bb srbija, kao i uvek! :P
mozda i stoji da je losh odabir taktike u startu doveo do loshije kosh razlike u odnosu na letonce i shvajcarce, mozda i stoji da je odabir taktike za poslednju utakmicu bio losh, mozda je i bila bolja varijanta pustiti letonce, a onda udariti svim silama na shvajcarce (shto sam skoro i ja predlagao), ali to je opet glumljenje generala posle bitke... po meni, to je verovatno i najgora titula koju neko moze da preuzme
da je neko ponudio skor 6-1 pred pochetak kvalifikacija, verujem da bi svako to potpisao (jbg, ipak shvajcarci i letonci nisu naivne ekipe)... pretpostavljam da je i cena pobede protiv jednog od njih i bila loshija kosh razlika, kao i poraz od druge reprezentacije od njih dve... uostalom, po skoru smo 11. reprezentacija u evropi u ovim kvalifikacijama, iako (na nashu nesrecu) bilo je i onih koji su sa skorom 5-2 ishli dalje... dakle, ipak bih rekao da je ovo uspeh
mislim da je veci razlog nasheg stalnog klizanja u ovim kvalifikacijama ipak nedostatak boljih igracha... tachnije, mi imamo kvalitetne mlade igrache, ali drugi imaju kvalitetnije, te mi stalno kaskamo za njima - bukvalno recheno, svake sezone podizemo kvalitet igracha, ali taj kvalitet kasni 2 sezone za najjachim reprezentacijama iz evrope... dakle, treba vishe poraditi na novim talentima, treba najjachi nashi timovi da kupuju nashe hof-ove i da ih treniraju do iznemoglosti, a tek onda da ochekujemo neshto