BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > ερωτήσεις για newbies part V

ερωτήσεις για newbies part V (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Green
This Post:
00
207527.72 in reply to 207527.71
Date: 2/14/2012 2:21:21 PM
Overall Posts Rated:
88
na rwthswto ntelirio en8ousiasmou kata thn anodo mia omadas g poso diarkei ? m endiaferei apo apoyh eispra3ewn eishthriwn ...mono g t prwta paixnidia g thn prwth sezon???

This Post:
00
207527.74 in reply to 207527.73
Date: 2/14/2012 5:13:10 PM
Overall Posts Rated:
2626
Όχι ρε φίλε! Πάλ μ_____ έκανε ...... Ευχαριστώ.

This Post:
00
207527.75 in reply to 207527.74
Date: 2/15/2012 6:49:26 PM
Overall Posts Rated:
173173
στα πλαίσια της γενικής κάθαρσης που μας διακρίνει όλους στην ελληνική κοινότητα φέρνω εδώ την συζήτηση αυτή για να αφήσουμε το νήμα της εθνικής όσο πιο καθαρό γίνεται :P
Παίρνω λοιπόν την ερώτηση που έκανες :

Νομίζω ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστό νήμα με τα θέματα της προπόνησης γιατί εδώ θα ψιλοχαθούν πιστεύω...Έχω και δύο ερωτήσεις...

1)Για να προπονήσουν τα γκάρντς μπάσιμο πρέπει να τα προπονούνται σε θέσεις 3 και 4 ή γίνεται και στο ασσόδυο...?
2)Επειδή αναφερθήκατε και στους μισθούς των παικτών της εθνικής θα ήθελα κατα προσέγγιση να γνωρίζω πώς περίπου με το πρόγραμμα προπόνησης που προτείνεται θα αυξάνεται ο μισθός ανά ηλικιά....Αλλά επειδή αυτό μου φαίνεται αρκετή δουλειά πείτε ανά κατηγορία μέχρι ποια ηλικία αντέχει μια ομάδα να προπονήσει ένα παίκτη εθνικής...Για παράδειγμα μια ομάδα της 4ης (αν την ενδιαφέρει και η πορεία της) δεν νομίζω έτσι όπως τα βλέπω να μπορεί να προπονήσει μετά τα 22 (λόγο μισθού...) Απλά θεωρώ ότι καλό είναι μια ομάδα πριν ξεκινήσει να προπονεί,να ξέρει και το πλάνο-πλαίσιο που θα κινηθεί....

1) Το μπάσιμο προπονείται με την προπόνηση Ένας σε Έναν και ναι γίνεται και στις θέσεις 1 και 2.

2) Η δεύτερη ερώτησή σου είναι λίγο παράξενη στο να απαντηθεί... η ιστορία για να προπονήσεις έναν παίκτη για την μεγάλη εθνική ξεκινάει ως εξής... έχεις έναν 18χρονο είτε από ντραφτ είτε τον αγόρασες με προοπτική σουπερσταρ και πάνω. Αγοράζεις γυμναστή επιπέδου 5 και πάνω και ξεκινάς τις προπονήσεις. Κάθε ομάδα ανεξαρτήτου κατηγορίας νομίζω μπορεί με σωστές κινήσεις να το καταφέρει αυτό και να προπονήσει τον παίκτη μέχρι την ηλικία των 21 όπου αν όλα πάνε καλά ο παίκτης κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μέλος της U21. Σε εκείνο το σημείο πολλά παίζουν ρόλο για το πως θα συνεχίσεις... Αρχικά η συμμετοχή στην U21 σου δίνει επιπλέον εμπορικά έσοδα. Σε περίπτωση που έχεις καταφέρει να ανέβεις κατηγορία μπορείς να συνεχίσεις την προπόνηση του παίκτη απρόσκοπτα μιας και τα παραπάνω έσοδα μπορούν να καλύψουν τον μισθό , σε περίπτωση που είσαι στην 4η κατηγορία που ρώτησες συγκεκριμένα μπορείς να τον κρατήσεις όσο περισσότερο μπορέσεις και να συνεχίσεις την προπόνηση του παίκτη σου για 1-2 σεζόν ακόμα και να τον πουλήσεις στα 22-23 του για παράδειγμα σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας που μπορεί να τον συντηρήσει και να τον προπονήσει (καλό θα ήταν με την συνεργασία του προπονητή της εθνικής ή της εθνικής U21 ώστε ίσως βρεθεί αγοραστής που θα συνεχίσει την προπόνηση). Παράδειγμα παίκτη που πέρσι έπαιζε στην U21 και φέτος αγοράστηκε από μεγαλύτερη ομάδα είναι ο Harris Krommidas (18033286) και λογικό μιας και εκτοξεύτηκε ο μισθός του σε μια σεζόν και ούτε ομάδα της 2ης κατηγορίας δεν ξέρω αν θα τον άντεχε.
Όπως είπε και ο Mamu , υπάρχουν ομάδες που θα δώσουν αρκετά λεφτά για έναν 23χρονο καλά και σωστά προπονημένο και θα συνεχίσουν την προπόνηση για να τον φτάσουν εθνική.

