BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Πως έχασα αυτό το παιχνίδι;

Πως έχασα αυτό το παιχνίδι;

Set priority
Show messages by
From: Tomygun

This Post:
00
176733.73 in reply to 176733.72
Date: 2/19/2012 6:34:40 PM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
File ola afta pou les den isxyoun.
8a eprepe na deis tin omada mou gia na katalabeis.
Kanena apo afta pou eipes den itan etsi.
Psilos me mpasimo 7 kai sout me Alma 7 kai kontos me 16 sout me alma alla 12 mpasimo.
kai genika i omada mou einai poly isorropimeni.
Kai ksanalew den exw asso stin perimetriki tou psilou alla 6.
To mono pou 8a mporousa na pw einai oti den exw ton super paikti stis tapes alla exw mono enan katw apo 6.
Asso exw mono sta rebound enos anaplirwmatikou.
Etsi mou erxetai na bgalw oli tin omada trasfer list na deite poso eksw peftete.
Kai kala na xanw alla edw xanw me katebasmena ta xeria.

This Post:
00
176733.74 in reply to 176733.72
Date: 2/19/2012 6:49:09 PM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
As to afisoume edw to 8ema.
Egw exw sxhmatisei tin apopsi mou gia to paixnidi.
Kratw afto pou eipe o Legend pio panw oti mono 8ewries 8a parw.
Se ligo 8a mou peite oti mpike o Lin kai ekane magika.
Efxomai pio fysiolgika apotelesmata se olous.

This Post:
00
176733.75 in reply to 176733.74
Date: 2/19/2012 7:08:29 PM
Overall Posts Rated:
302302
εγω παντως ηδη στον εναν ψηλο σου εχω βρει 2 τρυπες...σαν εθνικος προπονητης εχει περασει απο τα χερια μου...τωρα ο αλλος τι και πως ακριβως δεν μπορω να ξερω

οπως και να εχει αφυσικο ή μη το αποτελεσμα οπως λενε και οι προπονητισκοι (βλ μαμου) κοιταμε την επομενη μερα...παιχνιδι με το παιχνιδι και αλλα τετοια συγκινητικα

This Post:
00
176733.77 in reply to 176733.76
Date: 2/20/2012 4:39:44 AM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Kala kai emena mou tin dinei i ektimhsh sou...

Katarxas den einai emfanes oti exei kaliteri omada apo emena.
Mporei na exei alla oxi oti einai kai emfanes.
Defteron den eipa oti i8ela na ton dialysw kai na ton kerdisw kai stin edra tou.
Afto pou grafw einai oti den ftanei pou exasa alla exasa kai me 15 pontous.
Triton pou eides oti pianei kaliteres apodoseis?
Mporei na exei piasei se enan dyo paiktes.Exei kai dyo anaplirwmatikous pou paiksane 9 lepta me aksiolofhsh 7.
Emena oi anaplirwmatikoi mou giati den paiksane parapanw afou kourastikan oi basikoi?
Stin edra mou giati pire 10 parapanw boles?
Telos pantwn eipa kai se pio panw post na to stamatisoume edw giati mono 8ewries mporei na eipw8oun.
Kali synexeia.

This Post:
00
176733.78 in reply to 176733.77
Date: 2/20/2012 5:06:23 AM
Overall Posts Rated:
129129
Να σταματησουμε να προσπαθουμε να δωσουμε εξηγησεις σε ενα νημα που προοριζεται γι αυτο,και να αποδεχτουμε οτι φταει το παιχνιδι...Λογικο.

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
176733.80 in reply to 176733.79
Date: 2/20/2012 5:19:33 AM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Exw na kerdisw sto ponto edw kai kati season.
Mono pou les gi afto ton paragonta "tyxi" shmainei oti i mixani kanei kai ligo oti 8elei.Ara mporw na ta balw kai me aftin.

Oso gia ton gm-james Bond egw to anebasa to paixnidi alla epeidi den me ikanopoioun oi apanthseis min asxoleise allo.An 8es to kanw kai delete.
Den sou eipa na stamathseis genika na kaneis kritiki.

Alla afta ta emfani pou mou grafei o matsas den einai gia kanenan emfani.
Isa isa pou einai poly polyploka kai eksartwntai apo pollous paragontes opws leei kai o idos.

This Post:
00
176733.81 in reply to 176733.79
Date: 2/20/2012 5:26:25 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Θα συμφωνήσω μαζί σου, μιας και σίγουρα ξέρεις καλύτερα κάποιες παραμέτρους, που εμείς που βρισκόμαστε σε μικρότερες κατηγορίες μπορεί να μην γνωρίζουμε με μια σημείωση όμως. Πρώτα απ' όλα ξεκαθαρίζω ότι δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του παιδιού, μιας και δεν ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας του επακριβώς, ούτε του αντιπάλου, από τον οποίον έχασε. Γνωρίζουμε όμως ότι το παιχνίδι τελευταία δεν είναι καθόλου, μα καθόλου σταθερό και δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Συνεπώς, θα φαινόταν λογικό να απορεί το παιδί γιατί έχασε, ίσως θεωρώντας ότι και αυτό αποτελεί μια ακόμη -από τις πάμπολλες τελευταία- δυσλειτουργία του παιχνιδιού. Γενικότερα έχει ακουστεί ότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν υπάρχει λογική νίκης μιας ομάδας απέναντι σε μια άλλη, όση τύχη και αν έχει αυτή και όσους ανασταλτικούς παράγοντες και αν έχει η άλλη και αυτό νομίζω ότι ήθελε, πιθανόν, να αναφέρει ο tomygun. Όλους μας πειράζει, όταν χάνουμε, είναι λογικό. Το θέμα είναι ο τρόπος και δυστυχώς το παιχνίδι πολλές φορές δεν σε πείθει για την ορθότητά τους. Στο θέμα της προπόνησης υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο, άρα με την ίδια λογική γιατί να μην επηρεάστηκε και η μηχανή όσον αφορά στην ορθότητα των επιλογών της για τον νικητή ενός αγώνα; Όλα εδώ μέσα παίζονται με συγκεκριμένους αλγόριθμους. Άρα γιατί να μην επηρεάστηκε συνολικά το αλγοριθμικό σύστημα του παιχνιδιού, αφού η προπονηση λ.χ. έχει πρόβλημα; Επίσης, πόσες φορές παιδιά έχουν διαμαρτυρηθεί ότι ενώ έβαλαν συγκεκριμένες επιλογές η μηχανή έκανε άλλα αντί άλλων; Θεωρητικά έχεις δίκιο, απλά θα ήταν καλό να μην βάζεις και το πιστόλι στον κρόταφο.

From: nikos64

This Post:
00
176733.82 in reply to 176733.80
Date: 2/20/2012 5:31:16 AM
Overall Posts Rated:
303303
αυτο που αντιλαμβανομαι εγω απο το παιχνιδι σου ειναι οτι το λοου ποστ φαινεται να μην τοχει η ομαδα σου , το να παιρνει τις περισσοτερες προσπαθειες ο ποιντ σου κατι σημαινει , ο σεντερ χαμενος στην τελευταια θεση απο αποψη σουτ ...
και δεν ξερω τι λεει ο ματσας αλλα το παιχνιδι με τιποτα δεν θα γινοτανε ντερμπυ μειωσες την διαφορα στην τελευταια περιοδο λογω των αλλαγων .....
τωρα το γιατι δεν επαιξε καλα η ομαδα σου εγω μονο οταν την βλεπω μπορω να εκφερω μια γνωμη

Advertisement