new york (dalje u tekstu: bezobrazni mulac koji pokušava ispasti elokventan), nadam se da nisi mislio napisati da je zaboravio uračunati prihode od gledatelja. pa da te podsjetim prije no što to učiniš, dvorana ti ima 6000 mjesta.
joj, opet sam na krivoga oslovio poruku. mora da sam glup. i sigurno ispao smiješan u očima svjetske javnosti.
dakle, bezobrazni mulče koji pokušavaš ispasti elokventnim, a uspijevaš postići potpuno suprotni efekt, moram ti čestitati na tome što si me uspio natjerati da uopće gubim 5 minuta vremena na tebe pišući ovo. živo mi se je*e i za tebe i za tvoje pare, ali morao sam reagirati jer iz dna duše prezirem prozirne lažove kao što si ti.
(ovim putem pozivam i shoe salesmana da ti ne nasmije u facu jer si zapravo njega htio prevariti da ti pusti, uvrijedivši time i njegovu inteligenciju)
nadalje, bezobrazni mulče koji pokušavaš ispasti elokventnim, toplo ti preporučam da se koristiš rječnikom odgovarajućim za svoje godine (prije svega za svoj stupanj intelektualnog razvoja) jer će ti se, kao sada, educirani ljudi smijati. mada, bolje da me ne poslušaš jer ćeš im biti i izvor zabave

sažetak (da ti pomogne):
budi kuš i ne sramoti se više.
Last edited by neooro at 3/7/2012 10:48:21 AM