyok a GM, mint a macskát sz.ni. Bocs, hogy ezt mondom, de nálam egy irányító pattanó statja lényegtelen, mert az nem az ő dolga. Megszedik azt a többiek, ezzel nálam nem nagyon tud villantani. Emellett az intelligencia szintje olyan szinten veri az eget, hogy 15 (!) mezőnykísérlete van meccsenként (nulla önkritika) ezzel a dobószázalékkal, fejlődés ebben a nulla (vagy inkább a mínusz 1). Nem mondom, hogy nem lehet ráncba szedni, de attól, amit írsz róla, nagyon messze van (én szerintem ha statban hozza is majd ezt a szintet, több megy majd el a réven, mint ami a vámon bejön). A bőven 4 feletti eladott labdáról már nem is beszélve. Annyi legyen a mentségére mondva, hogy egy olyan csapatban dob így, ahol nem verdesi az eget a dobóteljesítmény amúgy sem. Természetesen csak saját vélemény, de ő nem fogja azt beváltani, amit sokan várnak tőle. A Bucks várhatott volna még egy kicsit, amíg beérik a kerete, Middleton, Henson, (Parker?) elég ígéretesek, és még ha Knight nem egyszer Shaqtin' esélyes is volt, szerintem jobb játékos, mint MCW. Ebbe én nem nyúltam volna bele egyelőre.

McGee a szükséges rossz, őt ki kell majd vágni, ráadásul sokat keres.

Ellenben a Sixers megszerezte Canaan-t, aki szerintem őstehetség, és éppen most készült a Rockets teljesen elásni. Érdekes, hogy másodszor húz a Sixers bele a Rockets által kínált borítékos sorsjegyekbe, az első nyert feliratú Covington volt... Ez is az lehet, ha Canaan bokája egészséges, az nálam sokkal nagyobb kérdőjel, mint a tehetsége.

Összességében McGee nyilván baromság volt, de így, hogy MCW elment és Canaan jött a helyére (már ha oda szánják, remélhetőleg igen), akkor a hozzá jövő pickekkel a Sixers nagyon nagy nyertese lehet ennek. Aztán persze ki tudja, lehet, hogy Kidd keze alatt MCW-ből MVP lesz, Canaan-ból meg semmi, de nem törnék pálcát ennyire egyértelműen ezek felett trédek felett, mint ti.

Last edited by kaygee at 2/20/2015 7:33:13 AM

This Post:
00
244403.729 in reply to 244403.728
Date: 2/20/2015 7:30:00 AM
Overall Posts Rated:
173173
Az OKC viszont jól tette, hogy feltöltötte a padot, nagyon durván megnőttek az esélyeik. Kiket hoztak ahhoz képest, akik mentek, te jó ég.

Advertisement