Kada pominjemo repku i izbore, svi se hvataju za Sirka. Vidi,kao sto je Popaj(mislim da je on) rekao, Sirko se nece kandidovati na ovim izborima.
Dumba, da li si ti video igrace u nasoj repki(A tim)? Mislis da nije moglo da bude vise kvalitetnih igraca?
Nije bitno koliko ima menadzera, vec kako se radi sa igracima koje imamo. Pre 3-4 sezone su i druge zemlje imale mnogo manje korisnika, tako da to nije neko opravdanje. A samim tim sto trazis opravdanje, znaci da je posao mogao biti kvalitetnije odradjen.
i, opet da ponovim, drago mi je sto si upucen u reprezentativna desavanja na BB-u.
Blago tebi ako ti je drago zbog ovoga. A da znas da sam vise utakmica reprezentacije ispratio od tebe 100%.
Aj objasni mi kako nije bitno koliko ima menadzera? Ti bi uzimao i igrace iz bot timova da igraju u reprezentaciji i dogovorio se sa botovima sta da treniraju. NARAVNO da je bitno koliko menadzera ima jedna zemlja. Jer mi smo sad na 1 000 korisnika, a neki su na tom broju bili i pre 5 sezona, pa su sad toliko ispred nas (mada smo dokazali da i sa manjkom igraca mozemo da polufinala). Sad je vec lakse za rad, jer imamo skoro pune IV lige, a do juce i treca je bila poluprazna. A sad kad nadjes nekog dobrog klinca koji se nalazi u timu koji se ne loguje imas nacin da ga sacuvas. Da li znas koji je to nacin?
A igrace iz bot timova ne mozes da pozoves u repku.
Vidis ti si mozda vise utakmica ispratio od mene jer neko mora i da radi u to vreme, pa nije bas stalno u mogucnosti da sedi pred kompom.
A ja sam 100 000 000 000% utakmica vise ispratio od tebe tokom nedelje uvece. Da li znas sta se radi nedeljom uvece?
I opet da ponovim, imas fantasticno predstavljanje i fantasticno razradjen program za mladu reprezentaciju, koji si na neverovatno ubedljiv nacin prezentirao ljudima. Hvala ti opet na tome.