Τα παραπάνω όπως είπες είναι για ομάδα που έχει και βλέψεις πρωταγωνιστικές και ανόδου... υπάρχουν όμως και περιπτώσεις (που βρίσκονται σε αστικές περιοχές και όχι σε αγροτικά λιβάδια) όπου αποφασίζουν απλά να προπονήσουν έναν παίκτη για εθνική , τουλάχιστον στην U21 , και έτσι επενδύουν σε 6αρι γυμναστή κτλ κτλ.

Δυστυχώς δεν νομίζω να μπορούν να βγουν ακριβώς αριθμοί για μέχρι πόσο μισθό αντέχει μια ομάδα της 3ης ή της 4ης κατηγορίας.

Ελπίζω να σε κάλυψα...

This Post:
00
207527.77 in reply to 207527.10
Date: 2/16/2012 2:46:01 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας,

Πώς βλέπετε αυτόν τον παίκτη; Είναι ξένος. Αξίζει να προπονηθεί; Το λέω, γιατί προπονώ 3 έλληνες σε μονή θέση και αν πρέπει να προπονήσω αυτόν ένας από εκείνους ίσως φάει πόρτα. Eπίσης, να ρωτήσω αν συμφέρει να προπονείς 2 θέσεις ή 1 αν έχεις λίγες πιθανότητες για Εθνική και ποιό κατά την άποψη σας είναι καλύτερο για την ΟΜΑΔΑ μου.

Υ.Γ. Εσύ θα μου απαντήσεις. Μου αρέσει να σε αγγαρεύω :)

Εβδομαδιαίος μισθός: $ 5 335
Ρόλος: τζάμπα πληρώνεται
(BuzzerBeta)

DMI: 14200
Ύψος: 6'2" / 188 cm
Προοπτική: αιώνιο ταλέντο
Αγωνιστική Κατάσταση: αξιοσέβαστος

Σούτ με Άλμα: αξιοσέβαστος Εμβέλεια Άλ.: απαίσιος
Περ. Άμυνα: άθλιος Χειρισμός: αδέξιος
Μπάσιμο: αξιοσέβαστος Πάσες: μέτριος
Εσ. Σούτ: αξιοσέβαστος Εσ. Άμυνα: φυσιολογικός
Ριμπάουντς: φυσιολογικός Τάπες: απαίσιος
Αντοχή: φυσιολογικός ↑ Ελ. Βολές: αξιοσέβαστος

Εμπειρία: άθλιος

Last edited by epanastatis79 at 2/16/2012 2:50:42 AM

This Post:
00
207527.78 in reply to 207527.77
Date: 2/16/2012 3:09:28 AM
Overall Posts Rated:
303303
βρε χαζευεις?
με αθλιος αμυνα ?

This Post:
00
207527.79 in reply to 207527.78
Date: 2/16/2012 3:50:44 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Για ψηλό συζητάμε και η άμυνα δεν θα μείνει στο άθλιος.

This Post:
00
207527.80 in reply to 207527.79
Date: 2/16/2012 3:58:09 AM
Overall Posts Rated:
303303
με 1.88 υψος?

This Post:
00
207527.82 in reply to 207527.75
Date: 2/16/2012 4:34:48 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662

1) Το μπάσιμο προπονείται με την προπόνηση Ένας σε Έναν και ναι γίνεται και στις θέσεις 1 και 2

Τώρα με προσέβαλες θανάσιμα....!Είπαμε newbie αλλά όχι και έτσι....!
Το ξέρω ότι το μπάσιμο προπονείτε με Ενας σε Έναν...Να ξεκαθαρίσω λοιπόν την ερώτηση....Κάπου διάβασα ότι η προπόνηση Ένας με Έναν για φόργουορντς ανεβάζει πιο γρήγορα το μπάσιμο από ότι η προπόνηση Ένας με Έναν για γκάρντς...Αν ισχύει αυτό ,τότε εκείνο που ρωτούσα (και ρωτάω) είναι άν κατά την προπόνηση ενός pg ή sg για την εθνική όταν θα προπονείται σε μπάσιμο αν το κάνει με προπόνηση στα γκάρντς ή στα φόργουορντς ή δεν έχει και τόση διαφορά η ταχύτητα....
Δηλαδή για το μπάσιμο προπονούμε κατ'ανάγκη "εκτός θέσης" ....?Είναι αισθητά καλύτερο....??

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις τόσο στο παρόν νήμα όσο και σε αυτό της εθνικής....!

Advertisement