A Cajasol folytatja a sort:
Kezdjük a kupánál: a kupában a 7. fordulóig jutottunk, ezzel klubcsúcsot állítottunk fel. Itt sem voltunk messze attól hogy nyerjünk, de végül hosszabbításban alulmaradtunk magasabban rangsorolt ellenfelünkkel szemben.
Ami a bajnokságot illeti az elért 18 győzelem és 4 vereség kifejezetten jónak mondható, bár lassan kellene majd a feljutásra is gondolni, elvégre itt kezdtem a játékot, azóta se fel se le nem jutottunk:D A 4 vereségből az Utolshowtól elszenvedett vereség borítékolható volt, talán az aránya kissé túlzás volt. A Phoenix oda-vissza megvert minket, az első meccstől mindenképp többet vártam volna mint ami lett belőle. Az utolsó fordulós TV-s meccs pedig már többnyire a tartalékolásról szólt, bár ha kicsit megfontoltabb vagyok akár lehettünk volna mi is az első helyen. De így hogy ha eljutunk az elődöntőbe nem biztos hogy idegenben olyan esélytelenek lennénk majd... Talán a Jailhouse elleni hazai fiaskó kicsit váratlan és érthetetlen volt számomra, de el kell ismerni a Jailhouse nagyon szépen teljesített ebben a szezonban, de ha meg kéne nevezni a negatív meglepetését a szezonnak akkor az mindenképp a Sugerabugera szereplése lenne.
Következő szezonra pedig kicsit átalakítom a keretet, visszaváltok centeredzésre, az irányítóedzés nem igazán jött be nekem.
Távozni fog a csapattól Rémi Rossi, Roland-Axel Ziener, Mecislovas Laurutenas, Dally Halliday.
Ami az érkezőket illeti: beszáll a csapatunk is az U21-es Bázis programba, ami azt jelenti egy válogatott esélyes centert fogunk venni, illetve Zienert úgymond elcserélnénk a korábban a cobodomban játszó Németh Krisztiánra. Továbbá Irányító, és egy Erőcsatár érkezésre biztosra vehető, a centerposzt pedig függ a drafttól...
A hosszú értékelés és a jövő bemutatása után sok sikert kívánok minden rájátszásban érintett csapatnak mind alul mind felül! :)
David245