Fasciniram sam kakav pristup imaš košarci jer uzimaš gotovo sve u obzir što drugi niti ne pogledaju npr.neko gleda da ima čim veće plaće i takve gluposti,a ti mudro igraš.Jedan od takvih sam i ja pa si me uistinu prosvijetlio kada si mi na moj tag kopirao onaj link kada si Cibonu Knin pobijedio na slobodna bacanja.
Stvarno si me prosvijetlio i hvala ti zbog tog valjda se zato zoveš Svijetlost Brod.
Pokušat ću se više sprijateljit s tobom pa možda podijeliš to svoje drugoligaško iskustvo samnom.Pozz:)
to je samo dokaz kako su dobro osnivičai buzzera napravili posao. znači da nije bitno koliku plaću imaju. bitnije je da su kompletniji igrači. i očito igra uzima sve u obzir a ne samo tko koliku plaću ima. moji su iskoristili ono u čemu su bili bolji od cibone knin a očito nisu bili toliko lošiji u kad bi usporedio plaće nekih igrača, npr. marcelić je imao preko 70 000 plaću a čuvali su ga moji centri od 10 000. samo napravi svestrane igrače i izdržljivost sredi i vidjet ćeš promjene.
ja sam dosta igrača promjenio i sad bi opet trebao sređivati izdržljivost i slobodna.
ja sam dvije sezone u III.4 ligi završio na 5. mjestu i tada sam sredio slobodna i izdržljivost. i u trećoj prošao dalje a da sam promjenio mislim jednog igrača, a možda niti jednog. ispalo je da trening stamine i slobodnih na kraju sezone bilo dovoljno da ja u 3. sezoni III.4 lige prođem dalje.
ak trebaš šta pitati slobodno pitaj. ja ću rado podijeliti svoj način rada i iskustvo koje imam (ak ga imam). možeš pita ovdje a i preko PM ako želiš da ostane privatno.
evo naša polufinalna utakmica te iste sezone
(26016371), opet sam nadigran, on 20 šuteva više. ja slobodna gađao 27-32. nije slična onoj utakmici jer sam u ovoj na poluvremenu ima +39. al opet je imao puno više šuteva od mene i ja sam dobio. i to prelagano. bilo je i preko +40 u jednom trenutku.
al eto u dvije tekme kući protiv njega on je imao u jednoj 20 šuteva više a u drugoj 34 šuta više i nije mu pomoglo. i domaći teren igra veliku ulogu + pred doigravanje nabavio sam PR-managera s specijalnošću prednnost domaćeg terena ako to išta znači. al činjenica je da sam u polufinalu puno jednostavnije dobio. sad jel radi PR-a ne znam al ekipe su bile iste i entovi. znam za ent jer smo ja i on pričali pred našu tekmu i uspoređivali.
Last edited by Moa1 at 1/14/2011 4:53:58 PM