Dziękuje dobranoc! ;) Udało się!!
Cieszę się bardzo, że wygrałem PO. Wprawdzie nie sądziłem, że mam jakiekolwiek szanse (Orlando, Rzeszów), jednak po pierwszym wygrany meczu finałowym nie mogłem nie wygrać całości. Statystyki meczy: pierwszy finałowy 105:93 -
(52556922), drugi 100:89 -
(52556923).
We wszystkich meczach PO zagrałem tak samo ;o Base ofense w ataku, każdy swego w obronie oraz te same składy wyjściowe i zmiennicy. Na plus było to, że i tak moja ostateczna pozycja w lidze nie maiła jak się zmienić, więc odpuściłem końcówkę sezonu zdobywając wyższy entuzjazm na mecze PO. Mogłem spokojnie grać w każdym meczu z nastawieniem "mecz o wszystko".
Podsumowując grę w V.71 mogę powiedzieć, że fajnie mi się tu grało, bo poziom był na prawdę wysoki. Siedziałem w niej od 14 sezonu, praktycznie zawsze łapiąc się do PO ale bez większych sukcesów.
Moja drużyna opierała się na Polakach. Większość z nich to moi wychowankowie. Oprócz tego 3 Włochów i jeden Czech. Wiem jednak, że to nie wystarczy na IV ligę i będę musiał zrobić spore roszady w składzie, bo nie chcę po jednym sezonie opuszczać jej.